Astro, horoskop, znaci
Shutterstock
Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj se vraćate u svoj element i dobijat eveliku dozu energije. Spremni ste da na polju posla preuzmete što veću inicijativu i možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima koje na ovom polju imate. Pred vama je period koji može da vam donese realizaciju kroz nove poslovne saradnje kojima možete da budete prilično zadovoljni. Sudbina je na vašoj strani i sve ukazuje na to da ćete uspeti da dođete do ciljeva koje ste sebi postavili i zacrtali. Povoljna vam je ova nedelja da vi budete inicijator novih poslovnih događaja. Ukoliko ste planirali i prekid neke saradnje, to takođe može da vam se ostvari.

Ljubav

Na ljubavnom polju ćete tokom ove nedelje imati dosta sreće. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni odnosom sa osobom do koje vam je stalo. Sa njene strane dobijate mnogo nežnosti, posvećenosti i kroz vaš odnos se na neki način napajate pozitivnom energijom. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se razviaj vaša veza kao i da će vam se ukazati prilika da vas dvoje zajedno pravite planove za budućnost. Ako ste slobodni ovo je jako povoljna faza da se okrenete ka novim poznanstvima i da preuzmete inicijativu. Ukoliko imate simpatiju i postoji osoba koja vam se dopada sada je vreme da joj priđete i da napravite prvi korak ka početku veze.

Zdravlje

Na polju zdravlja se nalazite u periodu u kojem vam se vraća vaša energija. Možete da očekujete i da ćete imati višak energije kao i da ćete biti spremni da budete maksimalno aktivni kako bi se osećali bolje. Bavljenje sportom, redovni treninzi kao i aktivnost na svakodnevnom nivou vam mogu jako prijati i uneti u vaš život pozitivne promene. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim zdravstvenim stanjem kao i da ćete uspeti da rešite probleme koji su vas u prošlosti mučili. Očekuje vas faza koja će vam doneti mogućnost da lakše prebrodite tegobe od ranije. Samo se potrudite da čuvate glavu i oči koje vam sada mogu biti osetljiva tačka. Takođe budite obazrivi ako od pre imate probleme sa pritiskom.

BIK

Posao

Moguće je da imate utisak da je period veće stagnacije iza vas i da vam zato nije bilo ni malo lako da na ovom polju ostvarite neki pomak napred. Ipak, dešavaće vam se da nove poslovne prilike i neke različite ponude ipak dođu do vas ove nedelje. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete prilično sumnjičavi po pitanju novih poslova ali je vreme da se polako oslobodite i da postanete spremni na to da napravite neki drugi korak kako bi uspeli da ostvarite uspeh kojem ste težili. Očekuje vas faza koja bi mogla da vam donese pokretanje ako ste bez posla. Neke nove prilike vam se postepeno otvaraju.

Ljubav

Na polju ljubavi vam dolazi period u kojem ćete želeti da budete sigurni u to na čemu ste sa voljenom osobom. Jednostavno ćete želeti da se vaš odnos definiše. Ako ste tek na početku veze, ova faza vam je povoljna za bolje upoznavanje kao i za to da jedno sa drugim počnete da provodite više vremena. Vaša svakodnevnica će polako biti ispunjenija zajedničkim trenucima, nežnostima ali ćete imati i bolji uvid u partnerove mane što bi na neki način moglo malo da ohladi emocije koje imate ka njemu. Ako ste u dužoj vezi osećaj monotonije vas prati pa možete da budete skloni manjim problemima zbog toga. Za slobodne Bikove nije sjajna faza za nova poznanstva sada. Sačekajte bolje dane.

Zdravlje

Na polju zdravlja bi povremeno mogle da vas prate manje nestabilnosti ili problemi. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim poteškoćama sa želucem i varenjem tako da je važno da po tom pitanju povedete više računa. Važno je da se više pozabavite svojim navikama u ishrani kao i da budete spremni da povećate unos tečnosti kako bi vam metabolizam bolje funkcionisao. Naredna faza vam donosi manje smetnje na polju zdravlja pa je važno da budete spremni da ugađate sebi i svojim potrebama. Mirujte, odmarajte se i nemojte tokom ove nedelje da se naprežete ili da se bavite bilo kakvim težim poslovima. Čuvajte svoju energiju. Mogući su i manji problemi sa krvnom slikom.

BLIZANCI

Posao

Očekuje vas period u kojem možete da budete donekle skloni nervozi kada je u pitanju posao. Oko novih odluka ćete početi da se predomišljate i delovaće vam kao da ste krenuli nekim čudnim putem po pitanju izbora karijere i profesije. Pred vama je period koji može da vam donese nepovoljne okolnosti na poslu. Dosta toga bi moglo da vam naruši kobcepciju i planove koje ste u prošlosti pravili pa bi zato bilo najbolje da budete spremni da menjate neke stavove. Ovo je faza u kojoj vam se može činiti da vam treba više vremena da bi ostvarili poslovne ciljeve nego što je do sada to bio slučaj. Moguće je da ste malo usporeni.

Ljubav

Pred vama je period koji vam na polju ljubavi može doneti povratak komunikacije sa osobom iz prošlosti, odnosno sa nekim sa kim ste ranije već imali zanimljiva dešavanja. To može da bude i povratak velike bivše ljubavi ali može da se desi i samo obnova kontakta sa nekim od udvarača. U svakom slučaju vas očekuje faza koja može da vam donese pokretanje na polju emocija. Bićete zadovoljni ako se budete maksimalno posvetili vašem partneru- u slučaju da ste u braku ili vezi. Ovaj period može da vam bude jako povoljan za ostvarenje zajednice kao i za to da sa voljenom osobom unutar vašeg zajedničkog doma nađete mir i sigurnost koji će vam biti veoma značajni. Sada vam je važna emotivna stabilnost.

Zdravlje

Očekuje vas nedelja tokom koje na polju zdravlja možete da budete generalno zadovoljni. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete imati puno energije u sebi i biti spremni da uživate u svakom lepom i pozitivnom danu koji je pred vama. Možete da očekujete da će vam zdravstvena situacija biti bolja nego pre, pa i da ćete rešiti neke tegobe koje su vas u prošlosti opterećivale. Pred vama je faza tokom koje ćete moći da regulišete probleme sa probavom, donjim stomakom, ženskim organima itd. Kardiovaskularni sistem vam jedino sada može biti naglašen kao slaba tačka pa na vreme povedite više računa o svom zdravlju kako bi regulisali potencijalne smetnje na ovom polju. Važna je preventiva.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

Posao

Moguće je da ćete imati nove kočnice na polju posla ove nedelje i da vam dosta toga neće ići od ruke. Pred vama je period u kojem možete osetiti da ste pritisnuti između dve strane, dve odluke i možete imati osećaj kao da nikako ne možete da prelomite ni na jednu ni na drugu stranu. Kada je u pitanju posao, imaćete utisak da gubite svoju snagu ili svoj autoritet i da vam ne može biti sasvim lako da na ovom polju ostvarite balans kojem težite. Nepovoljna je nedelja za početak privatnog posla ili za bilo kakvo pokretanje na ovom polju. Maksimalno se potrudite da za sada po pitanju važnih odluka budete uzdržani još neko vreme.

Ljubav

U ljubavi možete da budete na neki način razočarani u narednom periodu. Pred vama je faza koja će vam doneti otežanja sa voljenom osobom. Često možete da imate utisak da je vaša veza krenula u pogrešnom smeru pa vam zbog toga mnogo nesigurnosti i nervze može opterećivati glavu i srce. Važno je ipak da budete otvoreni prema partneru i da probate da rešite probleme koje imate bez većih manipulacija ili smicalica. Jedino ako ste iskreni po pitanju svojih osećanja možete da očekujete da se određene situacije razreše kod vas. Ako ste slobodni, moguće je da vas muči usamljenost i da vam to teško pada. Prilično često ćete razmišljati o novoj prilici da osnujete brak ili porodicu.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati sklonost ka vašim hroničnim smetnjama i tegobama koje su vezane za bešiku, donji stomak, sklonost ka prehladama i problemima sa mokraćnim putevima. Ženski pripadnici ovog znaka sada pogotovo mogu da budu skloni zdravstvenim komplikacijama vezanim za matericu, jajnike i ostale ženske organe. Ovo je pravo vreme da se javite vašem ginekologu ako postoji bilo šta što bi moglo da vas muči. Potrudite se da izbegavate bilo kakve rizične situacije po vaše zdravlje. Pazite na ishranu. Idite na redovne kontrole, izbegavajte stres i vodite računa o merama prevencije kako ne bi došlo do novih poteškoća na polju zdravlja.

LAV

Posao

Moguće je da ćete osećati neki vid tenzije u narednom periodu. Kada je u pitanju posao imaćete utisak da se stvari odvijaju kontra vašim planovima i očekivanjima. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje ove nedelje ako se bavite privatnim poslom. Moguće je da će vam trebati neko vreme kako biste se posvetili promenama koje ste želeli od ranije da realizujete na ovom polju. Potrudite se maksimalno da ne povlačite rizične poteze jer bi sada na neki način zbog toga mogli da ispaštate. Vreme je da se držite sigurnosti i stabilnosti kada je u pitanju posao i da ne preuzimate neodgovorne poteze na sebe.

Ljubav

Moguće je da ćete biti na neki način malo napeti i nervozni kada je u pitanju vaše polje ljubavi. Često ćete imati utisak da vaša situacija na ovom polju nije baš sjajna i da vas partner ne razume dovoljno. Ako budete reagovali impulsivno, u afektu i ako budete bili skloni svađama situacija može dodatno da vam se zakomplikuje. Ipak, ako se budete potrudili da na neki način ostanete smireni i da vodite više računa o svom načinu komuniciranja sa partnerom- u tom slučaju možete da očekujete i šansu za razrešenje problema. Važno je samo da ne budete preterano napadni kakve god poteze da povlačite. Ako ste slobodni, novo poznanstvo je moguće kod vas pa i šansa za neku novu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Povedite računa o svom zdravlju tokom ove nedelje jer može da se desi da budete skloni manjim problemima. Očekuje vas period u kojem ćete imati naglašene upale, infekcije i bolna stanja. Mogući su problemi sa čestim glavoboljama, migrenama, problemi sa vidom, očima ali takođe i tegobe vezane za srce i visok pritisak. Pored toga, generalno može da vam se desi pad imuniteta pa da usled toga postanete skloni tegobama vezanim za infekcije, viruse i upale. Može da se desi i jača zubobolja ili problemi tog tipa. Us vakom slučaju tokom narednog perioda treba maksimalno da se potrudite da vodite računa o sebi i da date svoj maksimum kako bi održali dobr zdravstveno stanje. Ako vas bilo šta muči posavetujte se sa lekarom.

DEVICA

Posao

Vas očekuje nedelja koja vam donosi finansijske oscilacije. Velike su šanse da ćete na polju novca imati neke poteškoće i da vam neće biti lako baš da ostvarite sve ono što želite na ovom planu. Nije povoljna nedelja za nova ulaganja niti za bilo kakve veće planove. Potrudite se da tokom ove nedelje više poradite na koncentraciji kako ne bi pravili bilo kakve veće greške na polju posla. Ako vam je radno mesto povezano sa administracijom ili bavljenjem finansijama moguće je da ćete imati manje komplikacije tokom ove nedelje pa povedite računa da ne dođe do grešaka sa vaše strane. Moguće su manje nestabilnosti na poslu.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja vi možete da budete jako poznati po tome što ne možete lako da se otvorite pred bilo kim. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tome da od partnera prvo zatražite potvrdu njegovih osećanja pa tek onda, nakon njegove potvrde i nekog koraka ka vama da se oslobodite i da vi napravite nove poteze. Moguće je da sada balansirate, posmatrate situaciju iz prikrajka i analizirate. Ne osećate da ste spremni na nov ljubavni rizik već se plašite novog rizika i novog razočarenja. Pred vama je period koji može da bude izazovan jer će vam biti potreban duži vremenski period da steknete poverenje u vašeg partnera. Pokušajte da budete strpljivi i smanjite nervozu.

Zdravlje

Pred vama je period koji vam donosi manje probleme na polju zdravlja. Bićete skloni bolovima u grlu i osetljivm krajnicima, upalama i infekcijama grla pa o tome povedite računa maksimalno. Takođe, očekuje vas faza koja donosi i sklonost ka manjim poteškoćama vezanim za štitnu žlezdu ili za limfne čvorove. Posavetujte se sa vašim lekarom ako budete primetili bilo kakve probleme ili poteškoće kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Važno je da vodite računa o tome da imate zdrave navike u ishrani, dovoljno aktivnosti, dovoljno tečnosti i odmora kako bi mogli da regenerišete i oporavite vaš organizam. Mogući su i manji problemi sa zubima pa i o tome povedite računa ove nedelje.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

Posao

Polako dobijate sve više volje da se pokrenete oko poslovnih obaveza koje imate. Spremni ste da inicirate neke manje promene koje na ovom polju smatrate važnim. Možete da očekujete da ćete tokom narednog perioda imati priliku za dva različita posla ili ćete pored svog posla imati još neki izvor prihoda uz dodatni ili honorarni angažman. Očekuje vas period u kojem ćete povremeno imati pad koncentracije ili sumnju u sebe ali trebali biste da se potrudite da prevaziđete negativnosti koje vam dolaze. Pobedite svoje strahove i verujte u svoju snagu. Važno je da ne posustajete kada vam se pojave prve prepreke.

Ljubav

Na polju emocija je kod vas ove nedelje naglašena osetljivost. Imaćete želju da sa osobom do koje vam je stalo provedete više vremena i da budete što je moguće bliskiji i intimniji jedno sa drugim. Obuzimaju vas veoma jaka osećanja koja imate i iz tog razloga ste maksimalno posvećeni voljenoj osobi. Maštate o zajedničkoj budućnosti koju zamišljate kao bajku koja se ne završava. Moguće je da ćete biti posebno ranjivi i tužni ako partner pokaže zanemarivanje prema vama ili vašim potrebama. Ako ste slobodni moguće je da skupljate hrabrost da ostvarite neko novo poznanstvo ili da priđete osobi koja vam se dopada. Niste spremni da odmah napravite prvi korak i treba vam vremena da se oslobodite.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete imati manje probleme. Tokom ove nedelje treba da vodite računa o svojim navikama kao i o tome da ojačate svoj imunitet kako biste mogli da na duže staze ostanete zdravi. Osetljive tačke vam mogu biti vezane za nizak pritisak, oscilacije po pitanju raspoloženja, manji problemi sa vidom su takođe naglašeni. Pored svega ovoga, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni i negativnim razmišljanjima na neki način, pa je moguće da ćete biti skloni depresiji, melanholiji i sličnim stanjima. Očekuje vas period koji treba da iskoristite tako što ćete se posvetiti sebi i svojim potrebama. Dovoljno odmarajte, ne naprežite se i stavite sebe na prvo mesto.

ŠKORPIJA

Posao

Spremni ste za akcju i za pokretanje novih poslova. Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje imati mnogo energije, da ćete biti inicijativni i spremni da se maksimalno posvetite svom poslu. Vredni ste, požrtvovani, u nekoj meri i perfekcionistički nastrojeni kada je o poslu reč. Imate mogućnost da na ovom polju pokažete svoj pun potencijal i sada treba maksimalno da se posvetite svojim ambicijama. Moguće je da ćete imati jako dobre kreativne ideje ove nedelje i da ćete imati intuitivno odgovore na neka pitanja koja su vas mučila do sada. Povoljna je nedelja ispred vas i možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na poslovnom planu. Oslonite se na sebe i svoju intuiciju.

Ljubav

Na polju ljubavi vam dolazi period u kojem možete biti na neki način kontradiktorni. Spremni ste na akciju i na nova dešavanja sa jedne strane, a sa druge strane vas očekuje period u kojem je osoba do koje vam je stalo daleko ili je iz nekog razloga nedostupna. Moguće je da na emotivnom polju imate tihu patnju i da vam nije lako da to priznate ni sebi ni drugima. Ovaj period vam donosi probleme zbog nepoverenja u partnera ili ćete iz nekog razloga imati nejasan i nedefinisan odnos. U vama čuči potreba da menjate stvari i da inicirate konkretne događaje i akcije, da neke stvari razjasnite ali imate osećaj da partner sada ne reaguje na vašu inicijativu, da ne možete da doprete do njega i to na neki način može da vas frustrira.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje nedelja u kojoj ćete imati manje probleme. Moguće je da će vas pratiti nesanica i nervoza i da ćete generalno u sebi tokom ove nedelje osećati neke nemire. Najbolje bi bilo da se maksimalno potrudite da svakodnevno budete fizički aktivni i da svoju energiju praznite na neki konkretan i konstruktivan način. Bavljenje sportom je za vasuvek dobra ideja jer je potrebno da se na neki način aktivirate da biste se bolje osećali. Povedite računa i o manjim problemima sa cirkulacijom koji mogu da vas prate ove nedelje. Krvotok vam sada jeste osetljiva tačka pa se maksimalno potrudite da pazite na sebe. Ako primetite da imate bilo kakve zdravstvene smetnje posavetujte se sa vašim lekarom.

STRELAC

Posao

Vi se baš osećate kao da vas sa svih strana stiskaju neke sudbinske kočnice i teško vam je da se pokrenete na polju posla u željenom pravcu. Mnogo toga vas opterećuje i imate utisak da ne možete da završite sa starim poslom, da vam je jako teško da se odmaknete od prošlosti i da krenete dalje iako to želite. Ovaj put, podrška na poslu može da vam dođe preko prijatelja, poznanika, saradnika koji su vam iskreno naklonjeni i sa kojima možete da osvarite pozitivan odnos u poslu. Moguće je da ćete pravi savet dobiti od osobe koja vam zauzvrat neće tražiti ništa. Sada je povoljan period da se malo oslonite na ljude oko sebe.

Ljubav

Na polju ljubavi vam sledi faza u kojoj se nešto bolje osećate. Od voljene osobe vam dolazi dosta ljubavi, osećate njenu pažnju i prija vam pozitivna atmosfera koja vlada između vas dvoje. Sve ukazuje na to da vaš odnos može da krene u dosta boljem pravcu i da vas dvoje kao par možete da funkcionišete stabilno na duže sraze u budućnosti pogotovo ako ste spremni da pored ljubavnog odnosa razvijate i prijateljsku komunikaciju. Opušteni ste kada ste sa svojim partnerom, nonšalantni ste, verujete u zajedničke ciljeve i lepo se osećate kada ste zajedno. U slučaju da ste slobodni ovo je težak period u kojem i dalje možete da budete malo zatvoreni po pitanju novih poznanstava. Kao da vam treba još vremena da se oslobodite.

Zdravlje

Generalno vam je ova nedelja povoljna kada je u pitanju polje zdravlja. Vaše stanje bi trebalo da bude stabilno. Ovo je period kada su energije oko vas umerene, kada u sebi imate dovoljno snage i kada uspevate da balansirate svoje svakodnevne obaveze, sa zdravim navikama i ispunjavanjem svojih potreba. Naredni period treba da iskoristite za opuštanje. Prijaće vam bilo koja umerena aktivnost. Takođe, osećaćete se dobro kada se budete okrenuli druženju sa prijateljima, jogi, meditaciji, kada se budete bavili nekim hobijem koji je vezan za umetnost ili za vaše talente. Bilo kako bilo- očekuje vas faza koja vam donosi veliki broj mogućnosti da na kvalitetan način iskoristite svoje slobodno vreme. Zdravstveni problemi ne bi trebali da vas opterećuju sada.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

Posao

Posao će vam u narednom periodu biti veliki prioritet. Očekuju vas velike odluke koje bi u budućnosti mogle da vam otvore put ka značajnom napredovanju na ovom polju. Pred vama je period koji vam donosi manje nestabilnosti u odnosu sa nadređenima, pa bi bilo dobro da se potrudite da na ovom polju balansirate, da budete diplomatični i da ne ulazite u bespotrebne sukobe koji bi mogli da vam donesu probleme. Važno je da sami ne kolite svoj napredak već da se potrudite da procenite situaciju i da kalkulišete. Naredni period će vam doneti priliku da pokažete svoje poslovno umeće i iskustvo koje ste stekli.

Ljubav

Ukoliko postoje neke stvari i neki problemi iz prošlosti koje niste rešili kada je trebalo, u narednom periodu ćete se time pozabaviti. Sa voljenom osobom se na neki način vraćate na stare teme i na stare probleme. Moguće je da vi imate neku kočnicu po pitanju pokazivanja svojih emocija, da delujete hladno, uzdržano i da vam nije ni malo lako da napravite promenu po pitanju emocija. Očekuje vas faza koja vam donosi neke dileme u vezi partnera. moguće je da ste se našli u dogovoru da vaša veza krene ozbiljnim putem, neke važne odluke su pred vama i vi odjednom dolazite do zaključka da više nemate ista osećanja kao pre. Ako ste slobodni, moguće je da ćete na javnom mestu imati zanimljiv susret sa nekom osobom koju poznajete od ranije.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi faza koja može da bude malo problematična. Naglašen vam je period u kojem će se vaši hornični problemi ponovo aktivirati. Ukoliko već od ranije imate bilo kave tegobe, a sada osetite neki vid pogoršanja i promene onda se potrudite da se na vreme, bez uzdržavanja javite vašem lekaru. Poštujte načela zdravog života, pazite na sebe, ne naprežite se i redovno uzimajte terapiju koja vam je prepisana. Potrudite se maksimalno da se posvetite svom zdravlju. Tokom ove nedelje pazite da ne dođe do aktiviranja starih povreda pogotovo ako ste imali probleme sa kičmom, zglobovima i kostima. Ne podižite težak teret i pazite da ne dođe do prevelikog umora koji bi u ovoj fazi takođe mogao da vam škodi.

VODOLIJA

Posao

Očekuje vas period u kojem ćete imati osećaj olakšanja kada je u pitanju poslovno polje. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati pozitivne okolnosti na polju posla i da ćete biti zadovoljni. Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Moguće je da nećete imati preveliki broj obaveza i da ćete se sa jedne strane osetiti rasterećeno. Naredni period vam donosi poslovne promene kojima ćete biti veoma zadovoljni. Sve ukazuje na to da biste mogli da dobijete i neku dobru vest iz inostranstva ili ćete po pitanju dokumentacije i papira imati rešenja koja vam odgovaraju.

Ljubav

Na ljubavnom polju vam prija osećaj slobode koji imate. Moguće je da konačno počinjete da se osećate jako dobro u svojoj koži i da vam se vraća samopouzdanje i sjaj koji ste imali pre. Vraća vam se vaša energija, originalnost, specifičan šarm koji posedujete i možete da očekujete da ćete na polju ljubavi uspeti da ostvarite nova poznanstva. Vaš pristup je uvek otvoren, slobodan, prijateljski pa nalazite osobu sa kojom imate dosta zajedničkih tema i nekoga sa kim imate mogućnost da budete svoji i iskreni. Ne želite da se pretvarate i da bilo šta glumite ali ne osećate ni da je momenat da previše obećavate. Više ste sada nekako skloni istraživanju terena i upoznavanju novih partnera i novih mogućnosti.

Zdravlje

Naredni period vam je dobro postavljen i na polju zdravlja sada uspešno ostvarujete stabilno stanje. Dolaze vam velike količine pozitivne energije sa različitih izvora, pa se može reći da se osećate u svojoj koži bolje nego ikada pre! Ovo je period u kojem će vam prijati izlasci, druženja, putovanja, kontakti sa novim ljudima, prijaće vam i fizička aktivnost kao i bilo koji vid iskazivanja sopstvene kreativnosti. Možete da očekujete da ćete sada biti oslonac i podrška drugima i da ćete biti spremni da pomognete onima oko sebe koji nisu u baš najboljem životnom periodu. Sprema vama se faza u kojoj ćete imati veliki broj mogućnosti, okrenuti ste pozitivnim ciljevima i zadovoljni ste zbog toga.

RIBE

Posao

Na polju posla vam je naglašen period koji može da vam donese neke manje sumnje. Moguće je da sarađujete sa ljudima u koje nemate dovoljno poverenja i da vam to na neki način otežava situaciju. Pred vama je period u kojem ćete imati i neke tajne neprijatelje ili probleme sa konkurencijom koji bi mogli da vas muče. U svakom slučaju maksimalno se potrudite da budete smireni i da taktično rešavate probleme koje imate na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti uspešni ako budete dobro osmislili svoja poslovna ulaganja u narednom periodu. Spremni ste da pravite promene i da se više fokusirate na finansije.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, dolazi faza u kojoj ćete bit malo zatvoreniji nego što je to ranije bio slučaj. Moguće je da kalkulišete, balansirate i da vam se osećanja polako menjaju. Nije vam baš lako da donesete konačnu odluku po pitanju veze sa partnerom i često vam se čini da vaš odnos može da bude promenljiv. Vaša osećanja se takođe menjaju iz dana u dan i povremeno imate utisak da ni sami sebi ne možete oko svega da verujete sasvim. Može da vas opterećuje i ljubomora i nepoverenje koje osećate. Ovo je period u kojem treba da pustite da neke stvari same isplivaju na površnu. Ako ste slobodni, pred vama je faza u kojoj ćete biti uzdržani po pitanju novih poznanstava a mogli biste i da budete skloni tome da jednostavno odbijate udvarače.

Zdravlje

Zdravstvena situacija vam je tokom ove nedelje promenljiva. Kao i na ostalim poljima, vlada nestabilno stanje u kojem niste baš zadovoljni i ne osećate se baš sjajno. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni manjim tegobama koji se tiču urogenitalnog trakta ali vam takođe i probava može biti veoma osetljiva i slaba tačka. Moguće su tegobe vezane za slepo ili debelo crevo. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči i hitno reagujte na bolna stanja. Pazite na svoje zdravlje. Ovo je period koji može da bude povoljan za regeneraciju i oporavak od nekih bolesti ukoliko ste u procesu lečenja ili oporavka nakon intervencije. Preporuka je da ove nedelje mirujete i da slušate savete lekara.