NAJVEĆI PRELJUBNICI ZODIJAKA UBODU PA ODU: Ovi horoskopski znakovi varaju za olimpijsku medalju!

Neki sede na "dve stolice" bez griže savesti

Prevara
Foto: Shutterstock

Ribe

One su osećajne i osetljive, pa kad nešto zameraju partneru sklone su da pronađu osvetu ili zabavu sa strane. Ono što je karakteristično za njih jeste da teško prekidaju odnose pa će ostati u nesrećnoj vezi i varati. Neki od pripadnika ovog znaka nadaju se da će biti uhvaćeni i da će se agonija završiti, ali vezu neće samoinicijativno prekinuti.

VERUJETE LI DA ASTROLOGIJA ODREĐUJE SKLONOST ZA PRELJUBU?

Ukupan broj glasova: 539

  • Da: 34% (182)
  • Ne: 66% (357)

Blizanci

Oni uživaju u pažnji, a kad misle da je nema u adekvatnoj količini, skloni su da je potraže na drugom mestu. Pošto su veoma neodlučni, nikad neće raskinuti vezu, već će ljubavnika uvek držati sa strane kao rezervu. Nije im problem da sede na dve stolice ako to znači da dobijaju onoliko pažnje koliko misle da zaslužuju.

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Foto: Shutterstock

Vaga

One su jako zavodljive i vole da flertuju. Iako je najčešće reč o bezazlenom flertu, ponekad izgube granice iz vida i upuste se u varanje.

Lav
Lavovi jako vole da budu u centru pažnje, a prevara im je ponekad način da pažnju partnera skrenu na sebe, ako je sudeći po zvezdama.

OVDE pronađite slične vesti na ovu temu.

Vodolija
Vodolije nisu sklone fizičkim prevarama, ali tokom večernjih izlazaka uživaju u flertu. Osim toga, ovo je onaj znak koji je najsumnjiviji kad je reč o slanju poruka bivšim partnerima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi