Horoskop, zodijak
Shutterstock
Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da je vaša stabilnost donekle uzdrmana i da je sada red na vas da se borite za svoje radno mesto. Spremni ste na sve kako biste uspeli da ostvarite poboljšanje.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom, a uzajamno poverenje je na visokom nivou. Pred vama je veoma povoljan dan. Ukoliko ste planirali sklapanje braka bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam više sna. Potrebno vam je vreme za opuštanje i odmor. Vaše telo mora da se regeneriše. Dajte sebi dovoljno vremena da se naspavate i napunite svoje baterije.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete dobiti ponudu za dodatni posao ili neki novi izvor prihoda, od strane osobe koju poznajete. Pred vama je povoljan dan koji donosi nove mogućnosti na ovom polju.

LJUBAV: Dobro se osećate pored svog partnera i zadovoljni ste stanjem na emotivnom planu. Nemate nikakve dileme. Očekuje vas odlična faza za ljubavno polje. Harmonija vlada u vašem domu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Povedite računa o holesterolu i pazite na ishranu. Jako je važno da uskladite svoje navike sa potrebama organizma i da pazite na svoje zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan u poslovnom okruženju! Možete da se nadate promenama koje će povoljno uticati na vas. Pred vama je jako dobar period za napredovanje.

LJUBAV: Možete da uživate u lepim zajedničkim trenucima. Nema razloga da brinete i da sumnjate. Ukoliko ste slobodni očekuju vas jako zanimljivi trenuci i flert sa Vagom.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i povedite računa o kvalitetu hrane. Važno je da pazite na svoju ishranu. Posavetujte se sa nutricionistom koji vam može dati najbolje smernice.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Pred vama je dan u kom će se s vremena na vreme pojavljivati manji pritisci i tenzije vezane za posao. Možete da očekujete manje konflikte u kontaktu sa kolegama i saradnicima.

LJUBAV: Moguće je da vam je potrebno malo više pažnje i nežnosti od strane voljene osobe. Važno vam je da zadržite bliskost koju ste imali sa partnerom. Dajete sve od sebe da popravite stanje u braku.

ZDRAVLJE: Potrudite se da svakodnevno unosite više tečnosti, vašem organizmu je potrebno dovoljno vode. Jako je važno da ne dehidrirate. Takođe, povećajte unos voća i povrća.

LAV

POSAO: Možete da očekujete potvrdu u vezi napredovanja koje ste imali u planu. Nadređeni vas poštuju. Pred vama je faza u kojoj dolazi do veoma važnog raspleta poslovne situacije.

LJUBAV: Očekuje vas pokretanje veoma zanimljive komunikacije sa osobom sa kojom ste imali neko površno poznanstvo. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Potrudite se da ne preterujete ni u čemu i da se nikako ne forsirate. Današnji dan vam donosi dozu osetljivosti na polju zdravlja. Slušajte savete stručnjaka i pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Pre svega, posvetite se pravljenju bolje organizacije. Neophodno je da se neke stvari menjaju. Na poslovnom planu vas očekuje dosta raznih promena pa je važno da budete spremni.

LJUBAV: Moguće je da planirate brak sa trenutnim partnerom. Imate jaku želju da ozvaničite vašu ljubav za sva vremena. Možete da očekujete nove, zanimljive okolnosti u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su neki manji problemi vezani za zube i desni. Povedite računa i o redovnoj higijeni zuba koja je od velikog značaja. Pazite na zdravlje usne duplje.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Možete da se nadate lepim vestima na ovom planu. Ukoliko ste planirali neki važan projekat sada ćete ga konačno ostvariti do kraja. Povoljan vam je dan za posao.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni voljenoj osobi, pružate joj sve ono što smatrate da joj je neophodno. Ona će umeti to da ceni. Ako ste slobodni, čeka vas zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Neophodno je da se disciplinujete, da se vratite vežbanju i tome da uđete u dobru kondiciju. Vašem telu je neophodan neki vid rekreacije a vežbanje od kuće će vam prijati.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete biti maksimalno posvećeni poslu. Ambiciozni ste i važno vam je da do nekih ciljeva stignete pre drugih. Očekuje vas period u kojem može biti važnih dešavanja.

LJUBAV: Potrebno je da budete malo otvoreniji u komunikaciji sa voljenom osobom i da joj više pokazujete osećanja. Ona će umeti da ceni vaše emocije ako budete bili iskreni prema njoj.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe bi mogle da vas muče tokom današnjeg dana, a ovo se pogotovo odnosi na probleme sa kičmom kojima ste skloni. Nemojte da podižete težak teret.

STRELAC

POSAO: Nervira vas to što se dosta toga na poslovnom planu odvija sporije nego što ste očekivali. Poradite na strpljenju. Potrebno vam je još neko vreme ali ostvarićete uspeh.

LJUBAV: Potrebno je da naučite da budete malo fleksibilniji i da prihvatite činjenicu da i vaš partner ima pravo na drugačiji stav. Moguće je da ste ponekad preterano tvrdoglavi a to ne vidite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem tokom današnjeg dana. Možete da se nadate jako dobroj situaciji kao i prevazilaženju starih problema na ovom polju.

Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Ne biste trebali da imate velike obaveze ili neke preterano važne promene na poslu danas. generalno ste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite i nemate veće promene.

LJUBAV: Moguće je da vam se ukazuje prilika za obnovu kontakta sa osobom sa kojom ste nekada bili veoma bliski. Pred vama je povoljan period za nova dešavanja na emotivnom polju.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak bi mogao da varira. Očekuju vas manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem. Preporuka je da posetite lekara radi kontrole.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da su vam se pojavili neki poslovni problemi i da će vam trebati više vremena da ih rešite. Pokušajte da poradite na svojoj koncentraciji na radnom mestu.

LJUBAV: Nadate se pomirenju sa osobom do koje vam je stalo. Imali ste burnu svađu ali ste spremni da pređete preko toga. Ipak vam je ljubav važnija od ponosa, ovaj put.

ZDRAVLJE: Predeo grudnog koša je osetljiv. Povedite računa o srčanom sistemu i problemima na tom polju. Mogući su manji problemi sa krvnim sudovima, pritiskom. Pazite na sebe.

RIBE

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete se pre svega baviti organizacijom nekih poslovnih obaveza. Moguće je da vam je od ključnog značaja da napravite dobar plan i program.

LJUBAV: Moguće je da maštate o susretu sa jednom osobom ali ste bez inicijative. Vreme je da se malo više pokrenete na tom planu. Pred vama je period u kom će biti novih dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Generalno vam je probava sada osetljiva što sa sobom nosi brojne moguće tegobe. Očekuje vas faza u kojoj ćete morati da se pazite.