Strah panika žena uplađena žena užas
Shutterstock
Strah panika žena uplađena žena užas

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Granica između ljubavi i mržnje je tanka, a još je tanja kod određenih horoskopskih znakova.

Ovo je šest znakova horoskopa s kojima ja najlakše postati neprijatelj.

Ovan

Nepredvidljivim Ovnovima lako se možete zameriti u bilo kom trenutku, a kada se to dogodi, od njih možete očekivati eksplozivnu reakciju. Ako se nađete na listi njihovih neprijatelja, možete biti sigurni da će za to znati svi. Njihove osvete ne treba se pribojavati – jednostavno, izbrisaće vas iz svog života i zaboraviti da postojite.

Blizanci

Blizanac danas može biti vaš najbolji prijatelj, a već sutra – najgori neprijatelj. Karakteriše ih promenljiva priroda i brzopletost. Ako ih povredite, sigurno ćete postati tema njihovih tračeva.

Lav

Lavovi žele da budu omiljeni u društvu i prijatelji sa svima, a nađete li se na njihovoj listi neprijatelja, učiniće sve što mogu kako bi vas pred svima prikazali u najgorem svetlu. Ipak, Lavovi ne mešaju profesionalni život s privatnim pa su veće šanse da će neprijatelje steći na poslu nego među prijateljima.

Devica

Device nemaju puno prijatelja i očekuju da će prijateljstvo koje imaju trajati celog života. Kada shvate da se neko druži s njima samo iz neke koristi, tu će osobu odmah i zauvek isključiti iz svog života.

Škorpion

Škorpioni teško stiču prijatelje i otvaraju se samo onim ljudima kojima veruju u potpunosti. Od osoba koje nazivaju prijateljima očekuju da će im to biti do kraja života, a ako ih samo jednom iznevere ili povrede, steći ćete neprijatelja za ceo život.

Strelac

Strelci su večni optimisti pa se nije baš lako naći na njihovoj listi neprijatelja. Ipak, najbitnije im je da njihovi prijatelji prihvataju njihove mane. Najlakši način da Strelca pretvorite u neprijatelja jeste igranje njegovim osećanjima, a jednom kada se nađete na njihovoj „crnoj listi“, spremni su na sve da zbog toga zažalite.