SAVRŠENI PAROVI HOROSKOPA! Samo je jedan znak Zodijaka stvoren za vaš!

Za svaki horoskopski znak postoji jedan drugi koji mu savršeno odgovara - po karakteru, po osobinama… po svemu!

Veza, par, ljubav
Veza, par, ljubav, Foto: shutterstock

Svejedno da li je reč o porodici, prijateljstvu ili poslu – ovi horoskopski znakovi se savršeno nadopunjuju. Obično se na Internetu mogu pronaći brojni tekstovi o tome koji i horoskopski znakovi odgovaraju jedni drugima u ljubavi (i u krevetu).

Međutim, za svaki horoskopski znak postoji jedan drugi koji mu savršeno odgovara - po karakteru, po osobinama… Otkrićemo vam vaš par!

Ovan

Ovnu treba Devica u svom životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna – a posebno drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog Ovna s obe noge na zemlji.

Bik

Bez Vodolije se Bik neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je puna energije, temperamentna i generalno je fascinantno biće. To oduševljava Bika koji se veseli i zna da uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci

Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za nadopuniti živahnog Blizanca.

Rak

Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija. Ona je hrabra, odlučna i neustrašiva. Osim toga je strastvena i verna. Upravo to što treba osećajnom i suzdržanom Raku.

Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon
Foto: Shutterstock

Lav 

Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu treba Vodolija u svom okruženju. Svejedno da li u krugu prijatelja ili porodice. Glavno da Lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma i energije Vodolije. To imponira samopouzdanim i spontanim Lavovima.

Devica

Strelac je – sa svojim humorom, opuštenošću i dalekovidošću – ponekad perfekcionistički nastrojenoj Devici savršena nadopuna.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage trebaju Ribu u svom životu, jer ona je saosećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osećajnim Vagama koje teže za ravnotežom.

motor
Foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpiji je jako teško bez Vage. Ona je osećajna, diplomatski nastrojena и ima na ljude izjednačujući učinak. Škorpiја je pak često vrlo instinktivnа, strogа i izazovnа – pa tako ova znaka čine u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strelac

Strelcu u životu treba Lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog Strelca dobra suprotnost.

Jarac

Život Jarca lepši je ako ga može provesti s Blizancem. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponira savesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji treba Rak u svom životu. Rak je osećajan, ima smisla za humor vrlo je maštovit. Takođe je vrlo brižan tip. To nadopunjava Vodoliju, jer ponekad zna biti vrlo impulsivan i napadan, pa čak i živčan i ekscentričan.

Ribe

Za Ribe je život bez Jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je verno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosetljivom Jarcu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi