HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR Rakovi emotivno nestabilni, Bikovi fokusirani samo na jednu stvar!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

Horoskop
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Puni ste novih, po vašem mišljenju genijalnih poslovnih ideja. Delite ih sa kolegama, ali oni ne dele vaše oduševljenje. Razočarani ste njihovom reakcijom.

LJUBAV: Osećate kao vam emocije nikada ranije nisu proradile kao sada. Niste ni slutili koliko duboko umete da volite. Želite da vam osećanja traju večno.

ZDRAVLJE: Osećate se tromo i bez kondicije. Razmišljate šta da radite da bi to promenili. Nemate volju da izaberete sport kojim bi se posvetili pa se odlucujete za teretanu.

BIK

POSAO: Osećate se samouvereno i tačno znate šta želite da postignete. Motiv su vam finansije i fokusirate se na poslove koje na najbrži način donose finansijski učinak.

LJUBAV: Odnos sa partnerkom se pogoršava. Umesto da porazgovarate o problemima izgleda da je jaz još veći među vama. Sasvim normalno prihvatate raskid kao mogućnost.

ZDRAVLJE: Ukoliko ne ograničite izbor hrane i količinu unosa očekuju vas problemi. Stomak je osetljiv pa bi mogao burno i učestalo da raeaguje na unetu hranu.

BLIZANCI

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na poslu. Ma koliko uložili energije u posao, menjali koncept rada, savetovali se sa drugim kolegama, rezultati jednostavno izostaju.

LJUBAV: Pravite problem partnerki bez valjanog razloga. Smeta vam što nije posvećena samo vama, kao što ste vi njoj. Želite da joj budete najbitnija osoba u životu.

ZDRAVLJE: Kosti su vam jako osetljive. Pazite kako hodate i gledajte da ne žurite. Postoji mogućnost da sasvim slučajno, u žurbi iskrenete zlob i da napravite sebi problem.

Planeta Mars, horoskop
Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Osećate se obeshrabreno nakon razgovora sa naređenim. Od njega ste očekivali podršku i neki dobar savet. Međutim, dotični je izgubio totalno veru u poslovan uspeh.

LJUBAV: Emotivno ste nezadovoljni. Čujete se i viđate sa partnerkom samo po navici, a osećate da to nije to odavno. Pasivni ste i čekate da druga strana prva spomene raskid.

ZDRAVLJE: Niste zadovoljni svojim izgledom. Ne osećate se dobro u svom telu i to želite da promenite. Razmišljate čime bi mogli da počnete da se bavite što bi najbrže dalo rezultate.

LAV

POSAO: Maksimalno ste skoncentridani i posvećeni poslu. Fokusirate se na neke stare poslovne probleme i posmatrate ih iz drugog ugla. Rešenje vam izenenada pada na pamet.

LJUBAV: Uspostavljate kontakt sa novom poznanicom. Ne pokazujete joj još uvek svoje namere. Ne želite da ispadnete navalentni pa strpljivo radite na izgradnji poverenja.

ZDRAVLJE: Ne osećate se najbolje. Glava je osetljiva, pa imate glavobolju. Bolje je da reaguje odmah nego da čekate da sama prođe. U najgorem slučaju čeka vas migrena.

DEVICA

POSAO: Vratili ste se u formu i radite normalno. Angažovali ste se po pitanju traženja posla. Redovno pratite oglase, šaljete CV, a i prijatelje ste obavestili da vas zanima novi posao.

LJUBAV: Zauzete Device su prilično objektivne, mada u njihovom slučaju to znači kritične prema vezi i drugoj polovini. Smatraju da je odnos izgubio smisao i razmišljaju o prekidu.

ZDRAVLJE: Grlo je prikazano kao prilično osetljivo. Ukoliko ne obratite pažnju na ovaj deo tela mogli bi da sasečete slučajno nekim hladnim pićem. Problemi su prolaznog tipa.

VAGA

POSAO: Svu svoju energiju usmeravate na posao. Imate potrebu da sve uradite odmah, da ništa ne ostavite za neki drugi dan. Imate utisak da je radni dan prošao jako brzo.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i počeli ste da preterujete. Očekujete od partnera da se fokusira samo na vas. Njegove prijatelje doživljavate kao osobe koji oduzimaju vaše vreme sa njim.

ZDRAVLJE: Fizički ste nestabilni i motorika vam nije jača strana. Skloni ste slučajnom padu. U najboljem slučaju samo ćete se dobro ugruvati i neće biti većih posledica.

Horoskop
 Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Fokusirani ste na obaveze i pokušavate da rešite probleme. To vam ne ide od ruke i zbog toga ste nezadovoljni. Pitate se da li bi vam bilo bolje na nekom drugom radnom mestu.

LJUBAV: Nezadovoljni ste ponašanjem partnerke. Dotična pokušava da dominira u vezi i da vam odredi kako da se ponašate. Odlučno odbijate bilo kakvu sugestiju sa njene strane.

ZDRAVLJE: Osećate se tromo i da vam fali kondicija. Planirate da posle posla odete na rekraciju i na taj način poboljšate kondiciju. Umorni ste, ali vam fizička aktivnost prija.

STRELAC

POSAO: Problemi na polju komunikacije sa kolegama su i dalje prisutni. Svi ste tvrdoglavi i nespremni za kompromis. To vas ne zanima. Ego vam je jak i ne želite da popustite.

LJUBAV: Dok ste se lepo provodili sa prijateljima partnerka je bila besna. Sada pokušava da vam nametne ponašanje koje njoj odgovara, ali ne i vama. Glatko je odbijate.

ZDRAVLJE: Osećate se tromo, bez energije. Svesni ste da ste se zapustili pa sa prijateljima organanizujete odlazak na rekreaciju. Posle nje se osećate umorno, ali zadovoljno.

JARAC

POSAO: U toku je nepovoljan dan za postizanje dogovora sa potencijalnim saradnicima. Toliko ste fokusirani na sopstvene ciljeve da ne uzimate u razmatranje potrebe druge strane.

LJUBAV: Imate potrebu da menjate partnerku i da je prilagodite svojim potrebama. Partnerka ne reaguje onako kao bi želeli i otvoreno vam stavlja do znanja da nema nameru da se menja.

ZDRAVLJE: Kosti su vam i dalje osetljive. Pričuvajte se nekog slučajnog pada, povrede, izvrtanja stopala. Može se desiti da sasvim neplanirano dođe do navedenih problema.

Horoskop
Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Pokušavate da uspostavite saradnju sa strancima. Ta saradnja bi bila odlična za firmu u finansijskom smislu, pa ste prilično uporni. Stranci ne pokazuju interesovanje.

LJUBAV: Slobodne Vodolije primećuju da im je dobra prijateljica prilično privlačna osoba. Pitaju se kako to do sada nisu primetili. Počinju da je gledaju na totalno novi način.

ZDRAVLJE: Neraspoloženi ste i imate prilično negativan stav prema svemu. Ne treba vam doktor niti bilo kakvi lekovi. Potreban vam je odmor i topao zagrljaj da bi se osećali bolje.

RIBE

POSAO: Jako ste uspešni naročito ako posao ima veze sa oruzjem odnosno policijom, vojskom, obezbeđenjem, detektivnsim radom i slično. Dobijate nove informacije od značaja.

LJUBAV: Odnos sa partnerkom nije zadovoljavajući. Ne uspevate da nađete rešenje za probleme iz prostog razloga što niste spremni da na otvoren način pričate o njima.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Poučeni lošim iskustvom, naučili ste da uspešno pravite balans između mnogo obaveza na poslu i vremena za opuštanje i obnovu energije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi