HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR Ribe očekuje zanimljivo virtuelno poznanstvo, Vodoliju poveći novčani priliv, odličan dan i za ova tri znaka (VIDEO)

Budi svoj, ljudi te i onako neće voleti!

www.youtube.com youtube.com

OVAN

POSAO: Ulazite u novi poslovni projekat sa strancima. Nadređena osoba ima velika očekivanja od vas i detaljno vas upućuje u vaše nove obaveze i poslovne ciljeve.

LJUBAV: Nezadovoljni ste bračnim odnosom. Iako partner ima emocije prema vama, vi osećate da su su vaše emocije mnogo manje nego pre i da postajete ravnodušni.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno i osećate se dobro. Eventualni problemi su vezani za sistem probave. Može se desiti da pojedete neku hranu koja može da vam zasmeta.

BIK

POSAO: Odličan je dan za kontakt sa predstavnicima medija. Ovog puta razlog je vaš poslovni uspeh.

Ponosni ste na postignute rezultate, ali niste navikli na toliku pažnju.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom nije zadovoljavajući. On vam deluje nezainteresovano i distancirano, dok ste vi spremni na sve da bi ga zadržali.

ZDRAVLJE: Genitalije su ugrožene. Postoji mogućnost pojavljivanja istog ili sličnog problema koji ste imali ranije. Uz pomoć lekova problem će biti regulisan.

BLIZANCI

POSAO: Vredni ste. Prioritet dajete obavezama koje omogućuju brz priliv finansija. Problem je što su finansije ograničene i ma koliko se trudili nećete uspeti da ih značajno poboljšate.

LJUBAV: Prilično ste zabrinuti zbog toga kako se odnos razvija. Bračni partner vam deluje nezainteresovano, a vi se plašite da ga ne izgubite. Strah vas je od samoće i napuštanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani ili za probavni sistem ili za kosti. Skloni ste padu, povredama, iščašenju i slično. Budite oprezni kako bi izbegli nepotrebne probleme.

RAK

POSAO: Rezultati vašeg zalaganja konačno postoju vidljivi. Sa inostranim saradnicima potpisujete sporazum o poslovnoj saradnji i jako ste zadovoljni zbog toga.

LJUBAV: Niste zadovoljni, a ni zainteresovani za emotivnog partnera. Druga strana primećuje vaše ponašanje i prilično je uplašena mogućnošću da prekinete vezu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je generalno stabilno. Interesujete se za zdrav način ishrane i u tom cilju donosite odluku da pojedine namirnice izbacite iz svakodnevne upotrebe.

horoskop, glumac, priroda
Foto: printscreen/instagram

LAV

POSAO: Posao se normalno odvija. Obaveze odrađujete na odgovoran način. Ne sumnjate u svoje sposobnosti. Očekuje vas priliv finansija, tako da ste prilično zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas iznenadno poznanstvo. Druga osoba ostavlja odličan prvi utisak. Dopada vam se njen optimističan stav, pozitivna energija i otvorenost.

ZDRAVLJE: Zdravlje je generalno dobro. Može se jedino desiti da dođe do gubitka apetita ili možete zaključiti da neke namirnice nisu zdrave ili da vam ne odgovaraju za upotrebu.

DEVICA

POSAO: Posao se normalno odvija. Ono što vas jako brine su finansije. Prilično su ograničene, tako da ste u prilici da morate da razmislite dobro o svakom trošku.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Oduševljava vas neosporni intelekt druge osobe, način razmišljanja, smisao za humor. Želite da budete ponovo u njegovom društvu.

ZDRAVLJE: Bešika je osetljiva. Postoji mogućnost učestalog mokrenja ili dobijanja infekcije. Probleme možete sanirati uz pomoć lekova pa je najbolje da posetite lekara.

VAGA

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Obaveze odrađujete po planu. Nema nikakvih neplaniranih teškoća. Očekuje vas priliv finansija tako da ste zadovoljni tom sferom.

LJUBAV: Ponašanje prema partneru nije adekvatno. Prilično ste nesigurni i u isto vreme temperamentni pa lako ispadate iz takta. Partner nije oduševljen vašim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Očekuju vas problemi sa spavanjem. Možete imati ili potrebu da spavate više nego obično ili da ne možete da se uspavate zbog čega možete posegnuti za nekim sredstvom.

horoskop, nebo, priroda
Foto: shutterstock.com

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Svesna je da imate problema sa obavezama i da ne uspevate da se izborite sa njima. Ohrabruje vas i pruža podršku.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako se veza razvija. U potpunosti ste joj posvećeni. Nemate realan pogled na voljenu osobu. Najbitnije vam je da se osećate dobro pored njega.

ZDRAVLJE: Glava je prilično osetljiva. Moguća je glavobolja. Emotivno ste prilično osetljivi pa bi bilo dobro da predupredite probleme. Odmor i opuštanje bi vam prijali.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas novo poslovno poznanstvo. Utisak tokom razgovora je jako povoljan i razmišljate u smeru započinjanja poslovne saradnje sa drugom osobom.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Već na samom početku druženja ostvarujete zanimljivu konverzaciju. Druga strana vas intrigira svojim stavovima.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na štitnu žlezdu, jer su mogući problemi. Ukoliko koristite terapiju, ispoštujte savete lekara. Nemojte samoinicijativno da menjate terapiju.

JARAC

POSAO: Vaši poslovni planovi su vezani za saradnju sa strancima. Inicirate komunikaciju i zadovoljni ste kako se odvija. Druga strana ostavlja pozitivan utisak svojom ozbiljnošću.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. One može biti ili stvarno ili virtuelno. Ukoliko ste korisnik društvenih mreža stupate u kontakt sa osobom koja vam zvuči jako zanimljivo.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Evidentno je da vodite računa o ishrani i da se krećete u dovoljnoj meri što vam pomaže da održite zadovoljavajuće stabilno stanje.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
Foto: shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Posao se odlično odvija. Saradnja sa inostranim saradnicima je bolja nego što ste očekivali. Očekuje vas priliv sredstava. Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Imate utisak da je druga strana neopuštena i da joj treba vremena da se opusti i da tek tada može pokazati svoje prave vrednosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Digestivni sistem je prilično osetljiv pa se može desiti da vam neka hrana ne odgovara i napravi probleme. Zbog toga možete biti isrpljeni.

RIBE

POSAO: Prilično ste samouvereni, energični i imate ogromna očekivanja. Potencijalni problem je to što niste realni i što su vaša očekivanja mnogo veća od mogućnosti.

LJUBAV: Ukoliko ste ljubitelj društvenih mreza konačno stupate u komunikaciju sa osobom koja vam deluje zanimljivo. Prvi utisak je da je druga strana emotivna, što vas privlači.

ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa alergijama ili hormonima. Sem toga, predstoji vam problemi sa nesanicom. Zbog toga se možete odlučiti za upotrebu nekog čaja ili leka.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi