Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nije preterano povoljan dan za pozajmice ili kredite, pa nemojte da očekujete previše na ovom planu. Moguće je da će doći do većih odlaganja i komplikacija na tom polju.

LJUBAV: Teško vam je da se pomirite sa nekim dešavanjima iz prošlosti. Kao da još uvek vodite borbu u sebi. Ipak, u nekom trenutku će biti neminovno da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje. Današnji dan vam nije povoljan i lako može da dođe do novih zdravstvenih problema. Potrudite se da osluškujete potrebe vašeg organizma.

BIK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike i nekad imate osećaj da ne možete ni na koga da se oslonite potpuno. Potrudite se da većinu važnih poslova obavite lično.

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite stabilnost na emotivnom planu. Moguće je da se problem zapravo nalazi u vama. Preispitajte svoje odluke i motive iz prethodnog perioda i biće vam jasnije.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa alergijama su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete danas biti generalno slabijeg zdravlja i da ćete postati podložni manjim tegobama i smetnjama.

BLIZANCI

POSAO: Bićete preopterećeni poslom, pa je moguće i da ćete biti nervozniji nego inače. Pred vama je faza u kojoj će vam svakodnevne oaveze dosta teže padati.

LJUBAV: Moguće je da imate nesporazume u komunikaciji sa voljenom osobom i da vam nije uvek lako da nađete zajednički jezik. Ukoliko ste slobodni, dopada vam se osoba koja vas ne primećuje.

ZDRAVLJE: Nije preterano povoljan dan. Mogući su zdravstveni problemi i za vas bi bilo najbolje da se u pravo vreme javite vašem lekaru. Prevencija je ključan faktor za sve.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti kada je u pitanju posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Moguće je da ćete neke kompliacije rešiti i lakše nego što mislite.

LJUBAV: Teško vam je da donesete novu odluku na emotivnom planu i imate utisak da neke stvari nikada neće biti iste. Iako vam razum govori jedno, ipak ćete poslušati srce.

ZDRAVLJE: Malaksalost bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana, pa bi bilo dobro da se odmarate i da se ne izlažete pretetano velikim naporima. Dajte sebi vremena za oporavak.

LAV

POSAO: Na polju privatnog posla nije baš sve idealno. Rešenje vam može doći sasvim neočekivano. Potrudite se da uradite sve ono što sada zavisi od vas.

LJUBAV: Imate česte rasprave sa voljenom osobom i nije vam lako da uvek budete vi ona strana koja prva popusti. Moguće je da polako dobijate potrebu da se isključite i distancirate.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Možte da očekujete da ćete na tom polju imati neke manje tegobe. Na vreme se javite svom lekaru radi pregleda.

DEVICA

POSAO: Oko vas kruže razne glasine a vi niste sigurni u šta treba da verujete. Sačekajte neko vreme i samo će vam se pokazati. Nemojte da brzate sa odlukama danas.

LJUBAV: Voljena osoba je na neki način postavila određene zahteve koje očekuje da ispunite. Moguće je da se nalazite u nezavidnoj situaciji. Slobodne Škorpije danas nemaju nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Moguće su urinarne infekcije. Podložni ste zdravstvenim problemima. Idite redovno kod lekara i potrudite se da maksimalno vodite računa o svom zdravlju.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Ukoliko se danas budete upustili u veće troškove, kasnije biste mogli da imate probleme sa finansijama. Zato je važno da se potrudite da ostanete štedljivi.

LJUBAV: Nije vam lako da pronađete osobu koja vam sasvim odgovara. Moguće je da jednostavno tražite previše u ovom trenutku. Neko vreme vam stoji samoća.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje bi moglo da vas prati tokom narednog perioda. Možete da se nadate da će doći do poboljšanja ukoliko neki problem postoji. Sudbina vam je naklonjena.

ŠKORPIJA

POSAO: Preporuka je da se danas ne bavite preterano važnim poslovima jer biste lako mogli da napravite neki problem. Važno je da ostanete smireni i prizemni u svakoj situaciji.

LJUBAV: Povedite računa da budete diskretni povodom nekih dešavanja na emotivnom polju. Moguće je da se voljena osoba plaši nekih stvari koje biste mogli da otkrijete o njoj.

ZDRAVLJE: Odmarajte kada imate priliku. Današnji dan vam nije povoljno prikazan za bilo kakvo naprezanje. Vreme je da se malo posvetite sebi i da se malo opustite.

STRELAC

POSAO: Otvara vam se mogućnost da ostvarite velike ambicije koje ste imali u planu. Povoljan vam je dan za pokretanje novog posla ili za istraživanje tržišta i nove zaključke.

LJUBAV: Niste posvećeni voljenoj osobi jer ste okupirani poslom i nadate se da će ona ipak imati razumevanja za vaše prioritete. Moguće je da vas očekuju ipak neke manje prepirke.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi dsada mogli da budu osetljivi, podložni problemima i kvarovima. U dogledno vreme posetite stomatologa radi redovne kontrole.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Putovanje koje planirate vam može doneti značajan poslovni uspeh. Očekuje vas odlično stanje! Potrudite se da date sve od sebe kako bi se što bolje organizovali.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim poznanstvima i flertu, niste zainteresovani za to da sa nekim ulatite u dublju emotivnu priču. Prija vam za sada, da se sva dešavanja zadrže na površini.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Povoljan je dan i trebali biste da se opustite i da uživate malo.

VODOLIJA

POSAO: Stabilizuje vam se polje finansija i smatrate da ste konačno na pravom putu kada je u pitanju poslovno polje. Možete da se nadate da će vam baš sve sada ići od ruke.

LJUBAV: Moguće je da ste pokušali da suzdržite izražavanje nekih negativnih utisaka ali vam to baš i nije pošlo za rukom. Očekuje vas prolazna svađa sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt. Moguće je da ćete bitipodložni upalama, infekcijama i sličnim problemima na ovom polju. Na vreme se obratite vašem lekaru radi terapije i saveta.

RIBE

POSAO: Očekuje vas sklapanje ugovora koji vam može doneti značajne pomake na poslovnom planu. Pred vama je povoljna faza u kojoj postepeno možete da dođete do napredovanja.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak sa trenutnim partnerom, današnji dan je povoljan za veridbu i objavljivanje odluke. Slobodni Bikovi će imati šansu za početak nove, ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Sklonost ka iritacijama na koži je naglašena kod vas danas, kao i sklonost ka alergijskim reakcijama. Trebalo bi da povedetemalo više računa o svom zdravlju sada.