Horoskop, astrologija, horoskopski znaci
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

Posao

Nemojte tokom ove nedelje da donosite odluke pod bilo kakvim emocijama, bilo da su one pozitivne ili negativne. Ovo je faza u kojoj vaša moć rasđivanja na neki način može da bude obojena osećanjima, a to baš i nije dobro za posao. Učite se strpljenju i izbegavajte brzoplete reakcije. Ova nedelja je povoljna za poslove koji zavise samo od vas i za radna mesta na kojima imate neki vid autonomije, pa možete da očekujete da ćete u tom slučaju uspeti da ostvarite pozitivne pomake. Druga polovina nedelje vam je povoljnija ukoliko očekujete neku uplatu ili promene po pitanju polja finansija i štednje.

Ljubav

Kada su u pitanju emocije- tu ste punom parom spremni na važne odluke i promene! Može da se kaže da ste sada jako posvećeni svom unutrašnjem emotivnom stanju i da vam je prioritet da na ovom polju budete zadovoljni. Želite da pored sebe imate osobu sa kojom ćete uspeti da ostvarite subok emotivni odnos. Potrebna vam je ljubav koja će vas negovati i hraniti. Povoljan je period da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Moguće je da ćete neko vreme imati tajnu vezu ili da neko vreme nećete želeti da okolina sazna za vas dvoje kako bi što duže mogli da uživate u vašoj intimi zajedno, bez mešanja sa strane. Ako ste već u vezi ili braku, početkom nedelje će biti manjih trzavica sa koje ćete rešiti.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje nedelja u kojoj će vas pratiti česte glavobolje. Pogotovo ako ste od ranije skloni migrenama, sada možete da budete veoma osetljivi. Maksimalno se potrudite da vodite više računa o sebi i da budete usmereni na stvaranje boljih i zdravijih navika. Izbegavajte stres. Takođe, u ovom periodu je veoma važno da nađete dovoljno vremena za san. Odmor vam je neophodan kako biste na polju zdravlja uspeli da ostvarite pozitivno stanje. Prijalo bi vam da uzmete neko vreme samo za sebe i da se posvetite svojim potrebama. U ovoj nedelji ništa nemojte da forsirate, da radite u žurbi ili na silu. Dozvolite sebi da malo usporite i nemojte da se forsirate.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BIK

Posao

Vaše ideje mogu da budu jako dobre. Na poslovnom polju sada na neki način može da bude nagrađena vaša kreativnost. Povoljan je period za bavljenje bilo kojim poslom koji je vezan za umetnost jer ćete imati mnogo više inspiracije nego do sada. Inače je ovo nedelja koja od vas neće zahtevati preteranu aktivnost ili užurbanost na poslu. Više je vreme za analizu. Moguće je da ćete oko nekih poslovnih projekata morati da se vratite korak- dva unazad kako biste mogli da se uverite da li ste u prošlosti pravili neke manje greške na ovom polju. Potrudite se da zbog šire slike ne izostavite neke sitnice.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, tokom ove nedelje možete da budete na neki način zbunjeni. Moguće je da vam nije lako da donesete konačnu odluku po pitanju svoje emotivne veze. Takođe, ovo može da bude nedelja u kojoj ćete biti zaljubljeni do ušiju. Pošto možete da budete skloni tome da partnera gledate kroz ružičaste naočare, sada je vreme da razmislite o tome da li postoje neke mane u vezi voljene osobe koje ste prevideli. Potrudite se da ipak nađete neki balans i da ne gubite sebe sasvim u ljubavi koju osećate. Tokom ove nedelje možete da budete podložni nekim zabludama ili iluzijama pa o tome treba da povedete računa. Naredna faza može da vam donese i početak neke tajne veze ili veze na daljinu.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, treba da povedete računa o sebi. Naredni period može da vam donese manje probleme. Ukoliko već postoje neke tegobe koje vas od ranije muče i sa kojima ne možete sasvim da izađete na kraj, vreme je da se posavetujete sa lekarom. Nemojte da izbegavate redovan odlazak kod doktora. Vreme je da se posvetite svom zdravlju kako bist emogli da se oporavite i nastavite dalje jači nego do sada. Tokom ove faze možete da budete skloni problemima zbog umora i pada energije, pa je važno da obezbedite sebi dovoljno sati sna. Pored toga, nastupa period u kojem će biti bitno da unosite dovoljno tečnosti. O svojoj cirkulaciji takođe treba da povedete više računa.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

Posao

Možete da očekujete povoljnu nedelju pred vama. Sudbina vam je naklonjena kada je u pitanju posao i bez većih komplikacija obavljate svoje poslovne zadatke i obaveze. Naredna faza vam donosi dobre odnose i solidnu komunikaciju sa vašim saradnicima. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni stabilnim poslovnim stanjem. Smatrate da vam se vaš trud konačno isplatio i osećate se dobro zbog toga. Povoljan je period i da se malo odmorite od posla, kada uhvatite priliku za to. Ova nedelja vam donosi izražajno i brzo razmišljanje, rešavanje problema kao i mogućnost da sagledate pozitivan ishod obavljenog posla.

Ljubav

Na polju emocija vas takođe očekuje povoljan period. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta različitih preokreta na ovom planu ali će svi oni voditi ka jednom pozitivnom ishodu. Osoba do koje vam je stalo može iskreno da vam pokaže ljubav i interesovanje koje oseća prema vama. Bićete srećni kada vaš odnos bude mogao da napreduje. Možete da očekujete da ćete graditi iskreniju komunikaciju i da ćete biti spremni da jedno drugome budete i prijatelji. Ako ste slobodni, lako sada ostvarujete novo poznanstvo sa osobom koja pokazuje da prema vama gaji iskrena osećanja. Vreme je da se oslobodite pa i da sami budete spremni da pokažete svoje interesovanje. Nema sada razloga da prikrivate bilo šta, oslobodite se i prepustite se ljubavi!

Zdravlje

Na polju zdravlja vas takođe očekuje povoljan period. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro u svojoj koži. Vaše stanje na ovom planu je prikazano kao generalno stabilno. Povoljan je period da izražavate svoje kreativne sposobnosti i da se okrenete umetnosti ili nekoj vrsti hobija koja vas opušta. Sada je vreme da probudite neke svoje talente na koje ste ranije zaboravili. Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje biti generalno zadovoljni dešavanjima oko vas i da na polju zdravlja nećete imati veće poteškoće. Pred vama je faza u kojoj ćete u sebi nositi mnogo pozitivne energije i u kojoj ćete biti spremni da pomažete ljudima oko sebe. Umerena aktivnost će vam prijati i pomoći vam da se osećate još bolje.

Arapski horoskop

Printscreen

Foto: Printscreen

RAK

Posao

Na poslovnom polju imate potrebu da na neki način vaš rad i trud dođu do izražaja. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ako vam se ukaže prilika da dokažete svoje sposobnosti. Povoljan je period za poslovno napredovanje. Takođe, sada vam je naglašena dobra faza i za preuzimanje bilo kakve inicijative na poslovnom polju, pa ako ste spremni da napravite prvi korak ka određenim promenama- one će se desiti! Povoljan je period i za početak bilo kakbog novog poslovnog projekta. Vi ste sada sigurni u sebe, spremni da se dobro organizujete kao i da se maksimalno posvetite svojim ambicijama koje vas vode ka poslovnom uspehu.

Ljubav

Na emotivnom planu ćete biti veoma otvoreni tokom ove nedelje. Voljenoj osobi biste mogli sasvim iskreno da pokažete svoja osećanja. Ovo je za vas faza u kojoj nema dvoumljenja i okolišanja. Znate jako dobro šta je ono što želite i spremni ste da voljenoj osobi to i otvoreno predstavite. Povoljna je faza za bilo kakve emotivne promene koje bi vodile ka ozbiljnijim odlukama- ka početku veze, braka i tome sl. Nastupa period u kojem ćete na neki način imati želju da voljenoj osobi pokažete kako se ona na vas može uvek osloniti. Moguće je da ćete se ponuditi i da rešite neki njen problem. Ako ste slobodni, nailazi vam prilika da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada i da tako uđete u jednu stabilnu i ozbiljnu vezu.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj će vam biti važno da budete fizički aktivni i da vežbate. Moguće je da ćete često imati višak energije, pa je zato važno da nađete i neki izduvni ventil i način da tu energiju koja je u vama i potrošite. Sprema vam se period u kojem ćete generalno biti dobrog zdravlja. Jedino treba da budete na oprezu ukoliko ste do sada bili skloni srčanim problemima ili tegobama koje su vezane za krvni pritisak. Očekuje vas period u kojem ćete na ovom planu imati manje nestabilnosti. Uzimajte prepisanu terapiju na vreme i oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom. Izbegavajte bilo kakve rizične situacije kada je vaše zdravlje u pitanju i izbegavajte stresne okolnosti- za svaki slučaj.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

Posao

Iako ste imali neku prolaznu tenziju, nailazi period u kojem ćete imati osećaj olakšanja. Naredna nedelja vam je jako povoljna, pa možete da očekujete dobre vesti i pozitivno razrešavanje poslovnih situacija. Sredinom ili krajem nedelje ćete razmšišljati o pokretanju nekih manjih promena koje na prvi pogled ne deluju preterano značajno ali kada se sprovedu u delo pokazaće se kao dobri potezi. Spremni ste da se posvetite tome da menjate ugao gledanja i da postanete malo fleksibilniji kada je u pitanju vaše radno mesto. Pred vama je faza u kojoj ćete imati sklonost ka pomeranju i promenama nekih planova.

Ljubav

Očekuje vas faza u kojoj ćete maksimalno težiti svojoj slobodi. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ako imate neku prolaznu, neobaveznu vezu ili avanturu. Vama je sada sasvim dovoljno da sa nekim podelite strastvene trenutke povremeno i niste raspoloženi za ozbiljnu vezu. Moguće je i da na neki način malo bežite od osećaja odgovornosti ali jednostavno sada niste spremni za emotivni odnos u koji biste mogli da ulažete previše. Želite vreme za sebe i svoju slobodu. Ako ste u vezi ili braku, u tom slučaju sa voljenom osobom imate manje probleme sa nepoverenjem koje ona pokazuje prema vama. Ukoliko partner pokazuje previše ljubomore možete postati skloni ka tome da se sklanjate od njega.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, može da se kaže da se dobro osećate. Nemate naglašene veće probleme i imate dovoljno snage u sebi. Dobro ste raspoloženi, težite optimizmu, vedrom duhu i osećate se solidno u svojoj koži. Potrudite se da budete dovoljno odgovorni prema sebi i da u narednom periodu ne preterujete sa unosom alkohola. Moguće je da ćete u nekoj meri biti skloni lošim navikama, pa bi bilo ipak važno da na vreme povedete računa o tome. Izbegavajte preterivanje u bilo čemu. Potrudite se da na neki drugi način usmerite svoju energiju, a piće

izbegavajte u nekoj većoj meri. Čuvajte svoju jetru i vodite na vreme računa o tome da uspostavite zdrave navike kako bi na duže staze imali dobro zdravlje.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

Posao

Aktivni se na poslovnom polju. Brzo razmišljate i posvećeni ste stvaranju novih prilika za zaradu. Možete da očekujete da ćete biti uspešni u poslu kojim ste bavite. Naredna faza vam donosi jako povoljne okolnosti na polju finansija. Moguće je poboljšanje kakvom se možda vi niste sasvim ni nadali. U svakom slučaju, dolazi vam period u kojem ćete biti zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Ovo je jako dobra faza u kojoj treba da pokažete da nećete odugovlačiti već da ćete u pravom trenutku povući prave poslovne poteze. Budite sigurni u sebe i ništa neće moći da vam pokvari planove tokom ove nedelje.

Ljubav

Moguće je da vam ljubav sada malo pada u drugi plan. Vaše ambicije i želja za tim da se finansijski osigurate, može da vodi do manjeg udaljavanja od voljene osobe. Partner može pokazivati ljubomoru u odnosu sa vama a može da počne i da pokazuje da se oseća na neki način zanemareno. Povremeno ste skloni tome da ne vidite stvari koje vam se dešavaju u bliskom okruženju jer ste zaokupljeni nekim važnijim i većim mislima i planovima. Zastanite za sekund i razmislite da li je voljena osoba pored vas zaista zadovoljna. Popravite odnos u vašoj vezi jer sada to možete, nije kasno da počnete da se trudite više. Ako ste slobodni, moguć je početak neke kraće avanture ili neobavezne veze u ovom periodu.

Zdravlje

Zdravstveno stanje bi trebalo da bude generalno dobro kod vas. Horoskop vam je solidno postavljen i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu često imati višak energije. Prijalo bi vam trčanje, vežbanje ili bilo koji vid rekreacije. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravstvenom stanju, kondiciji i fizičkoj aktivnosti koja je jako važna kako biste naučili da pravilno kanališete svoju energiju. Izbegavajte preteran stres ali i preterano naprezanje. Nađite meru i nemojte da idete van svojih mogućnosti kada je u pitanju fizička snaga. Telu je potreban i odmor kao što je potrebna i aktivnost, pa se potrudite da nađete balans između toga.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

Posao

Naredni period vam donosi poslovne dileme. Moguće je da će vaša neodlučnost kojoj ste prirodno skloni, u narednom periodu doći do izražaja. Očekuje vas period u kojem ćete imati šansu da se više oslonoite na poslovnog partnera što će vam u svakom slučaju odgovarati.

Možete da očekujete pomoć i podršku sa njegove strane. Generalno vam vlada povoljna faza i da obnovite neki poslovni dogovor od ranije. Možete da očekujete da ćete u komunikaciji sa poslovnim saradnicima naći korisna rešenja za probleme koji su vas mučili do sada. U timskom radu i uz podršku drugih, polako ostvarujete pomake na poslu.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti- u vezi ili braku, očekuje vas period u kojem ćete uživati zajedno sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete se lepo slagati i da će vaš odnos postepeno napredovati. Imate puno emocija koje delite međusobno ali vlada i jaka strast koja vas spaja i vi ste zadovoljni generalnom slikom. Nemojte da dozvolite da vam neke osobe iz prošlosti utiču na trenutno pozitivno stanje između vas i voljene osobe. Važno je da pokažete da ste spremni da se i dalje trudite oko vašeg partnera i on će vam uzvratiti istom merom. Ako ste slobodni, u narednom periodu vam se vraća osoba sa kojom ste imali osećanja i simpatije ranije. Moguća je obnova ljubavnog odnosa ili pomirenje sa bivšim.

Zdravlje

Na polju zdravlja biste mogli da imate manje probleme u narednom periodu, koji se pre svega odnose na hronične tegobe ili na zdravstvene poteškoće koje ste već nekada ranije imali. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole. Ukoliko primetite da vam se vraćaju neke tegobe od pre, na vreme reagujte kako bi ih rešili. Terapiju koju vam je prepisao lekar uzimajte onako kako vam lekar savetuje i nalaže. Ove nedelje su vam slabe tačke vezane za hormonalni disbalans, kao i za reproduktivne organe i urogenitalni trakt sa naglaskom na osetljive bubrege. Pored toga, usled hormonalnih problema možete da budete skloni i promenama na koži- aknama, bubuljicama, ali možete biti skloni i iritacijama na koži kao i alergijama.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Posao

Povoljan je period pred vama. Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju biti prilično aktivni i da ćete biti zadovoljni okolnostima koje imate. Spremni ste da budete vredni i posvećeni svojim obavezama. Ponekad bi se za vas moglo čak i reći da ste radoholik. Ovo je faza u kojoj možete sve svoje snage da usmerite na poslovne obaveze koje vam postaju apsolutni prioritet. Nećete se smiriti dok na ovom polju ne budete realizovali ciljeve koje ste sebi zacrtali i postavili. Potrudite se maksimalno da se posvetite stvaranju poslovnog uspeha i neće biti sumnje da ćete do njega i doći. Pozitivne promene vas očekuju.

Ljubav

Prema partneru bi sada mogli da postanete nežniji ali na neki način i misteriozniji. Moguće je da voljena osoba često sumnja u vas iako možda i nema konkretan razlog za to. U narednom periodu biste mogli da imate priliku da rešite neke svakodnevne probleme i trzavice ako ste u

braku ili vezi. Svojim iskrenim pristupom ali i spremnošću da partneru pokažete dovoljno ljubavi, ćete uspeti da ostvarite bolje stanje u vašem emotivnom odnosu. Ako ste slobodni, tokom ove nedelje nisu prevelike šanse za početak nove veze. Moguće je da ćete vi želeti da se aktivirate na polju ljubavi i da napravite promenu ali vam treba neko vreme dok nađete novu “metu”. Vi ste pravi zavodnik kada želite to da budete.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj ćete imati manje probleme. Važno je da tokom ove nedelje vodite više računa kada je u pitanju vaša krvna slika kao i kada je u pitanju vaš imunitet. Potrudite se da ostvarite zdravije navike na polju ishrane. Unosite više namirnica koje sadrže gvožđe. Potrudite se i da vam dnevni unos tečnosti bude optimalan. Pred vama je faza u kojoj biste trebali maksimalno da se posvetite svom zdravlju kako biste uspeli da ojačate svoj organizam. Odmarajte, ne nervirajte se, negujte svoje telo i vodite računa o potrebama vašeg organizma. Ukoliko vas bilo šta na polju zdravlja muči, budite spremni da se na vreme obratite vašem lekaru oko toga.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

Posao

Vi težite ostvarenju stabilizacije na poslovnom polju ali vam tako nešto nije uvek lako. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da ostvarite manje pomake koji će vam ipak biti značajni. Tokom ove nedelje ćete donekle imati sreće i uspeti da izvučete maksimum iz situacije koja vam do sada nije bila baš sjajna. Očekuje vas jako povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Možete da se nadate pozitivnim preokretima u poslednji čas. Ova nedelja vam je povoljna i za neki kraći odmor ili produženi vikend, kako bi napunili svoje baterije. Imaćete i dosta drugih aktivnosti koje vas interesuju, pored posla.

Ljubav

Na polju emocija se u vama budi nova želja. Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da ste sada spremni na neke promene. Želite da vam se polje emocija pokrene, imate potrebu za spajanjem sa nekom novom osobom. Flertujete i okrenuti ste nvim poznanstvima. Tražite priliku koja bi za vas mogla da bude odgovarajuća. Ova nedelja vam je povoljna za susret sa nekom osobom koju već poznajete, moglo bi lako da se desi spajanje sa nekim od bivših partnera ili obnova komunikacije sa nekom osobom sa kojom ste ranije imali flert, hemiju ili prijateljstvo. Ako ste zauzeti, možete imati promenljiv odnos sa voljenom osobom. Svesni ste toga da se mnogo volite ali imat i česte trzavice.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, ova nedelja vam je generalno povoljna. Možete da čekujete da ćete biti snažni i energični. Tokom ove faze možete lako da prevaziđete neki problem od ranije, ako

uopšte postoji. Možete da se opustite i da uživate u lepim danima koji su pred vama. Aktivnosti koje vam prijaju treba da pojačate. Možete da očekujete da ćete se dobro osećati ako budete redovno vežbali ili ako se budete bavili džogiranjem na primer. Generalno nastupa faza u kojoj ćete u sebi imati dosta pozitivne energije, pa možete da očekujete da će vam zdravlje biti sasvim stabilno i da ćete situacijom na ovom planu vi biti zadovoljni. Spremni ste da iskoristite pozitivne okolnosti u kojima se nalazite.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

Posao

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje biti veoma aktivni na poslovnom planu, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Pred vama je period u kojem ćete imati jako dobru situaciju za pokretanje novog posla ili novih projekata. Sve dok ste sigurni da ste stare poslove uspešno priveli kraju, možete da računate i na pozitivno pokretanje novih poslova. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu da ostvarite pozitivne okolnosti. Moguće je da ćete pomoći nekom članu porodice oko zaposlenja ili saveta vezanog za profesionalno polje. Potrudite se samo da smanjite tenziju koju povremeno osećate na poslu.

Ljubav

Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju polje ljubavi. Sa voljenom osobom imate iskrena i duboka osećanja. Ovo je faza u kojoj vaš intimni život može da se poboljša. Veoma ste zadovoljni i uživate u toplom odnosu koji imate sa voljenom osobom. Pored nje se osećate sigurno i voljeno i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Povoljan je period za zajednicu, brak, kao i za to da sa vašim partnerom provodite više vremena. Ako ste slobodni, ljubav biste mogli da nađete negde u svojoj blizini. Moguće je da ćete negde u blizini vaše kuće upoznati novu osobu ili da ćete sresti staru simpatiju iz detinjstva sa kojom će vam se ponovo aktivirati osećanja. Spremni ste za manje emotivne promene.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje povoljan period. Možete da ičekujete da ćete imati dovoljno energije u sebi za sve ono što je ispred vas. Ovo je faza u kojoj povremeno možete da imate manje tegobe koje se tiču stomaka i organa za varenje, pa je to nešto o čemu biste trebali da povedete računa. Potrudite se maksimalno da se hranite zdravo, da vam obroci budu umereni i redovni. Izbegavajte prejedanje kao i preteran unos namirnica koje bi mogle negativno da se odraze na vaše zdravlje. Izbegavajte masnu i preslanu hranu. Ukoliko niste skoro bili na redovnom lekarskom pregledu, razmislite o tome da ipak odete. Za svaki slučaj treba proveriti i holesterol kao i trigliceride.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete želeti da se fokusirate na pozitivnu stranu svog posla. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani i da ćete imati priliku da pravite neke dobre promene na ovom polju. Spremni ste da se aktivno posvetite poboljšanju poslovnih okolnosti. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ako ste planirali manje promene u poslovnoj organizaciji. Spremni ste da se pozabavite poslovnim obavezama koje imate. U komunikaciji sa saradnicima ste otvoreni i direktni i zadovoljni ste pristupom koji imate. Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti sve svoje dileme i da ćete doći do novih odluka na ovom polju.

Ljubav

Trudite se da u komunikaciji sa voljenom osobom jasno pokažete svoja osećanja. Ne želite da se dvoumite, nikakve dileme vam sada nisu u glavi već znate sasvim jasno šta želite i nije vam problem da to voljenoj osobi i pokažete sasvim otvoreno. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani i da ćete na ovom polju uspeti da ostvarite harmoniju i dobro stanje sa osobom do koje vam je stalo. Spremni ste da napravite dobru komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo, ako flertujete sa njom ili pokušavate da je osvojite ovo je dobar trenutak da joj pokažete kakve su vaše želje prema njoj i na koji način je gledate. Sudbina vam je naklonjena na putu pozitivnih ljubavnih promena.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, ove nedelje nemate veće razloge za brigu. Povremeno možete da budete skloni nekim alergijskim reakcijama pa biste o tome trebali da povedete računa. Maksimalno se potrudite da se zaštitite i da se ne izlažete rizičnim situacijama na polju zdravlja. Izbegavajte potencijalne izvore zaraze kako bi izbegli bilo kakvu mogućnost da dođete do infekcije. Pred vama je period u kojem ćete imati promenljivo stanje ako ne budete vodili računa o svojim navikama. Potrudite se da jačate imuni sistem. Osećate se dobro i da bi sačuvali svoje zdravlje važno je da poštujete načela zdravih navika i zdravog života. Ako budete bili odgovorni prema sebi održaćete pozitivno zdravstveno stanje na duže staze.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

Posao

Povoljna je faza za vaše polje finansija. Možete da očekujete da će vam sudbina na polju zarade biti naklonjena i da će vam se novi prilivi novca veoma uskoro pokrenuti. Pred vama je period u kojem ćete imati nove poslovne prilike. Konačno ste aktivni onoliko koliko želite da budete i to vam prija. Poslovno okruženje za vas donosi nove prilike kojima ćete biti zadovoljni. Povoljan je period da ostvarite svoje ciljeve i ambicije. Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti neke poslovne dileme ako ste ih imali. Stvari se polako razvijaju u vašu korist. Potrudite se da uradite ono što je do vas kako bi dodatno napredovali.

Ljubav

Na ljubavnom planu vam sledi period u kojem ćete imati manje nedoumice vezano za partnera. moguće je da sada zapravo donosite odluku o tome da li želite ozbiljnu vezu ili ne. Vaš odnos će u narednom periodu na neki način doći do ispita obostrane posvećenosti, odgovornosti i zrelosti. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ljubavnom polju ako ste u vezi koja je na samom početku. Moguće je da ćete otkriti da partner i vi imate isti sistem vrednosti i samim tim ćete se dobro osećati zbog toga. Zajednički planovi bi mogli uspešno da vam se realizuju. Ako ste slobodni, moguće je zanimimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom imate sličnu profesiju ili se na neki način srećete preko posla.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima, kao što je upala grla na primer. Potrudite se da jačate svoj imunitet. Ako vas bilo šta muči, obavezno se javite vašem lekaru radi pregleda i saveta. Možete da očekujete da će vam i zubi biti slaba tačka ove nedelje, pa ako dođe do bilo kakvih bolova, upala, pojave karijesa zakažite sebi pregled kod stomatologa. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju kao i o svojoj ishrani i higijeni. Naredni period vam donosi sitne zdravstvene smetnje koje bi mogle donekle da vam poremete ritam na ovom polju, pa je važno da osluškujete potrebe svog organizma i da u skladu sa njima i postupate. Izbegavajte i preteran unos šećera, slatkiša koji takođe mogu da budu štetni po vas.