Horoskop, astrologija, horoskopski znaci
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete promene koje će vas dovesti do poslovnog napredovanja. Okolnosti na ovom polju vam idu na ruku i zadovoljni ste zbog toga.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati da je bila neiskrena po nekim pitanjima i to će vas odbiti od nje. Moguće je da razmišljate o prekidu ljubavne veze sada.

ZDRAVLJE: Zubi su vam osetljivi pa bi trebali da povedete više računa o ovoj regiji. Posavetujte se sa vašim stomatologom ako vas bilo šta muči.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana uspeti da sklopite nove poslovne kontakte koji će vam biti od velikog značaja u budućnosti. Spremni ste da se posvetite poslu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije pokazala da li prema vama ima bilo kakva osećanja. Moguće je da se dvoumite oko toga da li da joj priđete ili ne. Osećate neku strepnju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i zadovoljni ste svojim stanjem na polju zdravlja u ovom periodu. Možete da očekujete da ćete biti srećni i ispunjeni tokom narednog perioda.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste zabrinuti za svoje finansije, moguće je da imate pravo. Očekuje vas prilično nestabilna situacija na ovom planu. Spremite se za promene koje dolaze.

LJUBAV: Moguće je da će vam se bivša ljubav vratiti iako je niste ni tražili. Promene vam dolaze na ovom polju. Možete da očekujete povoljan period za polje emocija.

ZDRAVLJE: Problemi sa krvotokom bi mogli da vam se pojave u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Pazite na sebe.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Pred vama je period u kojem ćete imati razne poteškoće na poslu. Moguće je da će vam trebati nečija pomoć da ih rešite. Možete da očekujete priliku za promene.

LJUBAV: Iako ste veoma zaljubljeni u svog partnera, ne možete a da ne primetite neke njegove mane. Vaš odnos bi u narednom periodu mogao da se komplikuje i zbog nekih nepovoljnih okolnosti.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama koje bi u ovom periodu mogle da vas opterećuju. Povedite više računa o svom zdravlju u narednom periodu kako ne bi bilo komplikacija.

LAV

POSAO: Očekuje vas naporan dan, moguće je da će biti dosta stresa oko vas i da vam neće biti lako da donesete nove odluke na ovom polju. Važno je da budete usmereni na svoj interes.

LJUBAV: Usamljeni ste i nije vam svejedno. Ne dopada vam se da budete sami. Potrebna vam je nečija pažnja i nežnost i spremni ste da se posvetite novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su mogući u narednom periodu. Izbegavajte namirnice koje vas nadimaju i koje se teško vare. Potrudite se da povedete više računa os vom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Imate priliku da ostvarite planove koje ste ranije napravili. Poslovno polje vam je odlično prikazano u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Nekako neočekivano dolazi do susreta sa osobom sa kojom ćete imati nova ljubavna dešavanja. Spremni ste da se posvetite vašem emotivnom životu i da pravite neke promene.

ZDRAVLJE: Imate puno energije u sebi i osećate se dobro. Naredni period vam donosi povoljnu situaciju na polju zdravlja. Generalno ne biste trebali da imate bilo kakav razlog za brigu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Manje prepreke na ovom polju će vas samo ojačati i naučiti vas tome da steknete više iskustva. Možete da očekujete da će naredni period biti pun poslovnih izazova.

LJUBAV: Poznanstvo koje se spontano desilo je na vas ostavilo jak utisak. Možete da očekujete razvoj komunikacije i dobrog odnosa sa tom osobom. Spremni ste za ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt bi mogao da vam bude naglašen u narednom periodu pa se čuvajte mogućih upala i problema. Izbegavajte potencijalne izvore zaraze.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate poboljšanju poslovne situacije. Bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Generalno vam posao ide od ruke. Zadovoljni ste svojim planovima.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni u osećanja vašeg partnera i ponekad vam se čini da je preterano hladan ili na neki način nezainteresovan. Osećate da se dešava veće udaljavanje među vama.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano masnu hranu. Povedite računa o svojoj ishrani kako bi mogli da budete zdraviji i da se osećate bolje. Jako je važno da menjate loše navike.

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan da se okrenete nekom hobiju ili aktivnostima van posla. Nećete imati mnogo posla danas. Pred vama je period u kojem biste mogli da se osećate dobro u svom poslovnom okruženju.

LJUBAV: Pred vama je novi ljubavni izazov. Želite da osvojite osobu koju mnogi pre vas nisu uspeli da šarmiraju. Moguće je da na polju ljubavi primećujete neke promene kod sebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Važno je da nađete adekvatan način za trošenje svoje energije. Povedite više računa o sebi.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite poslom koji od vas zahteva putovanja i pokret, možete da očekujete jako dobar dan. Imaćete dosta sreće u narednom periodu na poslovnom polju.

LJUBAV: Uživate u prijateljskom odnosu koji imate sa osobom koja vam se dopada i polako se spremate da napravite prvi korak. Možete da očekujete da ćete imati dosta sreće.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Potrudite se da tokom današnjeg dana uživate i da se maksimalno posvetite sebi i svojim potrebama kako bi napunili svoje baterije.

VODOLIJA

POSAO: Danas možete imati priliku za nov posao. Ukazaće vam se šansa da napredujete i da počnete da zarađujete bolje. Spremni ste da se posvetite nekim kreativnim inovacijama.

LJUBAV: Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti u vašoj vezi i da imate utisak da je voljena osoba neiskrena. Potrebno je da sednete i da sasvim otvoreno o svemu sa njom razgovarate.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike koje bi mogle negativno da vam se odraze na polje zdravlje. Mogli biste dosta da utičete na svoje zdravlje ako na vreme počnete sa zdravijom ishranom.

RIBE

POSAO: Potrebno je da poradite na svom stavu. Ponekad ste nejasni u komunikaciji i to vam može doneti probleme na poslu. Budite spremni na manje promene na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja tajno gaji simpatije prema vama. Postoji šansa da se spojite u budućnosti. Budite spremni za pozitivne preokrete na ovom polju.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Moguće je da ste često pod velikim stresom, da vas prati napetost koja prilično negativno može da se odrazi na vaše polje zdravlja.