Uvek su praznog novčanika! Ovi horoskopski znaci ne znaju sa novcem!

A nemaju ni mnogo sreće kada su finansije u pitanju!

Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Neki ljudi jednostavno ne znaju kako sa novcem. Tako je i sa pripadnicima ovih horoskoskih znakova. Oni jako retko imaju onoliko koliko je potrebno da prežive, a o ušteđevini i nekom većem prosperitetu, kada su oni u pitanju, ne treba ni diskutovati.

Vaga

Vage su poznate šopingholičarke i neretko će sav novac potrošiti na stvari za koje i same znaju da im nisu potrebne. Često nepromišljeno troše novac i zato su već sredinom svakog meseca na rubu bankrota.

Strelac

Kada su u pitanju izlasci sa društvom, Strelčevi su poprilično izdašne ruke i na tome nikada ne štede. Svoj novac češće troše na druge nego na sebe, ali svaki njihov ceh napravljen je bez trunke razmišljanja, pa će veoma brzo ostati praznog novčanika.

Besparica, novčani problemi, novac, problemi
Foto: Shutterstock

Lav

Za razliku od velikodušnih Strelčeva, Lavovi svoj novac troše isključivo na sebe i to najčešće mnogo više novca nego što sebi mogu priuštiti. Oni maksimalno uživaju u luksuzu i životu na visokoj nozi, ali kada porazmisle o plaćanju računa, shvatiće da su sebe stavili u debeli minus.

Blizanci

Blizanci su veoma spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih definitivno čini najneodgovornijim pripadnicima Zodijaka, kada je novac u pitanju. Često su toliko neoprezni s novcem da celu platu potroše u danu.

Besparica Bankrot
Foto: Shutterstock

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi