Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Komunikacija sa kolegama ne donosi rezultate. Ne samo da ne uspevate da nađete zajednički jezik i rešenje za poslovne probleme nego se dodatno nervirate zbog lose saradnje.

ZDRAVLJE: Imate potrebu za relaksacijom u cilju oslobadjanja napetosti sa posla. Odlazite u kratku šetnju koja vas opusta i pomaže da zaboravite komunikacioni debakl sa kolegama.

BIK

POSAO: Nepovoljan je dan za komunikaciju sa nadređenom osobom. Prilično ste tvrdoglavi, uporni i ne padate na autoritet. U potpunosti ste sigurni u svoje znanje i ne trpite savete.

LJUBAV: Neraspoloženi ste jer nema lepih dešavanja na emotivnom polju. Dobrim delom ste sami krivi za situaciju, ali to ne želite sebi da priznate. Fali vam podrška partnerke.

ZDRAVLJE: Negativna razmišljanja negativno utiču na vaše fizičko zdravlje. Dan je generalno loš, toga ste svesni i sva ta negativna razmišljaju izazivaju bol u glavi.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se privatnik očekuju vas teškoće na polju posla. Nekada davno doneli ste neke pogrešne procene i odluke u brzini i sada se sve to vraća na ispravku.

LJUBAV: Nemate osećaj da su vaša emotivna očekivanja nerealna. Partnerka ima utisak da ste je idealizoval, kao i odnos, i da to što vi očekujete ona ne može da vam pruži.

ZDRAVLJE: Povoljan je dan za ponovo izbijanje nekog starog problema. Pričuvajte se svih hroničnih bolesti kojima ste skloni da ne bi imali slične probleme u budućnosti.

Planeta Mars, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Jedna ste od retkih osoba u firmi koja gaji pozitivan stav prema poslu. Ulažete u potpunosti svoju energiju zarad postizanja poslovnih ciljeva. Zadovoljni ste postignutim.

LJUBAV: Odbijate sastanak sa partnerkom izgovarajući se umorom i teškim danom na poslu. U suštini nemate hrabrosti da kažete partnerke da su se emocije izgubile i da ih više nema.

ZDRAVLJE: Osećate se tromo. U potrazi ste, naravno pred ekranom, za nekim sportskim društvom koje nije daleko od vašeg doma. Niste još uvek sigurni koji sport vas privlači.

LAV

POSAO: Ukoliko ste privatnik imate utisak da vam biznis nikad nije bio na nižoj tački. Demoralisani ste višemesečnom lošom situacijom i pitate se da li je vreme da se povučete.

ZDRAVLJE: Imate utisak da ste davno izgubili kondiciju. Razmišljate da se konačno pokrenete i uradite nešto za svoje zdravlje. U nedostatku boljih ideja odlučujete se za šetnju.

DEVICA

POSAO: Sleduje vam loša komunikacija sa kolegama. Vi ste raspoloženi za provereni pristup regulisanja obaveza, dok kolege predlažu neke nove, drugačije načine koje ne odobravate.

LJUBAV: Nema značajnih dešavanja na emotivnom planu. Status ostaje nepromenjen kod svih Devica. Slobodnim Devicama to sasvim odgovara, a zauzetim prilično.

ZDRAVLJE: Refleksi su vam, slabi, kao i motorika. Može se desiti da sasvim slučajno, prilikom hoda stanete pogrešno, izvrnete slučajno nogu i napravite sebi problem.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: U fazi ste kada ste u potpunosti posvećeni poslu i kada imate želju da odradite milion stvari odjednom. Kako je to nemoguće nezadovoljni ste što se posao sporo odvija.

LJUBAV: Preterujete sa zahtevima prema partneru. Prebacujete mu što se viđa sa svojim prijateljima jer se osećate napušteno. Partner vam objašnjava da su prijatelji deo života.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, ali imate utisak da ne bi bilo loše da izgubite koji kilogram. Čitate o različitim dijetama i razmišljate koju bi vama najviše odgovarala i dala rezultate.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste zadovoljni poslovnom saradnjom. Neki planirani sastanci se odlažu na neodređeno. Na održanim sastancima ne uspevate da nađete zajednički jezik sa kolegama.

LJUBAV: Pred slobodnim Škorpijama je novo poznanstvo. Ostavljate odličan utisak na drugu stranu i ona to pokazuje. Nažalost, utisak nije obostran, tako da vaš status ostaje nepromenjen.

ZDRAVLJE: Glava vam je osetljiva. Pokušajte da budete opušteni. Razmišljanje o prolemima može da izazove glavobolju koja može da preraste u migrenu. Bolje je sve na vreme sprečiti.

STRELAC

POSAO: U vama je proradio inate. Ne samo da verujete da je vaša poslovna ideja bolja, nego sada tvrdoglavo insistirate na njenim prednostima, a naglašavate nedostatke ideje kolege.

LJUBAV: Niste preterano fokusirani na partnerku. Imate komunikaciju, ali druge stvari su vam u glavi, pa partnerci ne posvećujete vreme onako kako ona priželjkuje.

ZDRAVLJE: Pripazite na unos hrane. Danas ćete biti nešto opušteniji pa nećete imati pravi utisak o količini hrane koju unosite u organizam. Pokušajte da izbegnete slatkiše.

JARAC

POSAO: Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Problemi kao da stižu sa svih strana. Niste najbolje organizovani pa i to dodatno otežava regulisanje poslovnih problema.

LJUBAV: Spremni ste za otvoren i iskren razgovor sa partnerkom. Nadate se da i ona ima slične želje. Pokušavate da rešite probleme koji su se nagomilali i koje ste izbegavali.

ZDRAVLJE: Za vas je najbolji lek da se odmorite i dobro naspavate. Pod stresom ste na poslu, ali i privatno. Imate potencijal da se revitalizujete bez koriščenja ikakvih lekova.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Napeti ste zbog previše obaveza. Navikli ste da odrađujete poslove tempom koji vama odgovara, a na pritisak i vremenski ograničene rokove reaguje vas nervni sistem.

LJUBAV: Partnerka je nezadovoljna vašom vezom. Vi ste toga svesni, ali zbog previše obaveza na poslu i umora niste u mogućnosti da joj se posvetite u potpunosti.

ZDRAVLJE: Napeta situacija na poslu se negativno odražava i na vaše vreme za odmor. Patite od nesanice. Postoje razni načini opuštanja, a vi razmislite koji vama najviše odgovara.

RIBE

POSAO: Fokusirani ste na poslovne obaveze i želite da postignete rezultate i ostavite povoljan utisak. Smatrate da on onoga kako radite danas zavisi vaša poslovna budućnost.

LJUBAV: Novi iznenadni susret je pred vama. Intuitivno osećate da je druga osoba intrigantna i da ima nešto za vas. Otvoreni ste za novo poznanstvo i upoznavanje.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja se ne vide problemi. Osećate se sasvim solidno. Jaki ste, kako fizički tako i mentalno. Puni ste pozitivne enegije i ljudi žele da budu pored vas.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

24.09.2020 07:01

Ma sta bice,bice meni je sve jedno,ovako svaka trazi samo avanturo i nista ozbiljno.Zdravo!