Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Prepreke koje vam se danas javljaju mogu da budu prilično teške za vas. Budite strpljivi i smireni. Nije vam povoljan dan pa danas ne biste trebali da ulazite u bilo kakav nov projekat.

LJUBAV: Vaše samopouzdanje je odlučujuć faktor na ovom polju. Osvajate osobu koja vam se dopada zahvaljujući tome. Možete da očekujete da ćete imati veću sreću u ljubavi.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema. Zdravlje vam je solidno i ne postoji ništa zbog čega biste u narednom periodu mogli da budete zabrinuti. Sijate i osećate se dobro!

BIK

POSAO: Ako ste u ulozi šefa, možete da očekujete dobar period za reorganizaciju nekih stvari na ovom polju. Važno je da budete spremni na kompromise sa saradnicima.

LJUBAV: U odnosu sa partnerom vam nedostaje fleksibilnosti i dobre komunikacije. Potrudite se da se malo prilagodite njemu i njegovim potrebama u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju i zbog toga ste prilično nezadovoljni. Očekuje vas period u kojem bi za vas bilo jako važno da posetite lekara i da se sa njim posavetujete.

BLIZANCI

POSAO: U poslednji čas rešavate neke probleme na ovom polju. Konačno ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Imaćete priliku da ostvarite jedan deo svojih ciljeva.

LJUBAV: Iako pokazujete da volite osobu sa kojom ste u vezi, povremeno imate potrebu da flertujete sa strane. Moguće je da partner iz tog razloga malo gubi poverenje u vas.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom i budite aktivni. Prijaće vam da se vratite u dobru kndiciju. Očekuje vas period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme sa zdravljem.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Današnji dan je jako povoljan za posao. Možete da očekujete da ćete sve da držite pod svojom kontrolom. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme.

LJUBAV: U vašoj vezi će se danas pojaviti neki manji problemi u komunikaciji. Potrudite se da pokažete strpljenje prema partneru. Izbegavajte svađe zbog sitnica kojima ste skloni.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege koji bi mogli da vam budu na neki način osetljivi u narednom periodu. Povedite računa o svojim navikama. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

LAV

POSAO: Očekuje vas mnogo izazova na poslovnom polju. Da biste ih prevazišli biće vam potrebna mudra taktika. Važno je da budete spremni na nove poteze.

LJUBAV: Ne osećate se više isto pored osobe sa kojom ste u vezi i vaš odnos polako ide ka završetku. Veoma uskoro će da vam se pojavi i neka nova ljubav. Spremni ste za promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom su kod vas naglašeni. Povedite računa o tome da u narednom periodu izbegavate bilo kakve faktore rizika na polju zdravlja.

DEVICA

POSAO: Problemi na poslovnom planu će vam se danas lako rešavati. Imate osećaj velikog olakšanja. Važno je da ostanete fokusirani i na svoja buduća postignuća na ovom polju.

LJUBAV: Trenutna situacija vam se ne dopada. Na neki način ste razočarani u voljenu osobu i ovaj put niste spremni da joj oprostite. Moguće je da polako dolazi kraj vašoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen i u narednom periodu možete da budete skloni manjim problemima sa zdravljem. Povećajte unos vitamina i izbegavajte naprezanje.

VAGA

POSAO: Dok ne raskrstite stare poslove i dugove nećete moći da nastavite dalje. Potrudite se da se više posvetite poslu kako biste mogli da napredujete i da rešite probleme.

LJUBAV: Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vam bude na neki način problematična danas. Sa voljenom osobom veoma teško nalazite zajednički jezik danas.

ZDRAVLJE: Ubrzan rad srca bi mogao da vam bude naglašen u narednom periodu. Vodite računa o svom zdravlju, pratite stanje krvnog pritiska i idite redovno kod lekara.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da će doći do manjih komplikacija ili nekih nepredviđenih problema na ovom polju danas. Potrudite se da budete posvećeni dobrom odnosu sa saradnicima.

LJUBAV: Iako niste spremni za novu vezu, postoji osoba koja vam se dopada i o kojoj često razmišljate na neki način. Moguće je da ćete uskoro imati važne emotivne promene.

ZDRAVLJE: Grudni koš je osetljiv kod vas u narednom periodu. Izbegavajte naprezanje. Vodite računa o svom zdravlju i oko svega što vaas muči se posavetujte sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Do rešenja problema dolazite prilično lako. Neke stvari vam danas idu bolje nego što ste očekivali pa ste iz tog razloga veoma zadovoljni. Povoljan vam je dan danas.

LJUBAV: Vaš partner stalno pokazuje nezadovoljstvo. Možda dolazi vreme da uradite nešto po tom pitanju? Vreme je da se zapitate da li na neki način možete da poboljšate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi i zbog toga se ne osećate dobro. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči i nemojte da se izlažete bilo kakvim rizicima.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Potrebno vam je vreme da se naviknete na novo poslovno okruženje. Pred vama je dosta promena koje bi mogle negativno da se odraze na vas.

LJUBAV: Iako ste svesni mana koje ima vaš partner i dalje ga na neki način volite. Nadate se dugoj i uspešnoj vezi sa njim. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu rešiti probleme.

ZDRAVLJE: Povećan apetit je naglašen danas kod vas. Možete da očekujete da će vam biti potrebni novi izvori energije pa sepotrudite da pazite da vam ishrana bude dovoljno kvalitetna.

VODOLIJA

POSAO: Trudite se da balansirate u međuljudskim odnosima sa poslovnim okruženjem što vam nije ni malo lako danas. Nije vam povoljan dan za početak bilo kakvog novog posla.

LJUBAV: Trenutni partner vam po mnogim stvarima ne odgovara, ali još uvek ne želite da izađete iz te veze. Očekuje vas period oslobađanja danas. Važno je da budete posvećeni sebi.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem. Izbegavajte stres, naprezanje i potrudite se da vodite računa o sebi.

RIBE

POSAO: Sreća vas je ponovo pogledala i zadovoljni ste okolnostima na ovom polju. Moguće je da ćete doći do rešenja problema koji su vas mučili. Izbegavajte sukobe na poslu.

LJUBAV: Današnji dan vam donosi mogućnost za ostvarenje neke tajne veze, iako se tome niste mnogo nadali. Moguće je da će vaš ljubavni život uskoro biti pun iznenađenja.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči i moguće je da ste na neki način psihički opterećeni i da se zbog toga ne osećate dobro. Potrebno vam je vreme kako biste se oporavili i vratili u kolosek.