Zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati manje nesuglasice sa nadređenima. Ipak, vama je uvek važno da iskreno kažete šta mislite. Niste skloni bilo kakvom uzdržavanju.

LJUBAV: Maštate o osobi koju ste upoznali i koja vam se dopala. Moguće je da ne znate mnogo toga o njoj. Spremni ste da na polju emocija pokrenete promene koje želite.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Izbegavajte veće naprezanje i stres. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako bi uspeli da se odmorite.

BIK

POSAO: Preporuka je da danas povedete računa o organizaciji svojih finansija. Nemojte mnogo da se rasipate. Na ovom polju sada možete da imate neke neočekivane probleme.

LJUBAV: Dvoumite se i imate neke kočnice na ovom polju. Intuicija vas upozorava na to da ne biste trebali da verujete svakome. Izbegavajte donošenje važnih odluka danas.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem bi mogao da vam bude naglašen pa ćete biti skloni nekim problemima sa zdravljem. izbegavajte nervozu i naprezanje. Posvetite se sebi.

BLIZANCI

POSAO: Dolazite do mogućnosti da ostvarite dodatnu zaradu. Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni polju posla. Važno je da izvučete maksimum iz svojih kapaciteta.

LJUBAV: Pred vama je jako povoljan dan za nova poznanstva. Možete da očekujete da ćete uspeti da osvojite novu osobu koja vam se dopala i da ćete uživati zajedno sa njom.

ZDRAVLJE: Ukočenost vam stvara manje probleme. Važno je da budete spremni da se posvetite svom zdravlju. Moguće je da bi vam prijale fizikalne terapije u narednom periodu.

Zodijak, horoskop, blizanci

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Imaćete uspeha u ostvarenju poslovnih zadataka. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Pred vama je period koji može da vam donese napredovanje u poslu.

LJUBAV: Nemojte da očekujete previše od partnera. Moguće je da on jednostavno ne može da vam pruži sve to što želite. U ovom periodu je potrebno da pokažete neki vid strpljenja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Posvetite se svom zdravlju. Ukoliko vas bilo šta muči na vreme se posavetujte sa lekarom.

LAV

POSAO: Uspećete da rešite probleme na ovom planu. Verujete u sebe i u svoje sposobnosti i znate da možete da dogurate daleko. Pred vama je period u kojem ćete imati podršku sudbine.

LJUBAV: Obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. U narednom periodu će neke stvari isplivati na površinu. Moguće je da ćete saznati da partner nije bio sasvim iskren prema vama.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više u narednom periodu. Nije vam povoljan period da se umarate i forsirate na bilo kom planu. Vreme je da se maksimalno posvetite svom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Ukoliko budete prihvatili nov posao, bićete veoma zadovoljni. Došlo je vreme za promene na ovom polju. Možete da očekujete da će vam novi dogovori doneti šansu za napredovanje.

LJUBAV: Očekuju vas pozitivna dešavanja koja će vam doneti mogućnost da na ovom polju na neki način ostvarite napredak. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti značajnije poboljšanje na polju zdravlja. Prijaće vam bavljenje sportom ili rekreacijom.

Zodijak, horoskop, devica

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Prilično ste nervozni i vaša lična nesigurnost vam postaje najveći neprijatelj. Važno je da poradite na samopouzdanju. Izbegavajte bilo kakve rizične situacije.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će za vas imati konkretnu ponudu. Moguće je da vi trenutno niste spremni za početak ozbiljnije veze.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate u narednom periodu. Moguće je da ćete imati neke poteškoće koje će vas opterećivati. Vreme je da budete spremniji za promene navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate ispravan stav kog treba da se držite. Vreme je da se zauzmete za svoje principe i stavove i da od njih ne odustajete. Možete da ostvarite poslovni uspeh ako budete bili uporni.

LJUBAV: Vreme je da osobi koja vam se dopada priznate svoja najdublja osećanja. Pred vama je povoljan period za ljubav. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da vam bude slaba tačka. Pred vama je period koji vam na polju zdravlja može doneti manje probleme. Idite redovno kod lekara.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas faza koja može da vam bude na neki način komplikovana za polje posla. Biće novih problema pa je važno da budete spremni da sa tim izađete na kraj.

LJUBAV: Uspešno ćete prevazići konflikte sa voljenom osobom, a nakon toga vaš odnos može da postane još jači. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o problemima sa stomakom koji bi mogli da vas opterećuju. Probava vam je slaba tačka. Na vreme povedite računa o ishrani i unosu tečnosti.

Zodijak, horoskop, strelac

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Putovanje koje ste planirali može da vam donese dosta pozitivnih mogućnosti. Nova poslovna saradnja vas očekuje. Uspećete da ostvarite značajnije pomake na polju posla.

LJUBAV: Moguće je novo ljubavno poznanstvo. Ako već imate partnera, želite da uvedete neke inovacije u vašu vezu. Moguće je da ste spremni da budete kreativniji na intimnom planu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa disajnim putevima su kod vas naglašeni. Pred vama je period u kojem biste trebali da povedete više računa o zdravlju. Posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Iako ste imali priliku za dodatnu zaradu, neke stvari su vam se izmakle i sada se nalazite u novim finansijskim problemima. Nemojte da odustajete od potrage za rešenjima.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje vas dovodi do dubokih emocija. Moguće je da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite vezu koja će vam značiti i trajati na duže staze.

ZDRAVLJE: Moguće su tegobe vezane za urogenitalni trakt u narednom periodu. Možete da budete skloni manjim urinarnim infekcijama ili problemima sa gljivicama. Posavetujte se sa lekarom.

RIBE

POSAO: Imaćete mogućnost da rešite probleme iz prošlosti. Pred vama je period u kojem će sudbina biti na vašoj strani. Potrudite se da ostvarite što bolji rezultat na poslu.

LJUBAV: Voljena osoba će pokazati da želi da vam pruži sve. Bićete srećni, zadovoljni i ispunjeni pored nje. Možete da očekujete dobar period za polje emocija danas.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju. Važno je da na vreme povedete više računa o svom zdravlju i o svojoj ishrani. Posavetujte se sa nutricionistom koji vam može dati prave savete.