Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete veoma pozitivne okolnosti i povećanje zarade. Spremni ste da se posvetite još više novim prilikama na ovom polju.

LJUBAV: Na ljubavnom polju vas očekuju lepa dešavanja sa voljenom osobom. Uživaćete u romantičnim trenucima i nežnostima. Spremni ste za novu vezu i nov početak.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost. Bavljenje sportom vas na neki način puni pozitivnom energijom i daje vam dodatni elan i motivaciju. Odlično se osećate kada ste u kondiciji.

BIK

POSAO: Pred vama je miran dan u kom nećete imati ni jedan razlog za stres i nervozu! Možete da se nadate opuštenoj atmosferi. Natenane rešavate sve poslovne obaveze bez žurbe.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i posvećeni ste stvaranju bračnog sklada i harmonije. Dobro se osećate pored partnera. Možete da se nadate da će vaš odnos takav i ostati.

ZDRAVLJE: Nemate razlog za brigu. Dobro se osećate u svojoj koži i zdravlje vam je sasvim stabilno. Povoljan je dan za izlaske, druženje i komunikaciju sa dragim ljudima.

BLIZANCI

POSAO: Posvećeni ste polju zarade ali isto tako i planovima za kraće poslovno putovanje koje vam uskoro sledi. Moguće je da ste na neki način rastrzani na sve strane i da vas to malo opterećuje.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa jednom šarmantnom osobom privlačnog izgleda. Spremni ste da napravite prvi korak kako bi ona shvatila da je želite.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je povećan apetit. Današnji dan je dan u kojem trošite mnogo energije pa su vam i potrebni veći izvori iste. Prijaju vam namirnice bogate proteinima.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Možete da se nadate isplati nekog novca koji ste očekivali. Pred vama je jako povoljan dan za posao i finansije. Generalno vas očekuje poboljšanje situacije i bićete zadovoljni.

LJUBAV: Znate šta želite i potpuno ste sigurni u svoju odluku. Očekuje vas emotivna sigurnost i stabilna situacija. Ukoliko ste sa partnerom imali bilo kakve svađe sada ćete ih rešiti.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća. Ne osećate se baš najbolje, poigotovo u drugom delu dana kada može da usledi neki manji pad energije. Potrudite se da odmarate malo više.

LAV

POSAO: Težite tome da u poslovnom okruženju napravite atmosferu sklada i harmonije koja vam je potrebna. Na neki način imate utisak da samo vi možete rešiti neke konflikte.

LJUBAV: Zaljubljeni ste, leptirići u stomaku vam igraju i imate neki poseban sjaj u očima! Pred vama je veoma zanimljiv dan! Očekuje vas period u kojem ćete uživati u emocijama

ZDRAVLJE: Moguće je da ste umorni. Izdvojite dovoljno vremena kako biste se naspavali i kako biste imali priliku da napunite svoje baterije. Nemojte da uskraćujete svoje zdravlje.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas dan u kom ćete imati priliku da odmorite. Nemate veće obaveze ili opterećenja na poslovnom planu. Generalno ste opušteni i radna atmosfera je dobra.

LJUBAV: Dopada vam se jedna simpatična osoba ali je za sada samo posmatrate iz daleka. Moguće je da ćete imati manju tremu kada budete poželeli da joj priđete.

ZDRAVLJE: Povedite računa o venama. Moguće su tegobe koje su vezane za slabiju cirkulaciju ali i generalno za proširene vene, naticanje nogu kao i za višak vode u organizmu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, današnji dan vam je veoma povoljan jer vam dolaze dobre ideje! Možete da očekujete realizaciju vaših planova.

LJUBAV: Udvara vam se osoba koju ste do skoro gledali kao prijatelja... Moguće je da se polako i u vama bude emocije. Korak po korak, polako dolazite do mogućnosti za zbližavanje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju ovo polje. Možete da očekujete da će vam stanje biti generalno stabilno danas.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste težili poslovnom napredovanju, sada ćete moći da ga ostvarite. Period je povoljan i za putovanje u inostranstvo. Možete da se nadate pozitivnim preokretima.

LJUBAV: Slobodni ste i dobro se osećate zbog toga. Prija vam neobavezna atmosfera i ne žurite sa novim poznanstvima. Moguće je da neko vreme želite da uživate u samoći.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Možete nešto više nego inače biti skloni porocima, a to svakako ne može da bude dobra stvar za vas. Potrebno je da se potrudite da stvarate zdravije navike.

STRELAC

POSAO: Povoljan je period za bilo koji vid poslovnog usavršavanja, edukacije ili za nastavak školovanja.možete da očekujete da ćete uspeti da rešite svoje probleme na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom slobodnom osobom koja vam deluje veoma privlačno. Dugo ćete misliti o njoj. Ukoliko imate partnera, javlja se ponovo jaka privlačnost među vama.

ZDRAVLJE: Imate mnogo pozitivne energije u sebi tokom današnjeg dana. Prija vam da budete maksimalno aktivni na svim poljima. Nema potrebe da sputavate sebe i svoje emocije!

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Pred vama je dobar dan za promene na polju finansija. Možete da očekujete nasledstvo, dobitak ili neki drugi vid finansijke pomoći. Generalno ćete uspeti da nađete neko rešenje.

LJUBAV: Moguće je da skrivate svoje emocije jer vam se zapravo dopada jedna osoba koja nije slobodna. Pred vama je faza u kojoj će biti dosta ljubavnog preispitivanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni i oni bi mogli da vas prate na nervnoj bazi ili zbog nestabilnih emocija. Nervozna creva vam mogu stvarati određene neprijatnosti.

VODOLIJA

POSAO: Jako je važno da budete posvećeni poslu i da se potrudite da date svoj maksimum na ovom planu. Možete da očekujete da će vam se ukazati nova poslovna šansa.

LJUBAV: Moguće je da ćete doći do zanimljivog susreta sa jednom spontanom osobom koja će ostaviti veoma dobar utisak na vas. Spremni ste da se upustite u flert bez obaveza.

ZDRAVLJE: Vodite računa o unosu alkohola. Moguće je da ćete biti na nekoj granici po ovom pitanju. Potrudite se da generalno u svom životu stvarate neke zdravije navike.

RIBE

POSAO: Ukoliko budete slušali svoju intuiciju sigurno ćete doneti pravu odluku. Nemojte da dopustite da neko drugi utiče na vas. Najbolje ćete sami znati da rešite svoje probleme.

LJUBAV: Zajedno sa voljenom osobom provodite dan u lepoj atmosferi i uživate. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo u nekom opuštenom okruženju.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima. Spremni ste da malo izađete iz kuće i da sebi date oduška. Potrebno vam je neko vreme u kojem ćete sebi dati malo oduška.