KIGAKU! VODITELJSKI PAR NAJGORA MOGUĆA KOMBINACIJA! Spajao ih je broj 6, a evo zašto gube naklonost svemira!

Njih je zajedno držala energija treće osobe

Jovana i Srđan
Jovana i Srđan, Foto: promo

Poznatom voditeljskom paru Srđanu Predojeviću i Jovani Joksimović suđeno je da se razdvoje, a do sada ih je držala - šestica!

Ukoliko je sudeći prema japanskom horoskopu Kigaku - Jovani i Srđanu je suđeno da se razvoje kao voditeljski par! Do ovog zaključka dođeno je detaljnim analiziranjem njihovog kigaku horoskopa, prenosi "Letnji horoskop".

Japnski horoskop se bazira na devet znakova, "devet zvezda", koje su označeni brojkama, a, kako tamo piše, Srđan i Jovana su veoma loša kombinacija! Srđan (rođen u znaku broja 2) je u lošem odnosu sa Jovanom (rođenom u znaku broja 1)!

Kako je to moguće kada godina odlično sarađuju?

VERUJETE LI U NUMEROLOŠKE PROGNOZE?

Ukupan broj glasova: 104

  • Da!: 49% (51)
  • Ne!: 51% (53)

Loša su kombinacija bez treće osobe!

Njih je zajedno držala energija treće osobe, rođene u znaku broja 6, koja ih je, svojom energijom, čvrsto povezivala. Dakle, Srđan i Jovana su odlično funkcionisali kao voditeljski par prvenstveno zahvaljujući profesionalnim sposobnostima, ali i osobi koja ih je prvo spojila, pokojnom Aleksandru Tijaniću, tada direktoru RTS-a, koji je bio rođen u znaku broja 6 u japanskom horoskopu.

Ko ih je odveo na Prvu?
Prelazak na TV Prva značio je njihovo razdvajanje od osobe koja ih podržava, pa je njihovo "slabljenje" kao voditeljskog para i razdvajanje bilo pitanje vremena.
Svi direktori bili su šestice!
Kada su prešli na TV Pink, imali su sreće da je Željko Mitrović vlasnik Pinka slučajno, takođe, rođen u znaku broja 6, pa se njihova pobednička kombinacija, opet uz pomoć treće osobe, nastavila.

Ključ je u "šestici"
Tijanićeva i Mitrovićeva šestica, lepo se vidi u Krugu slaganja, a povezivala je godinama Srđanovu dvojku i Jovaninu jedinicu.

Numerologija
 Foto: Shutterstock

Šta će se dalje dešavati?

Jedna od nezvaničnih informacija je da će Jovana i Srđan preći na novu K1 televiziju koju vodi njen suprug Željko Joksimović. Željko je, takođe, broj 1 u japanskom horoskopu (kao Jovana ) i to za Srđana neće biti dobro, jer će se pojaviti još jača "negativna veza" sa još jednom jedinicom! Istina, ukoliko i na ovoj televiziji direktor nosi broj 6 - imaju šanse...

Ova godina je promenljive sreće za oboje, a Jovana ne treba mnogo da se uzda u Željka, jer.

U japanskom horoskopu, naime, stoji da osobe istog znaka treba da su u dobroj vezi, ali ne i u vezi koja stimuliše napredak. Pošto su isti znaci, bioritmovi su im potpuno isti, pa jedno ne može da vuče drugoga, piše u "Letnjem horoskopu". Dakle, takvi odnosi nisu stimulativni.

Starica u Japanu
 Foto: Profimedia

Japanski horoskop

Prema japanskom horoskopu Srđanovoj "dvojki" i Jovaninoj "jedinici" tokom 2020. godini stoji "promenljiva sreća" pa bi oboje trebalo da dobro paze pre nego što donesu odluku šta će dalje.

Više vesti o sličnim temama čitajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi