Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Dan nije povoljan za putovanja, poslove vezane za transport, trgovinu ili komunikaciju. Takođe, nemojte rizikovati. Neka vam ovaj momenat prođe što mirnije.

LJUBAV: Skloni ste tome da preterate sa nekim emotivnim reakcijama, pa se lako upuštate u konflikte. Možete da očekujete komplikacije sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su naglašene. Nije vam povoljan dan, pa kao i na ostalim poljima i kada je zdravlje u pitanju vas ne očekuju dobre vesti. Povedite računa o mogućim virusima.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite veće poslovne promene i to vam predstavlja veliko zadovoljstvo. Dugo ste čekali da dođe dan u kojem možete da napravite neki nov korak.

LJUBAV: Osećate se voljeno pored svog partnera i srećni ste. Na neki način ste zahvalni što ste imali priliku da upoznate svoju ljubav. Ako ste slobodni, dopada vam se Škorpija.

ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate cigarete. Povedite računa i o drugim navikama koje bi mogle da budu štetne po vas. Naredni period nije povoljno postavljen za vaše zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan za posao, pa nemojte da forsirate neke stvari. Bolje se posvetite ostalim prioritetima. Pripremite se za period koji vam može biti nekako tenzičan.

LJUBAV: Postoji osoba koja vam se dopada ali ona toga nije svesna. Vreme je da napravite prvi korak ka njoj i da joj pokažete da ste spremni da dođe do nekih promena.

ZDRAVLJE: Jaka glavobolja je moguća. Povedite računa o svom zdravlju danas jer ste prilično osetljivi. Odmarajte dovoljno i potrudite se da više vremena provodite na svežem vazduhu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: U nekom trenutku ćete morati jasnije da sagledate situaciju u kojoj se nalazite i da dođete do nekih odluka. Moguće je da niste spremni da napravite promenu sada.

LJUBAV: Moguće je da vas na ljubavnom planu očekuju neke manje komplikacije ali bićete u prilici da ih rešite. Sa voljenom osobom treba sasvim iskreno da razgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni. Napeti ste i proganjaju vas poslovne brige o kojima često mislite. Možete da se nadate poboljšanju zdravlja u narednim danima.

LAV

POSAO: Dobićete veće poverenje od svojih pretpostavljenih ali samim tim i dosta važnije zadatke nego pre... potrudite se da date svoj maksimum i da dokažete da ste vredni poverenja.

LJUBAV: Ne želite da odustanete od osobe koju volite ali ponekad vam se čini da jednostavno ima pretežak karakter. Današnji dan vam nije dobro postavljen za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više danas. možete da očekujete da ćete biti malaksali i bez energije. Izbegavajte preterano naprezanje i potrudite se da udovoljite potrebama svog tela.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti podršku od poslovnog okruženja i da ćete ostvariti važne promene. Pred vama je period u kojem su mogući pomaci na poslovnom polj

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je veoma povoljan dan za nova poznanstva i burna, strasna dešavanja. Moguće je i da ste na pragu neke tajne veze koja uskoro treba da se desi.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Očekuje vas jako dobra situacija kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da se nadate pozitivnom danu u kojem ćete biti veoma raspoloženi.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete danas vratiti neki dug koji ste imali iz prošlosti i da će vam se zbog toga raspoloženje popraviti. Finansije su bolje, pa ste i vi mnogo stabilniji.

LJUBAV: Niste preterano posvećeni svom partneru. Ako ste slobodni, niste u potrazi za novom vezom sada. Prija vam vaša sloboda i ne tragate za novim emotivnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi kao i urogenitalni trakt generalno. Moguće je da ćete imati probleme, upale, infekcije i tome sl.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaši bliski saradnici vas poštuju i sa njima možete da imate generalno dobar odnos. Očekuje vas povoljan dan za posao. Sve teče mirnim i umerenim tokom, bez stresa.

LJUBAV: Ne dopada vam se što je vaš partner na neki način počeo da menja ponašanje prema vama. Spremni ste da razmotrite prekid veze ako se ne bude ponašao adekvatno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama kojima ste skloni. Moguće je da će danas oko vas biti više faktora rizika. Važno je da budete spremni da dovoljno pazite na svoje zdravlje.

STRELAC

POSAO: Nije baš dobar dan za vas pa nemojte da očekujete previše. Rutinske obaveze ćete lako i brzo završiti. Pred vama je faza koja može biti veoma nezgodna i donosi gubitke.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja vam se dopada. Ako se potrudite da je šarmirate- biće vaša! Možete da se nadate jako lepim promenama na ljubavnom planu danas.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate tegobe. Posvetite se ljudima koje volite i uživajte u pozitivnoj energiji koja vas prati.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Poboljšanje finansija je pred vama. Sa novim, većim budžetom ćete lakše ulagati i širiti svoj posao. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni poslovnom situacijom.

LJUBAV: U vama se budi interesovanje prema jednoj osobi koja vam je do skoro bila samo neko od poznanika. Očekuju vas zanimljiva dešavanja. Napravićete prvi korak ka njoj.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Možete da očekujete da će vam tokom današnjeg dana jako prijati rekreacija i da ćete se bolje osećati što više budete vežbali i radili na sebi.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete opušten dan tokom kog nećete imati preveliki broj obaveza, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Možete da predahnete i da se posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Pored bračnog partnera imate sve ono što vam je potrebno i zadovoljni ste. Slobodni Ovnovi se mogu upoznati sa nekim novim. Očekuje vas prilika za zanimljiv flert.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa ušima su naglašeni kod vas. Moguća je upala uva, problemi sa srednjim uhom i tome sl. Ako primetite bilo kakve tegobe javite se vašem lekaru.

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilika da uspešno obavite neki poslovni zadatak i da dobro naplatite uložen trud i rad sa vaše strane. Možete da očekujete jako dobar dan za posao.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da budete hladni prema voljenoj osobi, uskoro vas očekuje prilika za razlaz. Pred vama je period u kojem ćete biti emotivno distancirani.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti osetljiviji i da će vam se pojaviti neke nove reakcije, iritacije i tome sl.