Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom, današnji dan donosi mogućnost ostvarivanja neke veće zarade. Pred vama je jako povoljan period.

LJUBAV: Spremni ste za važne odluke i ozbiljno planirate budućnost, ali vaš partner ne misli da je vreme za to. Moguće je da se po pitanju nekih stavova vas dvoje prilično razlikujete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete veće probleme u narednom periodu. Stabilni ste i zadovoljni emotivnom situacijom.

BIK

POSAO: Došli ste do prezasićenja istom svakodnevicom koja vam se ne dopada, a koju se plašite da napustite. Moguće je da ćete pokrenuti konačnu promenu.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete upoznati osobu rođenu u vašem znaku i da ćete ostvariti dobru komunikaciju sa njom od samog početka odnosa. Spremni ste za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi danas pa možete da budete skloni manjim problemima sa zdravljem. Izbegavajte preterano naprezanje na ovom polju i pazite na sebe.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu, pogotovo po pitanju finansija. Dugo ste radili da biste dovde došli i sad uživate u onom što ste postigli. Očekuje vas povoljan dan.

LJUBAV: Ne očekuju vas turbulentna dešavanja na emotivnom planu. Vašu vezu sa voljenom osobom kao da ništa ne može da poremeti. Zadovoljni ste vašim emotivnim stanjem.

ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlezdu i hormone. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni manjim problemima kada je u pitanju zdravlje. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Velika očekivanja vas neminovno vode ka razočarenjima. Pokušajte da realnije shvatite okolnosti u kojima se nalazite na ovom polju. Važno je da budete odgovorni prema svom poslu.

LJUBAV: Toliko ste zaljubljeni u svog partnera da ste spremni da se promenite da biste ga zadržali dugo pored sebe. Kod vas uvek postoji neka doza žrtvovanja zarad emocija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom. U narednom periodu ćete biti podložni i negativnim reakcijama organizma na stres. Potrudite se da budete smireniji.

LAV

POSAO: Ovo je pogrešan trenutak da se zalećete u nove poduhvate. Najbolje bi bilo da sve važne planove odložite za neki drugi put i da ne očekujete previše od današnjeg dana.

LJUBAV: Veoma vam se dopada jedna osoba koja prema vama ne pokazuje nikakvo interesovanje. Privlači vas izazov da je osvojite i da joj se polako približite.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti osetljivi i da će kod vas postojati sklonost ka zdravstvenim problemima danas.

DEVICA

POSAO: Konačno je došlo vreme za neke pozitivne preokrete. Moguće je da ćete dobiti pomoć u rešavanju svojih problema na neočekivani način. Spremni ste da se poslu posvetite.

LJUBAV: Jedna jaka i samopouzdana osoba će otvoreno pokazati interesovanje za vas. Njen hrabri stav vas istovremeno odbija i privlači. Moguće je da ni sami niste sigurni šta želite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas i spremni ste da se posvetite sebi i svojim potrebama. Pred vama je generalno povoljan period kada je u pitanju polje zdravlja.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Polako dolazite do unapređenja kome se nadate. Nastavite da se trudite i da ne odustajete. Uspećete da ostvarite cilj koji ste sebi na ovom polju zacrtali.

LJUBAV: Želite da uđete u vezu koja je stabilna i javna. Dostva vam je komlikacija koje idu uz tajnu vezu. Moguće je da ste spremni da se oslobodite bilo kakvog odnosa koji vas sputava.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža, ukočeni ste. Moguće je da ćete u narednom periodu imati neke manje probleme sa leđima. Izbegavajte preterano naprezanje danas.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas imati i više posla i više energije da radite, pa će vam ovaj dan proći aktivno i uspešno. Spremni ste da budete posbećeni poslu i da ostvarite dobre rezultate.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i kratkim avanturama. Niste raspoloženi da se vežete za neku osobu na duže vreme. Moguće je da vas dosta toga opterećuje na ovom planu.

ZDRAVLJE: Odgovara vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti u sve boljoj formi i kondiciji. Posvetite se svojim potrebama na polju zdravlja.

STRELAC

POSAO: Danas vas očekuje napeta atnosfera na radu i sukobi sa bliskim saradnicima. Pokušajte da ne napravite nešto mnogo naglo. Izbegavajte bilo kakve konflikte na poslovnom polju.

LJUBAV: Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da ozbiljno popričate sa svojim partnerom o vašoj budućnosti. Važno je da po svim pitanjima sa njim budete maksimalno iskreni.

ZDRAVLJE: Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe na ovom planu. Imate mnogo eneregije u sebi i dobro se osećate!

Arapski horoskop

Printscreen

Foto: Printscreen

JARAC

POSAO: Spremni ste za velike promene i aktivno inicirate njihov početak. Imate osećaj kao da ste predugo trpeli nešto što vam ne odgovara na polju posla. Sada je došlo vreme za preokret.

LJUBAV: Izneđu vas i osobe koja vam se dopada stoje brojne prepreke. Moguće je da je vaša veza na neki način zabranjena i da patite jer vaš odnos ne može da se pokaže u javnosti.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete izdvojiti samo za sebe. Posvetite se više svom zdravlju u narednom periodu kako biste bili bolje.

VODOLIJA

POSAO: Nalazite se na raskrsnici po pitanju vaše karijere i svesni ste prednosti i mana svih opcija. Neodlučni ste u kom pravcu da krenete. Potrebno vam je vreme da sve kockice posložite.

LJUBAV: Provešćete lep dan sa voljenom osobom. Ispunjeni ste lepim trenutcima koje ćete oboje dugo pamtiti. Možete da očekujete povoljnu atmosferu na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj jetri i bubrezima. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim problemima na polju zdravlja, pa povedite više računa o tome.

RIBE

POSAO: Današnji dan za vas ne nosi nikakve promene. Pokušajte da spustite svoja očekivanja i prihvatite trenutnu situaciju. Važno je da ne forsirate bilo kakve stvari na silu.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje dosta nepoverenja prema vama zbog čega vas stalno ograničava. Vama takav stav ne odgovara i potrebno vam je vreme da budete okrenuti sebi.

ZDRAVLJE: Uznemireni ste i pod stresom. Moguće je da ćete na polju zdravlja biti skloni problemima i brojnim poteškoćama. Očekuje vas faza u kojoj će stanje biti promenljivo.