Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Sami donosite važne odluke vezane za posao i trudite se da nikog ne opterećujete svojim dilemama i problemima. Važno vam je da napravite prvi korak ka rešavanju problema.

LJUBAV: Želite da pokažete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada ali niste sigurni kako to da uradite. Moguće je da vam je potrebno još malo vremena da pokrenete inicijativu.

ZDRAVLJE: Osetljiva kolena i zglobovi su naglašeni kod vas, pa sa te strane možete imati neke poteškoće. Današnji dan vam nije preterano povoljan za intezivnu fizičku aktivnost.

BIK

POSAO: Moguće je da vas očekuje veoma naporan dan tokom kog ćete imati mnogo poslovnih obaveza. Pred vama je faza u kojoj ćete biti maksimalno posvećeni vašem poslu.

LJUBAV: Bićete pozitivno iznenađeni predlogom od strane jedne zanimljive i šarmantne osobe. Pred vama je lep ljubavni susret. Ukoliko imate partnera, sa njim se slažete jako lepo.

ZDRAVLJE: Smanjite nervozu i stres. Možete da očekujete da ćete imati bolje stanje na polju zdravlja onog trenutka kada zaista krenete putem stvaranja unutrašnjeg mira.

BLIZANCI

POSAO: Smatrate da postoje neke stvari koje morate da razjasnite sa svojim nadređenima i nećete odustati dok ne postignete svoj cilj. Spremni ste da konkretno porazgovarate o svemu.

LJUBAV: Moguće je da niste dovoljno spontani u kontaktu sa osobom koja vam se dopada i da ste previše stegnuti. Pred vama je faza u kojoj ćete imati šansu da se bolje upoznate.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas danas. Možete da očekujete generalno pozitivne okolnosti. Dobro ste raspoloženi i imate sasvim dovoljno energije.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Moguće je da ćete se posvetiti sitnim poslovima koje ste trebali da završite još pre izvesnog vremena. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da se organizujete.

LJUBAV: Pokažite partneru kako se osećate i recite mu da vam je važno da sačuvate vaš brak. Pred vama je šansa za pomirenje. Sao je važno da ne budete škrti na emocijama.

ZDRAVLJE: Smetaju vam cigarete i duvanski dim. Moguće je da imate veće probleme vezane sa disajne puteve i da biste po tom pitanju trebali da se obratite nekom od stručnjaka.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete pružiti savet i pomoć nekoj osobi kojoj te potrebno. Imate mnogo iskustva u pomaganju drugima. Spremni ste da svoje iskustvo podelite sa drugima.

LJUBAV: Odnos sa partnerom nije sjajan i niste zadovoljni. Imate utisak da su vam se planovi pretvorili u kule od peska. Moguće je da ćete uskoro početi ponovo, iznova, sami.

ZDRAVLJE: Vašoj koži je potrebna bolja nega. Pred vama je period u kojem su moguće poteškoće sa iritacijama, suvoćom kao i alergijskim reakcijama. Posavetujte se sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Odlučno nastupate i nemate dileme kada je u pitanju polje psosla. Pred vama je dan u kom ćete biti veoma aktivni. Možete da očekujete i neke nove prilike za posao i zaradu.

LJUBAV: Nema naznaka za velike promene na polju emocija tokom današnjeg dana. Nije povoljan period za početak veze. Pokušajte da sačekate neki bolji dan.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja bi mogla da vas prati ali generalno nemate naznake za neke veće probleme kada je u pitanju zdravlje. Moguće je da ste samo hronično umorni.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Prijatno ste iznenađeni pozitivnim promenama koje ste uočili na svom radnom mestu. Pred vama je dobar dan. Možete da očekujete da ćete se lepo uklopiti u nov kolektiv.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate i bliži vam se početak veze sa novom osobom. Očekuje vas zanimljiva situacija. Spremni ste da otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani. Važno je da svakodnevno unosite više tečnosti kao i da se potrudite da jedete zdraviju hranu.

ŠKORPIJA

POSAO: Vreme je da preuzmete kontrolu nad svojim poslom i životom! Samo vi možete da pokrenete neke promene! Ukoliko budete dovoljno odlučni, ostvarićete sve ono što želite.

LJUBAV: Impulsivno reagujete i nemate takta kada je u pitanju ljubavno polje. Iskreni ste i dajete svoje srce na dlanu. Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući kod vas, pa izbegavajte hladna i gazirana pića. Važno je da se potrudite i da ojačate svoj imunitet kako bi manje bili podloži infekcijama.

STRELAC

POSAO: Moguće je da tokom današnjeg dana nećete doći do pravih informacija na polju posla. Na neki način lako ulazite u obmanu ili zabludu. Nije vam povoljan dan za važne odluke.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv dan i neko novo poznanstvo koje će u vama probuditi želju za romantikom. Spremni ste za početak nove ljubavne veze i veoma ste romantični.

ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera. Važno je da na vreme povedete računa o svojim navikama kako biste mogli da predupredite neke moguće probleme na ovom polju.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora. Možete da očekujete neke manje nesporazume na polju posla. Pred vama je faza u kojoj će biti novih izazova kod vas.

LJUBAV: Prija vam flert sa jednom osobom ali kao da još uvek niste spremni da preduzmete nešto konkretnije. Moguće je da imate emotivne dileme zbog razočarenja iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Grudni koš bi mogao biti osetljiv. Povedite računa ako ste do sada već imali probleme sa srcem ili plućima. Vreme je za redovan lekarski pregled.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za bilo koju vrstu javnog posla. Takođe, možete da očekujete sklapanje novog partnerstva. Generalno vam je današnji dan jako dobro prikazan.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna situacija za početak emotivne veze sa osobom sa kojom biste mogli da imate pravu ljubav. Spremni ste da pokažete otvoreno osećanja koja su u vama.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta bi mogao da usledi tokom današnjeg dana pa se potrudite da nađete dovoljno vremena kako biste se posvetili sebi i svom zdravlju. Odmarajte više.

RIBE

POSAO: Tokom današnjeg dana vas prati faktor sreće! Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni aktuelnim dešavanjima! Pred vama je povoljna faza za sve poslove.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuju lepe i zanimljive promene. Ako ste slobodni, pred vama je sudbinsko novo poznanstvo! Spremni ste da zakoračite u novu ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema! Možete da očekujete da vam je današnji dan generalno odličan na svim poljima i da ćete uspeti da se oporavite od prethodnih tegoba.