novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak
shutterstock.com
novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Evo detaljnog predviđanja Suzan Miler i njena prognoza za 2021. godinu:

Ovan

Pandemija ili ne, Ovnovi će ove godine imati uspeha samo ukoliko iskoriste svoju energiju da se povežu sa drugim ljudima. Tako da oni koji tragaju za psolom ili žele d apromene trenutni moraju da pristanu na svaki Zoom sastanak, online edukaciju i webinar. Dobra opcija je da se pridružite i nekim online grupama jer će vam takve veze značiti. Ovo nije baš u sklopu sa karakterom Ovna, da se oslanja na druge, ali u 2021. ovo bi mogao da bude recept za uspeh.

Bik

Bikove čekaju velike promene u 2021. godini, ali oni koji su rođeni u aprilu će to baš osetiti i to naročito kako se Uran bude dalje kretao. Ova planeta je u znaku Bika još od 2019. i tu ostaje u veoma sporom kretanju sve do 2026. Ona donosi prilike za Bikove, naročito u 2021. i to pre svega u karijeri. Neće sve teći glatko, ali će vredeti. Bikovima prilike stižu niotkuda ali imaju i sreće jer će nadređeni uspeti da prepoznaju njihov potencijal.

Blizanci

Blizanci će zahvaljujući svojoj planeti Merkuru prosto procvetati u 2021. "Blizanci će objaviti knjigu, scenario, pokrenuti potkast", kaže Suzan Miler najavljujući da će ljudi rođeni u ovom znaku naročito biti okrenuti ovakvim vrstama psolova i da bi mnogi od njih mogli biti i svetski priznati zbog svog posla. Predviđa im i dosta putovanja. Za one koji su iz drugih branši intelekt će takođe odigrati važnu ulogu u 2021. i savetuje da ulažu u obrazovanje.

novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Rak

Rakovi su imali izuzetno teške prethodne tri godine ali im stiže makar finansijsko olakšanje u 2021. Kako kaže Suzan Miler moguće da će dobiti ogromne sume novca, jednom , ili u nekoliko navrata ali one ne sižu od nekog uspeha sa lutrije već zbog njihovih performansi na poslu. Takođe, moguće je i neko nasledstvo.

Lav

Lavovi bi mogli da imaju jedan ljubavni krah početkom 2021. godine ali cela priča ima taj bittersweet osećaj jer sve vodi ka tome da uđu u vezu koja bi mogla da traje do kraja života. Razlog leži u tome da su napokon osvestili da ne mogu baš sve da urade sami. Ukoliko niste orijentisani ka romantici ovaj aspekt će se odnositi na poslovno-partnerske odnose, dobićete svog agenta, advokata, novog menadžera ili asistenta, nekog na koga ćete moći da se oslonite na poslovnom planu. Ovo je godina u kojoj lavovi uče važnu životnu lekciju i to sa srećnim završetkom jer će osoba koja im ulazi u život odigrati važnu ulogu i doneti vam sreću.

Devica

Za Device 2012. godina donosi neprekidni niu poslovnih prilika. Poslovi vam stižu sa svih strana i dobićete priliku da se pokažete u najboljem svetlu. Naročit uspeh imaće Device koje se bave nekom vrstom pisanja ili uređivanja jer će u narednih 12 meseci digitalne komunikacije biti idelano polje za njih. Čak i oni koji se nisu preterano bavili novi tehnologijama ove godine započinju rad na tom polju.

Astrologija, astro, horoskop, novac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vaga

Vage čeka velika ljubav u ovoj 2021. godini. Venerin uticaj biće takav da će držati ovaj vazdušni znak u ravnoteži i Vage mogu očekivati porast ljubavi i emocija. Za neke će to biti nove veze, za neke venčanja, oni koji su u dugim vezama mogu da očekuju da će se taj odnos produbiti ali a mnnoge Vage u 2021. postaju roditelji. Ukoliko se ne prepoznajete u ovim romantičnim prognozama Miler daje savet da se okrente ličnim projektima jer biste mogli da imate puno uspeha u njima.

Škorpija

Škorpije po starom dobrom običaju maksimalno su okrenute tome da iskoriste svoju moć i snagu. Kako smo i u 2021. godini dosta u kućama, ovo je za Škorpije dobar trenutak da organizuju renoviranje ili pak da kupe novu nekretninu. Imaće dosta uspeha u tome a mogli bi da potrše puno manje para nego što su isprva planirali, jer će imati sreće sa kupovinom.

Strelac

Najbitnija vest za Strelčeve u 2021. - opet ćete moći da putujete! Možda to neće biti u fazonu ranac na leđa pa kroz Evropu ali će biti dovoljno avantura. Uz to, slično kao Blizanci, za Strelčeve će ova godina označiti i proboj na polju komunikacija i pisanja. Neki pokreću potkast, neki će iskoristiti i TikTok da pokažu svetu neke od svojih kvaliteta a uspeće da na specifičan način pošalju ka svetu svoju poruku, kako se osećaju i šta sve umeju.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Jarac

Jarac voli novac, on mu je uvek na pameti i puno rade da bi do njega došli i ove godine to će im se iisplatiti. Jarčevima stiže novac u 2021. i to više nego što su očekivali. Isplatiće im se prethodni trud ili pak neka ulaganja koja su napravili u prethodne tri godine. Suzan Miler kaže da im je to "poklon" od odlazećeg Saturna.

Vodolija

Čestitamo Vodolije - 2021. je vaša godina! Ona će biti kao pogodak na lutriji za sve rođene u ovom znaku. Biće u centru svih dešavanja. Neće pratiti trendove već će ih sami postavljati i to uspešno. Prema prognozi Suzan Miler prva dva meseca 2021. biće malo sporija ali kada se Jupiter odvoji od Saturna kreće srećni niz za Vodolije. Sve što budu poželeli to će i dobiti!

Ribe

Ova godina za ribe biće u znaku izolacije, samoće i mira. Ribe će se potpuno okrenuti sebi i biće dosta introvertne na svim poljima. Ovo naročito važi za one koji se bave umetnošću. Ali, bez obzira na to što će se osamiti, Ribe će imati puno uspeha u svemu što budu radile u 2021.

PROČITAJTE JOŠ: