horoskop
shutterstock.com
horoskop

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

OVAN

POSAO: Budite obazrivi na poslu. Neke kolege nisu toliko prijateljski nastrojene prema vama kako vam se čini. Sam posao odlično napreduje i time ste u potpunosti zadovoljni.

LJUBAV: Jedna emotivna faza je završena. Normalno prihvatate činjenicu da su emocije nestale, da vas ništa više ne zadržava u vezi i da je došlo vreme da krenete dalje.

ZDRAVLJE: Imate problema sa rukama i nogama. Stalno vam je hladno i ne uspevate da ugrejete navedene delove tela. Imate lošu cirkulaciju i nemate ideju kako da je pokrenete.

BIK

POSAO: Imate prilično nerealan pogled na poslovnu situaciju. Smatrate da je sve savršeno, da bolje ne može da bude. U potpunosti ste zadovoljni poslovnim rezultatima i načinom rada.

LJUBAV: Prezadovoljni ste emotivnom sferom. Voljena osoba vam se u potpunosti posvećuje, ali i vi njoj. Imate utisak da ste konačno našli pravu osobu za ceo život.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa venama. Uzrok je u izboru hrane. Bilo bi dobro da pripazite na izbor namirnica i da smanjite unos onih koje izazivaju holesterol.

BLIZANCI

POSAO: Frustirani ste situacijom na poslu. Problemi se samo nagomilavaju, a vi ne uspeate da ih rešite. Pitate se da li je problem u vama ili u neadekvatnoj organizaciji poslova.

LJUBAV: Emotivno ste ispunjeni. Ne zanima vas forma veze niti to što je ona tajnog tipa. Najbitnije je kako se osećate. U tajnoj vezi se osećate dobro i želite da ona traje.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu niste loše. Problem je vaše psihološko zdravlje. Potonuli ste. Pod velikim ste stresom. Muči vas to što ne uspevate da rešite probleme. Treba vam odmor.

devojka, sneg, osmeh, sreća, srećna, zima

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Posao stagnira i to vas brine. Imate utisak da ne možete sami da rešite problem pa koristite privatno poznanstvo da vam pomogne da neke poslovne probleme prevaziđete.

LJUBAV: Zadovoljni ste emotivnom sferom. Druga polovina vas u potpunosti razume. Otvoreno govorite o problemima na poslu i osećate se bolje jer ste podelili svoje strahove.

ZDRAVLJE: Fizička kondicija vam nije najbolja. Razmišljate šta je bolje za vas: da li da odete da se malo fizički aktivirate ili da priuštite sebi lepu masažu. Birate masažu.

LAV

POSAO: Organizovani ste, imate jasne planove i spremni ste da ih realizujete. Neprijatno vas iznenađuje otkaz poslovnog dogovora za koji ste mislili da je siguran i dugoročan.

LJUBAV: Situacija u braku nije najbolja. Već neko vreme glumite da je sve u redu i izbegavate sukobe. Danas dolazi do ozbiljnog razgovora na temu nagomilanih problema.

ZDRAVLJE: Postoji mogućnost pojavljivanja nekih starih i dobro poznatih problema vezanih za glavu. Moguća je glavobolja, temperatura, groznica, problemi sa sinusima...

DEVICA

POSAO: Prilično ste organizovani i imate jasne poslovne planove. Donosite odluku koja nije samo bazirana na pažljivo analiziranim činjenicama nego i na vašoj intuiciji.

LJUBAV: Totalno neplanirano upoznajete novu osobu preko posla. Uzimate broj telefona radi poslovne saradnje, ali planirate da isti iskoristite za razvoj privatnog odnosa.

ZDRAVLJE: Preterano ste posvećeni obavezama. To je i dovelo do umora. Za vas je jako bitno da napravite balans između obaveza i odmora. Danas u tome niste uspeli.

VAGA

POSAO: Izneli ste poslovnu ponudu potencijalnim klijentima na jasan, objektivan i pragmatičan način. U isčekivanju ste njihove reakcije. Nadate se da će biti pozitivna.

LJUBAV: Porodične obaveze su vam na prvom mestu. Partner to ceni i bez problema prihvata odlaganje sastanka. Osećate se dobro jer vas on razume i ne pravi problem kad nešto iskrsne.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da povedete računa o ishrani. Malo ste se opustili. Uživate u pravljenju slatkiša za svoje najbliže, ali i u neumerenoj degustaciji istih.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Poslednjih nekoliko nedelja nema nikakvog pomaka. Finansije postaju takođe problem. Razmišljate da je došlo vreme da

odete.
LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom nije najbolji. Imate utisak da je dotični previše hladan prema vama. Nema ni traga od onog čoveka za koga ste se udali. Nezadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Glava je osetljiva, a najviše disajni organi. Mogući su manji problemi sa sinusima ili sa grlom. Prevencija može uspešno da predupredi navedene probleme.

STRELAC

POSAO: Raspoloženi ste za posao i za saradnju sa kolegama. Sve držite pod kontrolom. Ukoliko posao ima veze sa umetnšću očekuje vas kreativan i radom ispunjen dan.

LJUBAV: Niste u potpunosti otvoreni prema voljenoj osobi. Iz želje da je poštedite stresa ne želite da joj kažete pravo finansijsko stanje. Ovaj potez će vam kasnije zameriti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Ne obraćate pažnju niti na kvalitet namirnica niti na unos namirnica u organizam. Možete imati problema sa varenjem i nadutim stomakom.

JARAC

POSAO: Malo ste u raskoraku sa poslovnim saradnicima. Dok ste vi raspoloženi da idete sigurnim, utabanim poslovnim stazama, druga strana je raspoložena za prečice i rizike.

LJUBAV: Emotivno ste nezadovoljni brakom. Prisutna je distanca, hladnoća, ali to je isključivo vaša odgovornost. Druga strana počinje da se pita ima li brak perspektivu.

ZDRAVLJE: Sustigao vas je umor. Potrebno je da se opustite, odmorite i bićete kao novi. Neki put imate grižu savesti kada se odmarate, a toliko obaveza vas čeka.

VODOLIJA

POSAO: Puni ste kreativnih ideja koje izlažete saradnicima. Većina ih uglavnom ne shvata, a nadređena osoba odlučno odbija da ih uvrsti u poslovnu agendu. Razočarani ste.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuju vas ozbiljni problemi na polju komunikacije sa partnerom. On je toliko neraspoložen i nervozan da mu fali sitnica da eksplodira.

ZDRAVLJE: Napeti ste. Situacija na poslu i kod kuće nije najbolja. Iako imate dobre namere imate utisak da vas niko ne razume. Potreban vam je odmor od svih da biste se opustili.

RIBE

POSAO: Posao se ne odvija na način koji ste zamislili. Sa puno entuzijazma ste ušli u novi projekat. Ispostavlja se da saradnici i vi imate totalno različite ideje i očekivanja.

LJUBAV: Zadovoljni ste brakom. Partner je pun razumevanja. Shvata u kakvom ste raspoloženju i bez vaše progovorene reči. Prija vam topla reč i njegov topao zagrljaj.

ZDRAVLJE: Glava je osetljiva. Moguća je glavobolja prolaznog tipa. Deluje da je izazvana vašem emotivnom reakcijom na poslu. Šetnja u prirodi vas opušta i glavobolja nestaje.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

18.10.2020 07:16

Ako si nezadovoljna,onda dodi kod mene,volim ja sve zene,udate ili single. Lepo se sredi i stavi mini i stikle,bas volim to.