horoskop
Pixbay
horoskop

Pixbay

Foto: Pixbay

OVAN

Posao

Kod Ovnova je i dalje aktuelan nepovoljan period za posao. Svi problemi koji su postojali tokom prošlog perioda nastavljaju se i tokom ove nedelje. Problemi su uglavnom vezani za oblast komunikacije. Mnogi sastanci mogu biti odloženi, otkazani, a oni koji budu održani biće neuspešni. Aspekti ukazuju da su slabe šanse da se postigne zadovoljavajući dogovor. Ovo je prilično nepovoljan period za trgovinu. Ukoliko posao ima veze sa kupovinom ili prodajom može doći do kašnjenja, nenalaženja adekvatne robe, gubljenja dokumentacije i slično. Idealno je ne baviti se uopšte ovim stvarima. Ovo je nepovoljna nedelja za rešavanje bilo kakvih administrativnih ili birokratskih pitanja.

Ljubav

Kod Ovnova je u toku nepovoljan period za ljubav. To se kod slobodnih Ovnova manifestuje tako što nisu raspoloženi za druženje, izlaske, komunikaciju. Oni imaju naglašenu potrebu da budu sami i da se posvete svojim potrebama. Ukoliko su u vezi Ovnovi osećaju to isto s tim što se sve navedeno odnosi na partnerku. U fazi su kada im ne prija intimno druženje. Problem je što ovu njihovu potrebu partnerka neće shvatiti na najbolji mogući način odnosno imaće utisak da Ovnovi ne žele da budu u vezi. Problem može dalje da eskalira u smislu prekida komunikacije ili može doći do svađe. U svakom slučaju Ovnova potreba za samoćom neće biti najbolje shvaćena.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Nema pokazatelja novih zdravstvenih poteškoća. Problemi koji su bili prisutni u prethodnom periodu sada su i dalje aktuelni. Ovnovi treba da obrate pažnju prvenstveno na disajne organe. Treba da se čuvaju hladnoće i hladnih pića. Nervi su izuzetno osetljivi. Ovnovi će pokušati da se iskontrolišu pa će svoj bes usmeriti ka unutra umesto da ga neutrališu. Kosti su i dalje osetljive, kao i genitalije i srce. Ono što je jako bitno je da Ovnovi obrate pažnju prilikom saobraćaja. Aspekti ukazuju da do neželjenih problema može doći zbog žurbe, nervoze ili zbog umora i pospanosti. Ovnovi koji su već imali saobraćajke treba posebno da se čuvaju.

BIK

Posao

Pred Bikovima je početak nedelje prikazan kao naglašeno povoljan za posao. Biće maksimalno ozbiljni, odgovorni, vodiće računa o svakoj sitnici. Osećaj obaveze i odgovornosti će biti naglašen. Sredinom nedelje situacija se menja. Bikovi će i dalje biti odgovorni, ali će ipak biti malo opušteniji. Neće sebe zamarati nepotrebnim sitnica i uopšte imaće optimističniji stav prema radu i rezultatima. Sama spoznaja da se posao sasvim dobro odvija, da nema nikakvih neplaniranih teškoća pomoći će im da promene stav prema poslu. Biće zadovoljni saradnjom sa nadređenom osobom koja budno prati razvoj na poslu i ima pozitivno mišljenje o radu Bika.

Ljubav

U oblasti ljubavi Bikove očekuju izazovi i nezadovoljstvo. Bikovima u vezi sledi loša komunikacija sa voljenom osobom. Pošto će im biti dosadno da slušaju iste priče smatraće da je najbolje da prekinu komunikaciju sa drugom stranom. To znači da će ostati gluvi na pozive i poruke i da neće želeti da odgovore. Ovo će naravno izazvati bes druge strane koja će udvostručiti napore da dođe do Bika, ali bez rezultata. Slobodni Bikovi nisu raspoloženi ni za kakav oblik komunikacije i socijalizacije, ali srećom zbog toga neće ući u konflikt ni sa jednom osobom. U pitanju je faza prolaznog tipa. Trajaće narednih nekoliko nedelja, a nakon toga se Bikovi vraćaju u staru formu.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana početkom nedelje. Bikovi će biti u fazi tokom koje će voditi računa o ishrani i zdravom načinu života. Sredinom nedelje situacija se menja. Sve kočnice koje su ranije imali, sva odgovornost prema sebi u zdravstvenom smislu polako pada u vodu. Šta se menja? Njihov odnos prema hrani. Bikovi su poznati gurmani i počinje im povoljan perid za uživanje. U tom smislu promeniće način ishrane. Dodaće bogatija i kaloričnija jela u dnevni način ishrane. Opustiće se i početi da prave i konzimiraju slatkiše bez ikakve griže savesti. Bikovi će biti svesni da su skrenuli sa puta zdrave ishrane i života, ali neće uraditi ništa da mu se vrate.

BLIZANCI

Posao

Oblast posla je specifično prikazana. Neki poslovi će se uspešno odvijati i to naročito oni koji su vezani za ishranu, zabavu, turizam. Ukoliko je posao vezan za vojsku, policiju, obezbeđenje, bezbednost i slično biće problema i zakulisanih radnji. U ovim oblastima može doći do zastoja poslovne saradnje i nagoveštaja da bi čak moglo doći do prekida iste. Ozbiljan problem predstavlja loša komunikacija. Blizanci koji su inače elokventni, tokom ove nedelje biće nesigurni, smušeni, neće znati šta da kažu. Njihovo ponašanje može ići u drugu krajnjost pa mogu biti nestrpljivi i nervozni. U svakom slučaju neće uspeti da ostave povoljan utisak niti da ostvare zadovoljavajuću komunikaciju.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Blizanci su prilično realni, pragmatični i objektivni kada je partner u pitanju. Svesni su da imaju partnera koji im u svemu odgovara. Naročito im prija njegova stabilnost, ozbiljnost, utisak da imaju dosta iskustva i znanja i da ništa ne može da ih izbaci iz takta. Sredinom nedelje situacija se menja na bolje. Blizanci prestaju da analiziraju emocije kako svoje tako i partnerove. Konačno se opuštaju i počinju da maksimalno uživaju u emocijama. Na početku nedelje su imali malo racionalniji pristup vezi, a sada je on više emotivan, pa sami tim i zadovoljavajući. Kraj nedelje Blizanci dočekuju potpuno opušteni, jer su konačno prihvatili svoje emocije.

Zdravlje

Oblast zdravlja je specifično prikazana. U suštini Blizance mogu da muče hronični ili stari problemi iz prethodnog perioda. Oni su uglavnom vezani za oblast glave i mogu doneti glavobolju, migrenu, temperaturu, groznicu, probleme sa sinusima. Kosti su i dalje ugrožene, kao i zubi, koža i bubrezi. Ono što je dobro je da postoji odlična povezanost između lekova i bolesti. To znači da će lekovi doneti povoljne rezultate. U nekim slučajevima može doći do promene terapije u cilju poboljšanja rezultata. Ono što je dobro je da u pozitivnom smislu Blizanci imaju realan odnos prema bolesti, odnosno nisu prestrašeni niti imaju nonšalantan stav. Jako su odgovorni što olakšava proces izlečenja.

sreća

Freepik/freepik

Foto: Freepik/freepik

RAK

Posao

Rakovi će biti prilično fokusirani na obaveze, odgovorni i dobro organizovani. Problemi su prisutni na relaciji Rak – nadređena osoba. Rakovi će imati tačan utisak da druga strane ne vlada najbolje materijom, da nije sigurna u svoje znanje, a iskustvo je manjkavo. Iako Rak ima tačno razrađen način rada, druga strana neće biti ubeđena u uspeh Rakovog rada. Obe strane će biti na distanci, neće doći do direktnog sukoba, ali će im biti jasno da nisu našle zajednički jezik i da odnos ima dozu izazova. Rakovi su mnogo sigurniji u sebe tako da će se izboriti da nastave sa radom na uobičajeni način. Ukoliko posao ima veze sa inostranstvom saradnja će odlično da se razvija.

Ljubav

Rakovi su zaljubljeni i ljubav im je uzvraćena. Ono što može da utiče negativno na odnos je Rakova nesigurnost i pasivnost. Ovo se naročito odnosi na seksualnu sferu odnosa. Rakovi su spremni da pruže sigurnost partnerki, kako emotivnu tako i finansijsku, ali u intimnom smislu su uplašeni. Plaše se kakav će utisak da ostave, da li će druga strana biti zadovoljna, da li će naći mane. Za Rakove je jako bitno da izgrade samopouzdanje, da se opuste i dopuste da se odnos spontano razvija. Rakovi nisu svesni da su drugoj strani žestoko proradile emocije i da prihvata Raka takvog kakav je. Dobro je što je druga strana opuštena i otvorena pa će pomoći Raku da se opusti i uživa.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije mnogo drugačija od prethodne nedelje. Rakove će uglavnom da muče isti hronični problemi koji su vezani za oblast glave, bubrega i mišićnog sistema. Rakovi su se prilično ulenjili i kondicija im je nikakva. Oni u suštini delimično potiskuju to saznanje, a delimično ga prihvataju. Svesni su da su slabi, tromi, da su im reakcije nikakve. Problem je što nemaju nikakvu nameru da urade bilo šta po tom pitanju. Puštaju da kondiciono stanje opada. Volja im je jako slaba i ne mogu da nateraju sebe da se pokrenu. Psihološko stanje takođe nije dobro. Problem je u njihovoj malodušnosti, neraspoloženju i nedostatku volje da išta promene.

LAV

Posao

Pred Lavovima je solidna radna nedelja. Biće dobro organizovani, vredni i fokusirani na obaveze. Problemi se vide na polju komunikacije. To znači da neki sastanci i kraća putovanja imaju šansu da budu prolongirani. Lavovima ne odgovara takav razvoj događaja, ali s obzirom da neće moći ništa da uradite po tom pitanju prihvatiće novi termin. Oni sastanci koji se budu održali neće biti preterano uspešni. Problem je u tome što Lavovi neće biti spremni za kompromis i pravljenje bilo kakvih ustupaka. To drugoj strani neće odgovarati pa će se naći u pat poziciji. Teškoće prave Lavov ego i tvrdoglavost. Oni su rešili da bude po njihovom ili da ne bude nikako. Sa takvim stavom bliži su drugoj varijanti.

Ljubav

Lavovi nisu preterano raspoloženi ni za druženje ni za upoznavanje novih ljudi. Fokusirani su na posao i žele da se afirmišu rešavajući probleme koji su prisutni na poslu duži vremenski period. To im je trenutno prioritet. Na njih misli bivša partnerka. Ona razmišlja da li da se javi, ali ima utisak da Lav neće biti preterano oduševljen pozivom, niti da ga zanima obnova veze. Tu su potpuno u pravu. Lav smatra da je ovo pravo vreme da se poslovno dokaže, a da za ljubav uvek ima vremena. Što je poslovno uspešniji Lav je emotivno sigurniji. Kada bude postigao uspeh, a hoće sigurno i to relativno brzo, javiće se i želja za stabilnim emotivnim odnosom, ali sa novom, ne sa bivšom partnerkom.

Zdravlje

Zdravlje nije najbolje prikazano i ukazuje na određene probleme. Lavovima je imunitet opao i ono što prvo treba da urade, bez obzira da li imaju neke simptome ili ne, da podignu imunitet. Srce je prikazano kao osetljivo, kao i kosti, koža i zubi. Ono na šta treba posebno da obrate pažnju su disajni organi. Oni su naglašeno osetljivi tako da prvenstveno treba da ih zaštite od bilo kakvog vida hladnoće (vremena, pića...). Što se tiče psihološkog zdravlja, Lavovi će biti u minus fazi što će da se manifestuje kroz nedostatak želje za druženjem. Socijalna i emotivna sfera će biti totalno zapostavljene. U pitanju je faza prolaznog tipa. Kada se psihološki stabilizuju to će imati efekta i na druge sfere.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

Posao

Pred Devicama je prilično nepovoljna radna nedelja. Problemi će stizati sa svim mogućih strana. Device imaju protivnike na poslu koji ih pažljivo motre u cilju da im nađu neku grešku. Tekuća nedelja je povoljna za ulazak u okršaj sa tom ekipom. Nepovoljan period se odnosi i na lošu komunikaciju sa kolegama u smislu da neće uspeti da nađu zajednički jezik. Pritom će obe strane biti maksimalno tvrdoglave i sklone inatu. Uz takav stav naravno da je nemoguće da se napravi bilo kakav dogovor. Tokom nedelje doći će i do odlaganja sastanaka i kraćih putovanja. Device koje vole sve detaljno da isplaniraju i da se drže rasporeda ove promene će izbaciti iz takta.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Device imaju jaku potrebu za stabilnom emotivnom vezom. Problem je što su prilično pragmatične, analitične i ne zanose se lako. Oni vrlo dobro mogu da procene drugu osobu i da dobiju jasnu sliku u kojim oblastima im sledi slaganje sa drugom osobom, a u kojim ne. Tekuća nedelja je odlična za novo poznansvo sa osobom koja ima veze sa inostranstvom. Potencijalni partner je prikazan kao prilično vredna, ozbiljna i odgovorna osoba. Sličan je Devici u smislu da isto ima potrebu da dobro upozna i proceni drugu stranu. Tokom ove nedelje komunikacija će delovati više kao ispitivanje i upoznavanje nego gugutanje zaljubljenih osoba.

Zdravlje

Oblast zdravlja je loše prikazana. Mogući su zdravstveni problemi koji su bili prisutni u prethodnom periodu. Znači ili su hronični problemi u pitanju ili problemi koji se ponavljaju. Nervi su osetljivi, cirkulacija i pritisak. Za Device je jako bitno da se ne nerviraju. Tokom ove nedelje oblast posla je dosta napeto prikazana što može diretno da utiče na javljanje zdravstvenih problema.Disajni organi su osetljivi i može doći do poznatih problema. Takođe, srce je ugroženo. Za Device je bitno da se odmaraju i da ispoštuju signale koje im telo šalje. Znači, nema potrebe da forsiraju sami sebe preko granica izdržljivosti. Kada osete da im nije dobro obavezno treba da zastanu i da naprave pauzu.

VAGA

Posao

Pred Vagama je odlična radna nedelja. Ne samo da se ne vide nikakvi problemi u ovoj oblasti nego će Vage uživati u poslu. Povoljni aspekti ukazuju na priliv novca. U finansijskom smislu Vage se osećaju sigurno što im je jako bitno. Kada je posao u pitanju očekuju ih uspešni razgovori i pregovori. Oni mogu da se odnose na uspostavljanje nove poslovne saradnje, ali i na proširenje poslovnih planova. Kada je saradnja u pitanju potencijalni poslovni saradnici su prilično ozbilni, imaju dugoročne planove, ali su i isto vreme obazrivi i ne žele da rizikuju. S obzirom da je očigledno da se posao odvija bolje nego što su očekivali, Vage će zaključiti da bi bilo dobro da prošire poslovne ciljeve.

Ljubav

Oblast ljubavi je prikazana na prilično dinamičan način. Problemi su vezani za oblast komunikacije. Vage su prilično tvrdoglave, a uz to nervozne. To znači da im je dovoljna najmanja sitnica da ispadnju iz takta i započnu svađu sa partnerom. Problem je što se neće fokusirati na trenutni problem, stvar koja ih je iznervirala, nego će se vratiti u prošlost i partnera podsetiti u kojim ih je sve prilikama iznervirao i zbog čega. Temu će sistematski da odrade tako da će partner donekle da trpi njihove komentare, a odnekle će i on odgovoriti. Kako je prikazan kao prilično inteligentna i sarkastična osoba njegovi komentari će prilično pogoditi Vagu naročito zbog toga što su tačni.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Dobri aspekti ukazuju na stabilno stanje. U slučaju da su u prošlosti bili bolesni, tekući aspekti ukazuju na oporavak i regeneraciju organizma. Vage su u fazi kada voda može da ima naglašen lekovit uticaj na njih. To znači da sve što je u vezi sa vodom može da im pomogne: plivanje, šetnja pored vode, vožnja čamcem. Voda ih smiruje, opušta i pomaže da se energetski obnove. Vagama prija i upotreba čajeva. Sem toga, Vagama je dobar san neophodan za očuvanje dobrog zdravstvenog stanja. U suštini, Vage u ovom periodu mogu da očuvaju i poboljšaju zdravstveno stanje ukoliko budu bile u kontaktu sa prirodom i poštovale prirodni ritam.

ŠKORPIJA

Posao

Kod Škorpija je i dalje prisutan nepovoljan period za posao koji se konačno bliži kraju. Na poslu su prisutni stari, dobro poznati problemi. Oni su vezani za lošu komunikaciju sa kolegama i generalno saradnicima. Škorpije ne uspevaju da nađu zajednički jezik iz razloga što su sve strane tvrdoglave, inate se i ne žele da popuste. Moguće je otkazivanje i prolongiranje poslovnih sastanaka i putovanja. Oni koji budu bili održani biće neuspešni. Škorpije su nezadovoljne finansijama. Finansijska situacija je prilično ograničena što izaziva brigu Škorpija. Krajem nedelje stižu konačno neke dobre vesti vezane za inostranstvo što će podići raspoloženje Škorpija.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Škorpije su zaljubljene, strastvene, postojanih emocija. Problemi dolaze od strane partnera. On će biti prilično nervozan, sarkastičan, posesivan i ljubomoran. Škorpije vrlo dobro znaju kako je biti ljubomoran jer su one poznate po ljubomori. Sada su na drugoj strani tj. partner je taj koji pokazuje ljubomoru što im se baš i ne dopada. Smatraju da nema razloga za voljena osoba gaji takva osećanja niti da se tako ponaša. Ono što zaboravljaju je da su prilično zatvoreni i umeju da deluju hladno. Zbog toga partner nije siguran na čemu je sa njima. Kada bi se otvorili i pokazali koliko im je stalo do partnera Škorpije bi izbegle nepotrebne scene.

Zdravlje

U toku je nepovoljan period za zdravlje. Problemi koji su bili prisutni u prethodnom periodu mogu biti prisutni i tokom ove nedelje. Glava je prikazana kao najosetljiviji deo tela. Moguća je temperatura, groznica, glavobolja, migrena, problemi sa sinusima... Škorpije čak treba da pripaze da slučajno ne povrede glavu. Kosti su takođe osetljive, kao i genitalije. Škropije su sklone da stoički trpe bolove i čekaju da se simptomi sami povuku. Za njih je mnogo bolje da reaguju na vreme nego da ostanu pasivni. Zdravstveni problemi neće proći sami od sebe. Upotreba lekova kao i odmor mogu Škorpijama da pomognu da ozdrave i podignu svoju energiju na viši nivo.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

Posao

Oblast posla je odlično prikazana. Strelci su maksimalno organizovani, imaju jasne planove i dovoljno znanja i iskustva da ih ostvare bez ikakvih problema. Ovo je povoljna nedelja i za priliv finansija, tako da će Strelci biti zadovoljni i sa te strane. U toku je povoljna nedelja za sklapanje sporazuma sa firmama iz prekookenanskih zemalja. Ova saradnja je dugoročna i Strelčevima će doneti redovna finansijska primanja i stabilnost. Teškoće su vezane jedino za oblast kraćih putovanja. Ta putovanja mogu biti ponovo prolongirana, a ako se budu održala neće biti u potpunosti uspešna. Znači, tokom ove nedelje Strelci će mnogo lakše uspostaviti saradnju sa strancima nego sa ljudima sa domaćeg terena.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Loš period je već neko vreme aktuelan i ono što je dobro je da se polako bliži kraju. Strelci nisu zainteresovani niti za izlaske, upoznavanje, ulazak u vezu. U totalno su asocijalnoj fazi tako da niti razmišljaju na temu ljubavi niti su raspoloženi da rade išta po pitanju promene svog statusa. Ono što ih muči su loše finansije i loše raspoloženje. Da bi se emotivno pokrenuli potrebno je da bolje stoje finansijski. Ono što je zanimljivo je da se u Strelčevoj okolini nalazi osoba koja gaji emocije prema Strelcu, ali je suviše stidljiva da bi ih pokazala.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Ono što je dobro je da Strelci brinu o zdravoj ishrani, kao i o tome da se dovoljno odmaraju. Oni suuspeli da naprave balans između posla i slobodnog vremena. Potencijalni problemi koji mogu da se jave su stari ili hronični problemi. Oni su povezani sa nervima, cirkulacijom i pritiskom. Pritisak je nestabilan, varira, može čas biti previsok, čak prenizak. U slučaju takvih problema bilo bi dobro ili da uzmu redovnu terapiju, ukoliko im je prepisana ili da se jave lekaru. Kako problemi imaju potencijal da traju duži vremenski period treba da reaguju na vreme. Strelci mogu nespremno da odreaguju na zdravstveni problem odnosno mogu da se preterano uplaše.

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je nepovoljna radna nedelja. Očekuju ih iznenadne promene koje će da promene njihovo planove i da ih iznerviraju. Prvo, sastanci i dogovori koji su već bili odloženi mogu ponovo da budu odloženi ili otkazani. Jarčevi su se brižljivo spremali pa im ovo pomeranje ne odgovara. Kraća putovanja takođe mogu biti odložena. U slučaju da do njih dođe biće totalno neuspešna i Jarčevi će imati utisak da bi bilo bolje da nisu išli na put. Problemi su vezani i za oblast finansija. Situacija je tako loša da se Jarčevi ozbiljno brinu za budućnost. Oni generalno imaju uvek neku ušteđevinu, ali sada su u situaciji da polako ali sigurno ostaju bez nje.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Slobodni Jarčevi su zaljubljeni i spremni da se predaju voljenoj osobi. Jarčevi u vezi su maksimalno posvećeni drugoj polovini. Jarac je znak koji se ne zaleće u vezu. Realan je, racionalan, čak praktičan prilikom izbora partnerke. Oni su drugu stranu već detaljno izanalizirali, doneli pozitivan zaključak da je ona prava za njih, da smeju da se opuste i sada se konačno prepuštaju emocijama. Jarčevi odnos shvataju jako ozbiljno. Oni svoju privrženost ne pokazuju rečima nego delom. Mogu da deluju ozbiljno, zatvoreno, čak i hladnoj voljenoj osobi. Međutim, iza te maske nalazi se osoba koja je spremna da uradi bukvalno sve za voljenu osobu.

Zdravlje

Oblast zdravlja je jako loše prikazana. Jarčevi moraju da povedu računa o više stvari. Prvo, imunitet im je jako slab i bez obzira da li imaju bilo kakve simptome ili ne, što je malo verovatno, treba da ga ojačaju pod hitno. U toku je i dalje nepovoljan period koji može doneti probleme vezane za disajne organe, nerve i pritisak. U pitanju su ili hronični problemi ili problemi koji se ponavljaju. Srce im je takođe ugroženo. U slučaju bilo kakvih problema Jarčevi imaju potencijal ne samo da se uplaše nego i da počnu da histerišu. Zbog toga je mnogo bolje za njih da reaguju odmah u slučaju pojave bilo kakvih simptoma i da na taj način spreče da oni eskaliraju.

VODOLIJA

Posao

Pred Vodolijama je prilično povoljna nedelja kako za finansije tako i za posao. U prvom slučaju očekuje ih dobitak koji će biti tajnog tipa. Vodolije kriju svoje pravo finansijsko stanje, tako da ni ovaj dobitak neće želeti nikome da prijave. Što se tiče posla odličan je period za izlazak u javnost i za rešavanje sudskih sporova. U prvom slučaju ostaviće utisak emotivne, ali snažne osobe koja brine o potrebama društva. Kada je suđenje u pitanju svojim mirnim, ali elokvetnim stavom ostaviće pozitivan utisak. Problemi su prisutni u vezi sa novcem koji je pozajmljen. U slučaju da imaju bilo kakav kredit ili pozajmicu Vodolije će biti pod stresom zbog vraćanja duga.

Ljubav

U toku je prilično nepovoljan period za ljubav. Osnovi problem je loša komunikacija koje prvenstveno potiče upravo od Vodlije. One su prilično posesivne, ljubomorne, nestrpljive, imaju naglašenu potrebu za dominicijom. S obzirom da partner nema nikakvu nameru da skače na bilo koju njihovu reč Vodolije umesto da se smire i ukapiraju šta rade to će pogrešno shvatiti i nastaviti da teraju i dalje po svome. U fazi su kada ništa ne može da im se objasni što partner savršeno shvata. Srećom je prikazan kao osoba koja je strpljiva i puna razumevanja. On će sačekati da ovaj loš period prođe tj. da se Vodolije smire pa će tek onda da obavi razgovor na temu prethodnog ponašanja.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Kod Vodolija je u toku malo lošiji period koji traje već neko vreme. Mogući su problemi vezani za pritisak, cirkulaciju, nerve ili srce. U pitanju su problemi koji imaju potencijal da se ponavljaju. U slučaju bilo kakvih simptoma biće najbolje da se obrate lekaru za pomoć. Povoljni aspekti ukazuju da uz pomoć lekova i odmora problemi mogu biti prevaziđeni. Za Vodolije je jako bitno da izbegavaju bilo kakvo nerviranje i stres. Porodični odnosi nisu harmonično prikazani i oni mogu biti uzrok stresa i zdravstvenih problema. Mislite na zdravlje. Nemate ništa od rasprave koja se ponavlja po ko zna koji put a pritom ništa ne rešava dok vam narušava zdravlje.

RIBE

Posao

Pred Ribama je naglašeno nepovoljna poslovna nedelja. Problemi kao da izviru sa svih strana. Komunikacija sa kolegama je jako loša. Niti se razumete niti podržavate međusobno. Loša energija je u vazduhu, ali se kontrolišete da ne uđete u veći javni sukob. Rezultati rada su manji od očekivanih, maltene ih nema. Očajni ste jer ste toliko truda uložili u posao i to vam se ne vraća. Nepovoljna je nedelja i kada su sudski procesi u pitanju. Svojom krutom pričom i negativnim stavom nećete izazvati nikakvu pozitivnu reakciju. Ukoliko posao ima veze sa medijima, gledajte da izbegnete susrete sa njihovom predstavnicima. Ostavićete utisak osobe koja se uopšte ne snalazi na svom poslu.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Ribe su zaljubljene i u potpunosti su se prepustile emocijama i voljenoj osobi. Ribama je emotivna sfera najznačajnija. Kada su emotivno zadovoljne, kada se osećaju voljeno i sigurno, lakše im je da prolaze kroz probleme u drugim oblastima. Partner je prikazan kao snažna, emotivna i stabilna osoba koja u potpunosti podržava Ribu. Partner nije neko ko previše priča o svojim emocijama, ali načinom pokazivanja istih jasno daje do znanja da su njegove emocije postojane. Ribe imaju utisak da komunikacija nije neophodna, jer su ona i partner telepatski povezani i prosto osećaju međusobna raspoloženja.

Zdravlje

Oblast zdravlja je loše prikazana. Tačnije nepovoljan period i dalje traje pa su mogući problemi koje ste imali u prethodnom periodu. Ugroženo vam je srce, nervi, pritisak, cirkulacija kosti. Imunitet je jako slab. Ono što možete da uradite za sebe je da se potrudite da povećate imunitet i da izbegnete nerviranje i stres. U vašem slučaju posao utiče na zdravlje. Posao se loše odvija, vi ste jako senzibilni, imate utisak da su problemi na poslu isključivo vaša krivica. Treba da promenite način posmatranja stvari. Niste vi odgovorni za stagnaciju na poslovnom polju, a sem toga zdravlje treba da vam bude na prvom mestu. Ubacite zdrave namirnice u jelovnik, pomoći će vam.