Žena, devojka, nebo, želja
Shutterstock
Žena, devojka, nebo, želja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Budući da se ovo lunarenje odvija u Vagi, prihvatanje ravnoteže u našim životima je ključ za izlazak iz ove mesečine u osećaju osnaženosti. Umesto da se borimo protiv svojih frustracija, trebali bismo naći načine da promovišemo mir. Biti diplomatski, a ne agresivan, biće efikasnije u difuznoj drami i postizanju harmonije u oktobarskom trenutku mladog meseca, zato duboko udahnite i pozovite svog unutrašnjeg posrednika dok vagate težinu svake svoje odluke.

Pun mesec

Shutterstock

Foto: Shutterstock
k

Sada kada se bavite lunarnim vibracijama, sakupite punu meru o tome kako će mladi Mesec u oktobru 2020. uticati na vas, na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Ovan
Spremni ste za dobre i loše vesti? Prvo loše vesti: Ovaj novi mesec suprotstavlja se retrogradnom Marsu u vašem znaku, što može prouzrokovati nesklad u partnerstvima i izvući najgore iz vašeg divljeg takmičarskog niza. Ali dobra vest je da možete iskoristiti ovaj nalet intenziteta da biste započeli iznova u okviru svojih partnerstava. Seksualna napetost je na visokom nivou (a takva je i vaša motivacija za izgradnju bližih veza). Zadržite ravnotežu.

Bik
Ovaj mladi mesec nudi vam priliku da u svoj raspored unesete strukturu i harmoniju – zato nemojte pretrpavati svoj kalendar dosadnim ometanjem. Iako se deo vas može osećati nemirno i željno da dokaže sve sa čime se možete nositi, imajte na umu da je podjednako važno davanje prioriteta zdravlju. Diplomatski odbijajte sve nepotrebne planove ili projekte i nemojte odgristi više nego što možete da sažvaćete.

Blizanci
Ova lunacija označava zvezdanu priliku da posadite seme za strastveni projekat ili kreativan poduhvat koji može da donese puno radosti vašem životu, Blizanci – sve dok ste spremni da prvo prevladate prepreke. Ako uspete da dišete kroz svoje frustracije pod ovim mladim mesecom i pazite na nagradu, možete iskoristiti ovu energiju da izgradite nešto lepo za sebe. Pokrenite svoje umetničke talente.

mesec, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Rak

Ovaj mladi mesec vuče vas u svim vrstama emocionalnih pravaca, i moglo bi biti teško da sprečite da vaša osećanja preuzmu vlast. Ova lunacija aktivira neka duboka iskustva i uspomene, zbog kojih je dobro ostati kući i provesti neko kvalitetno vreme sa sobom ili svojim najbližima. Negujući sebe, unesite ravnotežu u svoj unutrašnji pejzaž i spoljni svet.

Lav
Do sada je za vas bio društveni mesec, uprkos opštem astrološkom haosu, pa je ovaj novi mesec pogodan za izglađivanje bilo kakvih problema u odeljenju za komunikacije (koliko god to retrogradni Merkur dozvoljava, u svakom slučaju). Pregledajte svoje svakodnevne zadatke i ljude sa kojima kontaktirate i pokušajte da pronađete načine da ove male detalje u svom životu učinite skladnijim i glatkijim. 

Devica
Ako ste bili usredsređeni na čišćenje finansija ili stvaranje budžeta, sada je savršena kosmička prilika da započnete iznova. Odbacili ste loše navike i pokušavali da se oslobodite strahova zasnovanih na oskudici, a sada je vreme da započnete sa izgradnjom čvrste osnove za svoje resurse. Vaša potraga za finansijskom slobodom možda će vam trebati da se krećete kroz neke barikade i rešite neke probleme – ali na sreću, to je vaša specijalnost.

Vaga
To je vaš godišnji mladi mesec, Vage, što znači da je jedan od najznačajnijih trenutaka u godini zagrljaj uravnoteženog i lepog novog početka u sebi. Međutim, ovo lunarenje dolazi sa pozamašnom stranom drame, pa očekujte da ćete osećati nesklad u partnerstvu i u najdubljim delovima sebe. Ako možete prihvatiti stvari kakve jesu i sačuvati mir, onda ćete na drugoj strani moći da se pojavite kao jača, moćnija verzija sebe.

Škorpija
Ponekad najintenzivnije oluje rezultiraju najvećim i najsjajnijim dugama, drage Škorpije – i ovaj novi mesec mogao bi da označi prekretnicu u najsanjanijim, najeteričnijim delovima vas samih. Sada je prilika da stupite u kontakt sa svojom duhovnom stranom i ojačate svoj odnos prema svojoj nesvesnoj istini, pa zato smatrajte svu mesečevu dramu jednostavnim izazovom koji će vam pomoći da izoštrite jasnoću vida trećeg oka.

mesec, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Strelac

Nema boljeg vremena da se društveno aktivirate u svojoj zajednici, i sada je vreme da zakoračite u svoju ulogu diplomatskog i uticajnog dela čopora. Iako sigurno doživljavate napetost u domenima ljubavi i novca pod ovim mladim mesecom, otkrićete da se vaše frustracije mogu usmeriti u akciju ako se usredsredite na zajedničke napore. Zgrabite svoje najbliže prijatelje i počnite da govorite o onome što je važno – iznenadićete se promeni koju možete podstaći.

Jarac

Trenutno se u vašoj karijeri nalazi mnogo pažnje i energije, i imate priliku da započnete nešto novo i drugačije – ali postoji oluja koju prvo treba rešiti. Vaš pogled na spoljno i unutrašnje ja pun napetosti i to vas tera da preispitate svoju ulogu u očima javnosti. Ako budete mogli da prihvatite srednji put i svesno izmeriti svaku odluku o svom poslu, započećete novi put ka svojim profesionalnim ciljevima.

Vodolija
Ova moćna lunacija sposobna je da katalizuje velike promene u vašoj filozofiji i načinu na koji vidite svet, Vodolije. Sa toliko napetosti koje rastu i nezadovoljstva koja se grade oko vas, u duši ćete moći da osetite kako ova disharmonija utiče na vas. Odmaknite se od oka ove kosmičke oluje i zauzmite uravnotežen, objektivan pristup energijama u igri. Dozvolite da se vaša mišljenja formiraju na novoj tabli.

Ribe
Do sada ste bili duboko u svom okeanu osećanja, Ribe, ali ovaj mladi mesec nudi vam novu priliku da istražite svoje najdublje želje, postavite odgovarajuće granice oko intime i uništite tabue. Iako se trenutna kosmička scena oseća kao krajnji haos, vi ovu lunaciju provodite plivajući u skrivene delove vaše podsvesti i zaklinjući se da ćete prigrliti ono što je u vama – a ova otkrića će vas učiniti još snažnijim kroz ranjivost.