HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR: Ovnovi su u sukobu sa okolinom, Vodolije igraju u pobedničkom timu

Sve dok se tuđoj sreći raduješ i tuđu suzu osećaš, ne boj se! Čovek si!

Ptica, jato, nebo, sloboda, priroda
Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na obaveze. Dobijate tajne poslovne informacije koje vam omogućuju uspeh na poslu. Ne govorite nikome na koji način ste postigli uspeh.

LJUBAV: Potreban vam je emotivno intenzivan i stabilan odnos. Ne dopada vam se osećaj da mnogo dajete u vezi i da to nije uzvraćeno. Inicirate razgovor sa voljenom osobobom.

ZDRAVLJE: Imate probleme sa pritiskom. Sklon je oscilacijama. Problemi spadaju u hronične probleme tako da znate šta vam je činiti kada pritisak varira.

BIK

POSAO: Jako ste zabrinuti zbog finansija. One vam daju osećaj sigurnosti i stabilnosti, a trenutno ih nema pa se osećate nesigurno. Razmišljate na koji način da dođete do novca.

LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni. Vaše emocije su postojane i stabilne, a osećate da voljena osoba gaji emocije na sličan način prema vama. Uživate u postojanoj i strastvenoj vezi.

ZDRAVLJE: Polni organi su osetljivi. Bilo bi dobro da žene posete ginekologa. Kod osoba muškog pola urogenitalni trakt je osetljiv. Moguće je učestalo izbacivanje tečnosti.

BLIZANCI

POSAO: Oblast posla je blokirana duži vremenski period. Štagod pokušavali da uradite, pokrenete sa mrtve tačke, neće biti nikakvih rezultata. Osećate se nemoćno.

LJUBAV: Nezadovoljni ste komunikacijom sa partnerkom. Umesto opuštene i otvorene komunikacije koju ste imali ranije, sada imate utisak da nije otvorena prema vama.

ZDRAVLJE: Postoji mogućnost problema sa nervima. Jako su osetljivi. Lako vas iritiraju razne stvari. Pokušavate da to iskontrolišete, sakrijete u sebi, ali vam ne polazi za rukom.

RAK

POSAO: Imate nerealna poslovna očekivanja. Imate utisak da ćete lako regulisati poslovne probleme. Međutim, tokom rešavanja istih videćete da su mnogo veći nego što očekujete.

LJUBAV: Emotivno ste neispunjeni i nezadovoljni. Ubija vas to što nemate nikog da vas zagrli, pomazi, pruži vam podršku. Brine vas što ste jako dugo sami i što nema promena.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da pripazite na ishranu. Opušteni ste pa možete uneti veću količinu hrane u odnosu na to koliko vam treba. Sem toga, fizički se neaktivni.

horoskop
Foto: hippopx

LAV

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslovnom ciljevima i vidite ih kao način lične afirmacije. U kontaktu sa spoljnim saradnicima ostavljate utisak autoritativne osobe.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo do koga može doći ili putem društvenim mreža ili preko sistema saobraćaja: u putu, na ulici, prevozu... Druženje će biti na daljinu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima, tipa reuma, ukočenost i slično. Glavni problem je nedostatak fizičke aktivnosti, a vi možete misliti da je to posledica vaših godina.

DEVICA

POSAO: Pokušajte malo da usporite radni proces. Mnogo žurite, želite što više obaveza da skinete sa dnevnog reda, da postignete što više. Postoji mogućnost nekog previda.

LJUBAV: Nesvesni ste kakav utisak ostavljate na okolinu. Postoji osoba kojoj se jako dopadate, ali zbog vašeg krutog i ozbiljnog stava nije sigurna kako da vam priđe.

ZDRAVLJE: Mogući su dobro poznati problemi sa disajnim organima. Bilo bi najbolje da ih izbegnete. Neki topli napitak, naročito čaj, može pomoći u sprečavanju problema.

VAGA

POSAO: Uživate u poslovnim obavezama. Imate par poslovnih ideja koje za sada deluju kao vizija. Pokušavate da ih materijalizujete odnosno napravite konkretno poslovne planove.

LJUBAV: Emotivno ste neispunjeni. Imate utisak da bračni partner previše opustio i sve obaveze prepustio vama. To vam smeta i nameravate da porazgovarate o problemima.

ZDRAVLJE: Stomak je prilično osetljiv. Bilo bi dobro da obratite pažnju na izbor hrane. Postoji mogućnost da vam neke namirnice smetaju pa će organizam reagovati na njih.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom pred vama je veće razočaranje. Poslovni saradnik, na čiju pomoć ste računali, vam otkazuje saradnju i ostavlja vas u problemima.

LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni. Partner vam je u potpunosti posvećen. Pruža vam tako željenu ljubav i strast. Maksimalno uživate. Uopšte vam ne smeta što je odnos tajnog tipa.

ZDRAVLJE: Imunitet nije najbolji. Bilo bi dobro da uradite nešto po tom pitanju pre nego što dođe do problema. Pravilnim izborom hrane i fizičom aktivnošću možete izbeći problem.

STRELAC

POSAO: Ubacili ste se u brzinu. Želite da obavite što više obaveza u što kraćem vremenskom roku. U toj gužvi pravite slučajne propuste koje ne bi napravili da niste toliko žurili.

LJUBAV: Imate simpatiju i gledate da što češće komunicirate sa njom i provodite vreme zajedno. Niste sigurni da li vas druga strana gleda kao prijatelja ili potencijalnog partnera.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Napravili ste pravi balans prilikom izbora hrane. Sem zdrave ishrane, redovna fizička aktivnost vam pomaže da se osećate snažno i mlado.

JARAC

POSAO: Imate potrebu da odradite što više stvari u što kraćem vremenskom roku. U tolikoj žurbi možete doneti odluku koja neće biti detaljno razmotrena i samim tim neadekvatna.

LJUBAV: Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Komunikacija je ozbiljan problem. Ne samo da je dinamična nego je problem što svako od vas dvoje čuje samo sebe, ne i drugu stranu.

ZDRAVLJE: U toku je nepovoljan period za dobro poznate, stare zdravstvene problem. Oni se odnose na problem vezan za kosti, kolena, bol u leđima, mogućnost reume...

VODOLIJA

POSAO: Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Planovi su jasni, realizacija teče kako je i planirano. Odlično se slažete sa kolegama i imate osećaj da ste deo pobedničkog tima.

LJUBAV: Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Pokušavate da rešite problem sa partnerom, ali vam ne ide od ruke. Deluje da stalno pričate jedno te isto čime ne rešavate problem.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Imate prilično odgovoran stav prema zdravlju. To znači da vodite računa o ishrani, fizičkoj kondiciji i odmoru što daje odlične rezultate.

RIBE

POSAO: Puni ste samopouzdanja i fokusirate se na obaveze. Neočekivane teškoće prolongiraju planove, ali verujete da ćete da ćete uspeti da ih rešite u kratkom roku.

LJUBAV: U krajnje opuštenoj atmosferi upoznajete osobu koja ostavlja odličan utisak na vas. Simpatija ostavlja utisak osobe koja je svašta prošla u životu, te je sada mudra i realna.

ZDRAVLJE: Osećate se istrošeno. Previše energije ste potrošili na poslu, rešavajući probleme i realizujući planove. Potreban vam je mir i odmor da bi povratili izgubljenu energiju.

Povezane vesti

 • Korisnik: Skorpion - Austrija
  14/10/2020 - 05:29
  Ma naravno,uzivam kao bubrek u loju,i osjecam se bas super.Pozzz.😃✌
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi