PLIVAĆE U NOVCU Težak period, ali ne i za njih: Ova tri horoskopska znaka neće ostati bez posla zbog koronavirusa

Nekima se ipak zvezde smeše...

Kineski horoskop, svinja, godina svinje, novac, prasica, kasica
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Pred nama su, najblaže rečeno, veliki izazovi kada je reč o finansijama ove godine. Koronavirus pogodio je ekonomiju i mnogi će ove godine ostati bez posla, dok su mnogi već dobili otkaz. Nekima će se, ipak, zvezde nasmešiti ove godine i imaju veliku šansu da će imati više para nego ikada.

Zodijak, horoskop, jarac
Foto: Shutterstock

JARAC

Astrolozi se slažu da je ovo godina Jarca. Ako ste rođeni u znaku Jarca, za vas vrlo verovatno ove godine neće biti zime, ili siromašne jeseni. Jarčeva upornost i istrajnost napokon će se isplatiti pa neće dobiti otkaze, a mnogima bi se sreća mogla toliko nasmešiti da budu bogatiji nego ikad.

Zodijak, horoskop, vodolija
 Foto: Shutterstock

VODOLIJA 

Vodolijama je bilo nešto teže početkom koronakrize, ali pred njima su sve bolji i bolji dani. Zvezde bi im se mogle toliko nasmešiti da ne samo da će zadržati posao, nego bi mogli dobiti neočekivani novac na igrama na sreću.

Zodijak, horoskop, bik
 Foto: Shutterstock

BIK

I Bikovi bi ovu godinu mogli završiti uspešno. Vrlo verovatno će mnogi od njih pripremiti vlastiti biznis plan i zaraditi ozbiljni novac do kraja godine. Njima nije važno hoće li dobiti otkaz - toliko su staloženi i sabrani da će sami moći pokrenuti posao koji će doneti novac u teškom periodu koji je pred nama.

Povezane vesti