horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
shutterstock
horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka, Foto: shutterstock

OVAN

Posao

Ovnovi rade na razvoju poslovnih ideja koje će tokom nedelje preneti nadređenoj osobi. Prilično su samostalni tako da ne žele da se iko meša u posao. Planovi Ovna su realni, pragmatični, odnose se na duži vremenski rok i podrazumevaju omogućavanje stabilnih finansija. Nadređena osoba je prilično zadovoljna idejama Ovna i daje mu zeleno svetlo da počne sa realizacijom plana. Ovnovi se osećaju priično samouvereno. Imaju jasan cilj i znaju kako da stignu do njega. Kada su finansije u pitanju očekuje ih iznenadni trošak . Ovnovima koji se bave dodatnim poslom, neprijavljenim poslom ili poslom na crno stiže finansijski dobitak kojim će biti zadovoljni.

Ljubav

Tokom ove nedelje naglašena je oblast ljubavi i to prvenstveno kod zauzetih Ovnova. Mogući su problemi koje će u oba slučaja da inicira druga polovina. Bračni partner je prikazan kao prilično ljubomorna i posesivna osoba. Razlog za ljubomoru biće iznenadni kontakt Ovnove bivše devojke. Takvu stvar parter neće moći da otrpi pa će Ovan morati da istrpi prilično zlobne i sarkastične komentare. Kod Ovnova u vezi biće prisutan sličan problem a to je ljubomora partnerke. Razlog će biti druženje Ovna sa prijateljima. Znači, u oba slučaja razlog će biti nezadovoljena potreba partera za pažnjom Ovna. Kod slobodnih Ovnova povoljna je nedelja za aferu bez obaveza.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta dobro prikazana. Imunitet je snažan. Ne vide se neki novi zdravstveni problemi. Pojedini organi su osetljiviji kao sto su bili i u prethodnom periodu. To se prvenstveno odnosi na glavu, pa su moguće glavobolje, migrene, problemi sa sinusima, temperatura ili groznica. Urogenitalni sistem je osetljiv, kao i eleminatorni sistem. Za Ovnove bi generalno bilo dobro da se fizički aktiviraju. Deluju malo tromo, neaktivno, kao da im je teško da se pokrenu. Oni bi se pre kolima odvezli do kontejnera da bace đubre nego napravili peške par koraka. Njihov nedostatak koncidicije može da se manifestuje i tokom intimnog kontakta sa partnerkom.

BIK

Posao

Bikovi nisu raspoloženi za saradnju i to će da se manifestuje kroz nezadovoljavajuću saradnju sa kolegama i nadređenom osobom. Bikovi žele da rade isključivo onako kako oni misle da treba, a tuđe mišljenje ili sugestije ih uopšte ne zanima. Bikova tvrdoglavost može da iznervira kolege koji će biti dovoljno pristojni da ne komentarišu naglas Bikovo ponašanje. Ono što je dobro je da Bika čekaju odlični poslovni rezultati što je za njih neoboriv dokaz da su njihov sistem rada dobar pa samim tim ne treba menjati ono što daje dobre rezultate. Kolege su za modernizaciju poslovnog procesa, naročito za ubrzanje istog, unošenje svih mogućih tehnoloških novina.

Ljubav

Oblast ljubavi je dosta dobro prikazana. Bikovi su zaljubljeni, njihove emocije su stabilne, intenzivne i postojane. Jedini problem je njihova ljubomora i posesivnost. U tom smislu Bikovi imaju potencijal da malo jače odreaguju, naročito ako su u braku. Ono što će da im zasmeta i aktivira ljubomoru je prijateljska komunikacija partnera sa drugom osobom. U suštini razloga za ljubomoru nema, jer drugu stranu ne zanima niko sem Bika. Problem je što će Bik želeti da voljena osoba usmeri svu svoju pažnju na njega. Bikove će da isprovocira običan razgovor, jer će dobiti utisak da nisu centar univerzuma partnera. Kada partner bude pokazao interesovanje za Bika on će se odmah smiriti.

Zdravlje

Zdravlje nije najbolje prikazano. Zdravstveni problemi mogu da nastanu iznenada, neočekivano ili može doći do ponavljanja problema koji su bili ranije aktuelni. Za Bikove je najbitnije da povedu računa o genitalijama. Ukoliko su ženskog pola poželjan je odlazak kod ginekologa. Grlo je prilično osetljivo, kao i štitna žlezda. Mogući su problemi sa bešikom ili bubrezima. Ono što je dobro je da se vidi mogućnost upotrebe lekova koji će jako brzo da donesu poboljšanje. Bikovi mogu biti skloni upotrebi čajeva u cilju očuvanja ili poboljšanja zdravlja. Za Bikove je jako bitno da se opuste. U tom smislu bi im odlazak na bazen, u banju ili na masažu jako prijao.

BLIZANCI

Posao

Oblast posla je kompleksno prikazana. Postoje oblasti koje će se neometano odvijati i razvijati i oblasti gde Blizance čeka zastoj. Odlična je nedelja za komunikaciju, sastanke, pregovore, uspostavljanje dogovora, zvanični početak saradnje, potpisivanje sporazuma... Blizanci će briljirati. Prilično su ozbiljni, imaju jako puno informacija, dobro procenjuju sagovornika i tačno znaju na koji način treba da mu priđu. Ovo je povoljna nedelja i za rešavanje bilo kakvih administrativnih pitanja. Blizance očekuje razgovor sa nadređenom osobom koji će proći u radnoj i konstruktivnoj atmosferi. Oblast gde je prisutna zabrinutost i gde su moguća ograničenja je oblast finansija.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju Blizance očekuju teškoće. Ukoliko su u vezi glavni problem biće njihova posesivnost i ljubomora. Imaće želju da partnera kontrolišu, da u svakom momentu znaju gde je i sa kim. U slučaju da se partneru slučajno izgubi trag tipa da se ne javlja na mobilni neko vreme to će Blizanci doživeti kao znak za uzbunu. Ono što će prvo da urade, bez ulaženja u to zbog čega se partner nije javio, čim se partner bude javio ili pojavio je da naprave scenu. Druga strana će biti zatečenan ovakvom reakcijom, ali će zaključiti da je najbolje da ne reaguje i da ništa ne kaže. Slobodni Blizanci će dobiti ponudu da uđu u neobaveznu aferu sa osobom iz inostranstva.

Zdravlje

Zdravlje Blizanaca je solidno prikazano. Mogući su zdravstveni problemi koji su već bili aktuelni u prethodnom periodu. Znači, glava je najosetljivi deo tela, zatim slede bubrezi, eliminatorni sistem i rektum. Mogući su problemi sa kostima, reumom, kolenima itd. Za Blizance je jako bitno da povede računa o fizičkom aspektu zdravlja tj. o samom telu. Bilo bi najbolje da se fizički aktiviraju. Ne treba to da bude neko veće fizičko angažovanje. Međutim, stvari tipa šetnja, odlazak na masažu ili bazen imaće jako puno pozitivnog efekta na očuvanje dobrog zdravlja. U slučaju da su već na nekoj terapiji očekuje ih poboljšanje zdravstvenog stanja i veća pokretljivost.

RAK

Posao

Oblast posla je odlično prikazana. Rakovi imaju prilično ozbiljan i odgovoran stav prema obavezama. Očekuje ih jako puno posla. Ono što je dobro je da su odlično organizovani, tako da će tačno znati kada, šta i u kom vremenskom roku treba da odrade. Znači, bez ozbira na količinu obaveza oni će sve da odrade na vreme i to na maksimalno profesionalan način. U toku je povoljna nedelja za kraća poslovna putovanja. Ukoliko je put u prethodnom periodu bio odložen povoljna je nedelja za odlazak na put. Ovo je odlična nedelja za rešavanje svih birokratskih pitanja. Ukoliko je potrebno vađenje nekog dokumenta, overa, bilo kakva registracija to će sve bez problema biti urađeno tokom ove nedelje.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Rakovi su emotivno blokirani zbog nekog lošeg iskustva iz prošlosti. U osnovi nedostatka njihove inicijative ili uopte prihvatanje predloga potencijalnih partnera leži njihova nesigurnost i strah da se neka emotivna situacija ne ponovi. U suštini Rakovi imaju snažnu potrebu za vezom, čak postoji i osoba koja im se jako sviđa. Problem je što dopuštaju nekim lošim iskustvima iz prošlosti da im kvare sadašnji trenutak i moguća dešavanja. Ono što Rakovi pod hitno treba da urade je da oproste sebi greške koje su pravili, da shvate da svaka veza ima svoju svrhu naročito ako je problematična i da su neke veze vremenski ograničene.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Imunitet Rakova je prilično snažan, tako da se neki značajniji problemi ne vide. Rakovi su jaki i u fizičkom, ali i u psihološkom smislu. Što se tiče aktivnosti mogu uživati u šetnjama na brdovitom ili planinskom terenu ili pored nekih vodenih površina. Takve šetnje ne samo da će doneti poboljšati zdravlje, nego će ih i u psihološkom smislu stabilizovati. Jedino na šta treba da obrate pažnju je ishrana. Postoji mogućnost da konzumiraju namirnicu koja im ne odgovara. Na primer, može sadržati nešto na šta su alergični, može se desiti da je rok prošao ili nešto drugo. Ukoliko su na nekoj terapiji treba da se uzdrže od samostalnog menjanja iste.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

Posao

Lavove očekuje uspeh na poslu. Jako dobro su organizovani, obaveze su razvrstali na prioritetne i one koje mogu da sačekaju. Svakoj obavezi posvećuju dovoljno pažnje i onoliko vremena koliko je potrebno da bi se posao kvalitetno uradio. Ovo je odlična nedelja za komunikaciju sa strancima. Obe strane će imati jasne i čvrste planove. Ono što je dobro je da imaju podudaran način razmišljanja tako da čak neće biti potrebno prilagođavanje. Jednostavno će se naći na istoj talasnoj dužini i kvalitetno odraditi dogovorene poslovne obaveze. Povoljna je nedelja za priliv finansija. U suštini Lavovima prija odgovornost i finansijska sigurnost.

Ljubav

Oblast ljubavi Lavovima pruža mnogo zadovoljstva. Deluje da nema Lava koji je slobodan. Svi su ili u fazi ulaska u vezu ili u stabilnom odnosu bilo da je on ozvaničen ili ne. Lav je prilično topao, strastven, otvoren, spreman za ljubav. Slobodni Lavovi su u fazi flerta i osvajanja simpatije. Toliko su samouvereni da nemaju ni trunke sumnje da će simpatija pasti na njihov neodovoljiv i evidentan šarm. Zauzeti Lavovi su u potpunosti posvećeni partneru. Njihove emocije su stabilne. Svesni su da su u trajnom odnosu koji ništa ne može da poremeti. Voljena osoba je takođe posvećena odnosu sa Lavom. Lavovi u vezi će relativno brzo početi da razmišljaju o ozvaničenju veze.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Lavovi imaju naglašen dobar imunitet. Organizam je snažan i u suštini se ne vide neki ozbiljni problemi u ovoj oblasti. Jedino na šta treba da obrate pažnju je upotrebna hrane i pića. U slučaju neke proslave i uopšte ako se nađu u nekoj opuštenoj atmosferi kočnice mogu da im popuste i može doći do neograničenog unosa jela i pića. U suštini ovakve stvari se Lavovima retko dešavaju pa neće imati grižu savesti što su se malo opustili. Kako je povoljan period u pitanju ne treba očekivati veće probleeme. Najbolje je da nastave sa onim navikama koje su i doprinele da zdravstveno stanje bude stabilno i zadovoljavajuće.

DEVICA

Posao

Pred Devicama je komplikovana radna nedelja. Kada su finansije u pitanju očekuje ih veće nerviranje. Razlog će biti iznenadni trošak koji neće moći niti da izbegnu niti da odlože. Saradnja sa kolegama je problematična. Kada je u pitanju planiranje budžeta za novi poslovni projekat, postojaće ogromne razlike u stavovima. Dok su Device prilično štedljive i pragmatične, kolege će želeti neke neuobičajene i neviđene komponente protiv kojih će Device biti iz pragmatičnih, ali i finansijskih razloga. Problemi su prisutni i kada je saradnja sa inostranim saradnicima u pitanju. Dok Device vole jasno formulisane ciljeve, iznenadna promena planova saradnika ih izbacuje iz takta.

Ljubav

Oblast braka je specifično prikazana. Emocije Device su prilično stabilne i postojane. Devica čak u ovom momentu ima prilično posesivan stav prema parteru. Partner Device je prikazan kao prilično emotivna osoba. Nesumljivo je vezan za Devicu i odnos smatra zadovoljavajućim i stabilnim. Ono što je prikazano kao potencijalni problem je što se partner Device dopada jednoj osobi. Ta osoba se predstavlja kao prijatelj, ali njene namere nisu prijateljskog tipa. Partner Device uživa u nagoveštajima flerta i emocija druge osobe, ali se ne izjašnjava. Ne pada mu na pamet da ugrožava svoju bračnu zajednicu, ali mu prija saznanje da je nekome interesanatan i poželjan.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije najbolja. U suštini nema novih problema, samo onih koji su bili aktuelni u prethodnom periodu. U toku je nepovoljan period za nerve, cirkulaciju i pritisak. Sve je nestabilno, sklono iznenadnim promenama. Kod Devica oblast posla i finansija nepovoljno utiču na zdravstveno stanje. Bilo bi idealno kada bi Device mogle da svesno izbegnu nerviranje odnosno kažu sebi da nijedna poslovna obaveza nije vredna njihovog zdravlja. Mogući su problemi vezani za genitalije. Treba pripaziti na disajne organe i na rad štitne žlezde. Ukoliko se simptomi ponavljaju ili ih čak ima više neophodno je obratiti se lekaru za pomoć. Odmor je neophodan.

VAGA

Posao

Pred Vagama je uspešna poslovno-finansijska nedelja. Vage uživaju u poslu. Ukoliko je posao vezan za kreativnu ili umetničku sferu briljiraće. Vage imaju bogat emotivan život. Na pravi način umeju da prenesu emocije na sceni, u pisanom obliku, putem muzike ili na bilo koji drugi način. Odlični su psiholozi i dela nastala u ovom vremenu imaju opšti ljudski obrazac tako da će mnogo ljudi moći da se poistovete sa njihovim delima. Vage su uspešne i u poslovima koji su povezani za oblašću novca i finansija. Njihov smisao za realna i praktična ulaganja dolazi do izražaja. Ovo je odlična nedelja za priliv finansija. Vage će deo novca uložiti u razvoj privatnog biznisa.

Ljubav

Povremeno Vage su same sebi najveći neprijatelji. Upravo tako će se poneti tokom ove nedelje. Glavni problem je Vagina ljubomora i posesivnost. Vagi jako smeta što partner nije u potpunosti njoj posvećen. Vagi je neophodna pažnja, osećaj ne samo da je voljena, nego da je najbitnija osoba u životu partnera. Vaga ima naglašenu potrebu za bliskošću sa partnerom i osećanjem zajedništva i sigurnosti. Partner Vage smatra da su njegove emocije evidentne i nema potrebu da ih dokazuje Vagi. Sem toga smatra da postoje i druge oblasti života koji su mu interesantni, a ne samo ljubavna sfera. Zbog nezadovoljenih potreba Vage će napraviti ljubomornu scenu parteru.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Ukoliko su Vage na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate. Postoji mogućnost da se u nekim slučajevima terapija prekine. Organizam je u fazi regeneracije tako da u slučaju bolesti zdravlje kreće na bolje, kao i u slučaju ako je Vaga rekonvalescent. Nema novih zdravstvenih problema. Može doći do problema koji su bili mogući ili prisutni u prethodnom periodu. Ovi problemi se odnose na genitalije, disajne organe, štitnu žledu. Povoljni aspekti ukazuju na potrebu za savet stručne osobe i mogućnost upotrebe lekova. Znači, zdravlje nije ozbiljno ugroženo, a potencijalni problemi su prolaznog, rešivog tipa.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije su nezadovoljne poslovnom sferom. Poslovni projekat na kome su dugo radile se konačno završio i one se osecaju iscpljeno. Totalno su nemotivisane za bilo kakav novi poslovni početak. Problem je i što Škorpije ne nalaze sebe na trenutnom poslu. Dosta im je poslovnih problema koje ne mogu da reše, loših međuljudskih odnosa i loših finansija. Ono što je zabrinjavajuće je da su Škorpije izgubile nadu da će biti bolje. Zbog toga što loš period traje duži vremenski period imaju utisak da nikad neće proći. Nezadovoljavajuća situacija na poslu je dovela do stresa, pada raspoloženja, nestanka samopouzdanja. Škorpije jednostavno ne znaju šta da urade što može dovesti do promena.

Ljubav

Slobodne Škorpije su na korak od veze. Dosta dobro su upoznali simpatiju i svesni su da je druga osoba prava za njih. U potpunosti su joj posvećeni i imaju veća očekivanja od odnosa. Kod Škorpija u vezi situacija je slična. Emocije su im proradile. Smatraju da je druga osoba prava za njih i žele da tu vezu održe. Međutim, problem je što imaju tajnu simpatiju. Ne preduzimaju nikakvu inicijativu tako da tehnički nema prevare. Stvar je u tome što im simpatija okupira misli, raduju se kada dođe do slučajnog susreta, tajno pribavljaju informacije o drugoj osobi. Zvanična partnerka za sada ništa ne sumnja. Škorpije smatraju da ne rade ništa što ugrožava vezu.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Problemi koji su bili aktuelni u prethodnom periodu su aktuelni i tokom ove nedelje. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela, kosti, žuč i eleminatorni sistem. Problem je Škorpijina tvrdoglavost. Škorpije kao da se plaše da odu kod lekara i zatraže pomoć. Nadaju se da će problemi sami proći od sebe, ali to se neće desiti. Povoljni aspekti ukazuju na pomoć od strane lekara i upotrebu lekova koji će pomoći ozdravljenju. Za Škorpije je jako bitno da nađu mir i da se opuste. U psihološkom smislu im može pomoći muzika, odlazak na plivanje ili masažu. Škorpije su iscrpljene i u fizičkom i u psihološkom smislu pa je bitno obratiti pažnju na obe sfere.

novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

Freepik/freepik

 Foto: Freepik/freepik

STRELAC

Posao

Pred Strelcima je prilično napeta radna nedelja. Problemi su uglavnom vezani za oblast komunikacije i poslovne saradnje. U slučaju da je neki poslovni put isplaniran velike su šanse da bude odložen. U slučaju održavanja poslovnog sastanka jako su slabe šanse da dođe do zajedničkog dogovora. Strelci će biti prilično tvrdoglavi, nespremni za kompromis i saradnju. Neki poslovni sastanci mogu čak da se završe u prilično napetoj i neprijatnoj atmosferi. Strelci su zainteresovani za započinjanje privatnog biznisa. U tom smislu očekuju ih neki tajni razgovori i dogovori. Oni još uvek ne žele da otvoreno objave svoje planove tako da samo članovi porodice znaju njihove namere.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Strelci u braku su zainteresovani za partnera i odnos smatraju stabilnim i zadovoljavajućim. Ostali Strelci nisu zainteresovani za ozbiljna ljubavna dešavanja. U suštini oni su zabrinuti zbog posla pa im iz tog razloga nije ni do druženja niti do osvajanja. Ono što njima može da se desi je neka avantura tajnog tipa. Strelci se čak neće ni potruditi da iznesu ponudu već će to da uradi druga strana. U pitanju je osoba koja je u potrazi za čulnim uzbuđenjem, bez obaveza, a Strelac joj se čini kao adekvatan kandidat. Druga varijanta je da je u pitanju osoba koju su upoznali preko posla i koja je zauzeta pa iz tog razloga želi tajni odnos sa Strelecem.

Zdravlje

U oblasti zdravlja su prisutni određeni problemi. Oni su uglavnom vezani za probleme koji su postojali ranije odnosno moguće je iznenadno pojavljivanje ili ponavljanje starog problema. Problemi koji su bili aktuelni u prethodnom periodu i dalje su prisutni. Odnose se prvenstveno na nerve, cirkulaciju i pritisak. Sem toga mogući su problemi sa genitalijama, štitnom žlezdom i disajnim organima. Kod Strelaca je rešenje zdravstvenih problema prikazano na dva načina: prvi je upotreba lekova, a drugi je odmor, spavanje i upotreba tečnosti u većim količinama. Što se tiče Strelaca njima ne samo da je potrebna oporavak fizičkog tela nego je bitno i da se u mentalnom i emotivnom smislu oporave.

JARAC

Posao

Jarčeve očekuje uspešna radna nedelja. Jako dobro su organizovani, imaju jasne planove i prilično odgovoran odnos prema obavezama. Sa takvim stavom uspeh je neminovan. Tokom nedelje očekuje ih komunikacija sa inostranim saradnicima. Obe strane će biti zadovoljne kako napreduju dogovori i međusobna saradnja. Ukoliko ugovaraju posao sa institucijama koje imaju veze sa oružjem i uniformom takođe ih očekuju uspešni poslovni dogovori. Odličan je nedelja za poslove koji imaju veze sa finansijama. Jarce očekuje priliv novca kojim će biti zadovoljni. U suštini pred Jarcima je zadovoljavajuća radna nedelja propraćena adekvatnom finansijskom nadokandom.

Ljubav

Jarčevi su prilično ljubomorni i posesivni. Oni spadaju u hladne znakove, ali tokom ove nedelje neće biti nalik sebi. Imaće želju da kontrolišu partnerku i da u svakom trenutku znaju gde je i sa kim. Smetaće im njena društvenost, komunikacija i dobiće pogrešan utisak ona više uživa sa drugim ljudima nego kada je sa njim. Ljubomora će ih tako savladati da će napraviti totalno nepotrebnu ljubomornu scenu. Partnerka će biti preneražena ponašanjem Jarca jer smatra da svojim ponašanjem nije ugrozila vezu. Neće biti sklona burnoj reakciji u smislu da se neće niti pravdati nit uleteti u raspravu. Reakcija neće izostati, ali će ona reagovati na svoj način: distanciraće se bez ijedne izgovorene reči.

Zdravlje

Imunitet Jaraca je jak i stabilan. Nema pokazatelja nekih ozbiljnih zdravstvenih problema. Potencijalni problemi su prolaznog tipa. Bilo bi dobro da obrate pažnju na ishranu. Postoji mogućnost da Jarčevi unesu u ogranizam nešto što im smeta. To na primer može biti hrana koja sadrži neki sastojak koji im ne prija ili čak izaziva alergiju. Druga varijanta je da u je pitanju nepoznata hrana pa organizam može na nju odreagovati. Generalno su moguće alergije ili problemi sa hormonima. Jarčevi treba da pripaze i na unos alkohola odnosno da ga ograniče. Jarčevi ne smeju da ni slučajno da sami sebi određuju terapiju ili je samostalno menjaju jer mogu izazvati nepotrebne probleme.

VODOLIJA

Posao

Tokom ove nedelje Vodolije će biti prilagodljive, snalažljive i po potrebi tajnovite kako bi uspele da ostvare poslovne planove. Kada su poslovni dogovori i obaveze u pitanju od slučaja do slučaja će da donose odluku u kojoj meri će biti otvorene i šta je pametno da kažu, a šta je bolje da sakriju. Ukoliko ih očekuje izlazak na ročište ili kontakt sa predstavnicima medija neće biti najiskreniji i uz pomoć šarma pokušaće da sakriju neke činjenice. Krajem nedelje biće prilično demoralisani lošom poslovnom situacijom. Neki poslove neće uspeti da odrade na vreme, a neki poslovni planovi biće otkazani. Očekuje ih novčani dobitak koji neće uspeti da pokrije sve planirane troškove.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Vodolije su ili u fazi započinjanja odnosa ili su zauzete. U svakom slučaju ljubav je jako bitan segment života na koji su fokusirani i gde uživaju. Vodolije u braku odnos smatraju stabilnim. Vodolije u vezi uživaju u dobroj komunikaciji sa partnerkom. Imaju utisak da se su sa drugom polovinom našle na svim poljima: mentalnom, emotivnom i čulnom. Odnos je stabilan i ima ogroman potencijal. Već tokom iduće godine Vodolije će poželeti da dobiju potomstvo ili da ozvaniče vezu. Trenutno su u fazi kada žele da što više vremena provedu nasamo sa voljenom osobom. Partner Vodolija razmišlja o perspektivi i daljem razvoju veze.

Zdravlje

Na polju zdravlja očekuju ih određeni problemi. Vodolije mogu imati probleme vezane za alergije. Postoji mogućnos da im neka hrana smeta. U slučaju da su na nekoj terapiji postoji mogućnost da osete kontraindikacije koje upotreba leka donosi. Ovi problemi neće dugo trajati. S obzirom da je prisutna mogućnost konzumiranja alkohola i sredstava zavisnosti, bilo bi dobro da Vodolije to izbegnu. Vodolije mogu biti prvo uznemirene, a kasnije sklone neraspoloženju i depresiji. Za njih je jako bitno da obrate pažnju ne samo na svoje fizičko zdravlje nego i na psihološko i emotivno. U fazi su kada može doći do nastanka psihosomatskih simptoma.

RIBE

Posao

Ribe su pune entuzijazma, energije i prilično samouverene. Ne može se reći da su realne. Njihovi planovi su prilično subjektivni, dobrim delom lišeni objektivnosti pa imaju utisak da mogu da urade mnogo više nego što je to realno moguće. Odnos sa kolegama nije najbolji. Saradnici su svesni da su se Ribe zaletele, ali da im je jednostavno nemoguće bilo šta objasniti. Mnoge Ribe razmišljaju o započinjanju privatnog biznisa i za to se polako stiču uslovi. Ribe su u fazi prikupljanja informacija koje bi im omogućile da sagledaju šta je sve potrebno od dokumentacije za razvoj privatnog biznisa. Sem toga, razmišljaju i koga bi od kolega pozvali da im se pridruži.

Ljubav

U emotivnom smislu na samom početku nedelje Vodolije će biti prilično nestabilne. Neće znati da li su zanesene ili zaljubljene. Prisutna je mogućnost komunikacije sa više osoba pa će i njihova zbunjenost biti veća jer neće znati za koju osobu da se odluče. Neodlučno ponašanje Riba imaće direktno dejstvo na ponašanje osobe sa kojom je u kontaktu. Kako je druga strana prikazana kao ozbiljna osoba koju zanima perspektivna veze Ribino ponašanje će doživeti kao nezainteresovanost i momentalno će se povući. Što se tiče Riba, povlačenje druge osobe će ih povrediti pa će imati subjektivan utisak da su one napuštene, da se neko igrao sa njima, a ne da su same dovele do udaljavanja.

Zdravlje

Zdravlje nije najbolje prikazano, ali je najbitnije da nema ozbiljnih problema. Ribe obavezno treba da povedu računa o vrsti hrane koju unose, kao i pića. Digestivni sistem je prilično osetljiv i na hranu koja im ne odgova mogu da reaguju na različite načine: povraćanjem, dijarejom ili mogu imati simptome koji se javljaju prilikom alergije. Takođe, treba da pripaze i na unos pića. Mogući su problemi sa snom. Dve varijante su moguće: prva je da mogu biti skloni preteranom spavanju, a druga je da mogu patiti od nesanice. Za Ribe je u ovom periodu jako bitno da povedu računa o osnovnim biološkom potrebama, znači da se zdravo hrane, dovoljno odmaraju i opuste.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

29.11.2020 18:14

Trazim novo ljubav da zaboravim staro.Pozzzzz.