Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da niste posvećeni poslu u dovoljnoj meri ili ste rešili da uzmete slobodan dan. Povoljan je trenutak za tako nešto, pravo je vreme da se malo odmorite.

LJUBAV: Ljubav vas ispunjava, ona je razlog zbog kog živite i dišete! Leptirići u stomaku vam se bude i daju vam motivaciju za sve! Možete da očekujete nova zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja. Generalno vas danas mogu pratiti manje tegobe sa zdravljem. Naglašeni su i mogući problemi sa sinusima ili očima takođe.

BIK

POSAO: Zamišljeni ste i ne otkrivate svoje planove i namere svima. Bolje se osećate kada neke stvari zadržite samo za sebe. Vreme je da poradite na svojim radnim navikama.

LJUBAV: Dopada vam se malo mlađa osoba od vas koja vam deluje neozbiljno, a sa druge strane vas jako privlači. Moguće je da se plašite da se upustite sa njom u bilo šta.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Pred vama je veoma povoljan dan za vežbanje i fizičku aktivnost. Prijaće vam da se malo pokrenete i da poradite na svojoj kondiciji.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas neko manje razočarenje tokom današnjeg dana. Nemojte da se nadate velikom uspehu. Pred vama je faza u kojoj će vam trebati dosta smirenosti i strpljenja.

LJUBAV: Moguće je da sada kod partnera primećujete neke mane koje ranije niste videli i da se u vama budi potreba da se udaljite. Postepeno se hladite i emocije polako nestaju.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su naglašeni kod vas, a i generalno su vam oči osetljive, pored ovih problema su mogući i problemi sa učestalim glavoboljama. Posetite lekara.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Žuri vam se da neke obaveze završite što pre. Možete da očekujete generalno dobar odnos sa nadređenima. Uspećete da obavite sve ono što imate u planu.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i na ovom planu nemate dileme. Ipak, kada su u pitanju ozbiljniji planovi nemate nameru da žurite. Za sada vam se dopada da veza postepeno napreduje.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete da ćete na ovom polju danas imatis asvim stabilnu situaciju. Kod vas nisu naglašeni bilo kakvi problemi. Imate dovoljno energije za sve što vas čeka.

LAV

POSAO: Kroz splet srećnih okolnosti možete da dođete do poslovnih promena koje ste priželjkivali. Ne očekuju vas problemi na ovom planu! Dan vam je jako povoljan.

LJUBAV: Dobro se osećate tokom neobaveznog flerta sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da istražujete svoje mogućnosti i da niste odmah spremni da se obavežete prema bilo kome.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Dan vam je jako povoljan i ne biste trebali da se brinete. Posvetite se ugađanju sebi ali i ljudima koje volite.

DEVICA

POSAO: Posvećeni ste svom poslu maksimalno i vodite računa o svakoj sitnici. Finansije su sasvim stabilne. Generalno ćete uspeti da zadržite sve pod svojom kontrolom danas.

LJUBAV: Pred vama je prilika za strastven susret sa jednom komunikativnom i dinamičnom osobom. Moguće je da vam se dopada njena energija. Devica vam jako odgovara.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam se vraćaju neki problemi iz prošlosti. Pred vama je faza u kojoj ćete biti prilično promenljivog zdravlja. Dolazi vreme da posetite lekara radi pregleda.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Poželećete da napravite neke poslovne promene i imaćete šansu da ih sprovedete u delo bez većeg napora. Pred vama je jako povoljan period u kojem vam sve ide od ruke.

LJUBAV: Očekuje vas jako lepa emotivna situacija. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i možete da uživate zajedno. Ne biste trebali da očekujete veće probleme.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima. Moguće su neke nestabilnosti na ovom polju,kao i tegobe koje su vezane za štitnu žlezdu. Pred vama je faza u kojoj treba da pazite na zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Oslobodili ste se nekih velikih briga vezanih za poslovno polje i sada vam sve dosta lakše ide. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana rešiti neke važne stvari.

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati jednu zanimljivu osobu u nekom okruženju u kom se skoro svakodnevno krećete. Pred vama je odličan period za početak veze.

ZDRAVLJE: Podložni ste brojnim zdravstvenim problemima. Nije vam povoljna faza i veoma ste osetljivi. Oko svega što vas muči se posavetujte sa lekarom i uzimajte teraiju redovno.

STRELAC

POSAO: Pred vama je šansa da ostvarite uspeh na polju posla. Dolaze vam neka pozitivna iznenađenja! Možete da očekujete da će okolnosti u kojima se nalazite krenuti u pozitivnom pravcu.

LJUBAV: Postigli ste stanje apsolutne harmonije na polju ljubavi i oslobodili ste se svih problema koje ste imali u prošlosti. Zadovoljni ste, srećni i ispunjeni pored partnera.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. Dobro se osećate kada ste aktivni i kada ste u pokretu. Možete da očekujete da ćete uspeto da dođete do odlične kondicije.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Možete da očekujete stabilizaciju poslovne situacije i dosta mirniji period na ovom planu. Pred vama je faza koja može da bude veoma povoljna za nove projekte.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, pred vama je jako povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, nema većih promena. Za sada niste okrenuti novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji bi mogao da vam bude osetljiv. Podložni ste mogućem stomačnom virusu. Pred vama je faza u kojoj morate biti veoma oprezni.

VODOLIJA

POSAO: Imate pred sobom dosta slobodnog vremena, pa možete da se opustite i da ne razmišljate previše o poslu. Današnji dan vam donosi malo usporeniji tempo.

LJUBAV: Izuzetno povoljan dan za ljubav je pred vama! Možete da se nadate susretu sa osobom o kojoj ste dugo razmišljali... ukoliko već imate partnera, vlada pozitivna atmosfera između vas.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem tokom današnjeg dana. Možete da očekujete jako dobro stanje. Uspeli ste da se izborite sa poteškoćama koje ste imali od ranije.

RIBE

POSAO: Uspećete da ostvarite planove koje ste imali bez ikakvih problema. Pred vama je veoma povoljan dan. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za administraciju, odličan je dan.

LJUBAV: Odlično se osećate kada ste pored voljene osobe. Imate utisak da se pored nje napajate pozitivnom energijom i da vas njeno prisustvo leči. Zaljubljeni ste i veoma srećni.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na unos alkohola. Ne bi bilo dobro da preterate sa tim. Generalno se potrudite da maksimalno smanjite ili izbacite unos bilo kakvih opijata i toksina.