Horoskop, zodijak
Shutterstock
Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Uspešno se prilagođavate novoj poslovnoj sredini i pokazujete da ste spremni za velika dela! Možete da očekujete napredovanje i pozitivne promene u narednom vremenskom periodu.

LJUBAV: Moguće je da ćete rešiti da oprostite voljenoj osobi neke greške koje je pravila u prošlosti. Važno vam je da sačuvate vašu vezu jer se iskreno volite.

ZDRAVLJE: Potrebno je da regulišete ishranu. Mogući su problemi sa probavom zbog pogrešnog načina ishrane. Potrudite se da promenite neke svoje navike na ovom polju.

BIK

POSAO: Sa svojim saradnicima ostvarujete zajednički uspeh i srećni ste zbog toga. Očekuje vas prilika da proslavite poslovnu pobedu! Možete da se nadate da će današnji dan biti veoma povoljan.

LJUBAV: Pokušavate da udovoljite voljenoj osobi jer vam je važno da se ona pored vas oseća srećno i ispunjeno. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vas očekuje sa Blizancem.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete generalno pozitivan dan tokom kojeg ćete biti dobro raspoloženi. Provedite svoje vreme sa ljudima koje volite i do kojih vam je stalo.

BLIZANCI

POSAO: Napravili ste dobru procenu i doneli odluku zbog koje ste ostvarili poslovni napredak. Pred vama je dobar dan. Možete da očekujete da će sve doći na svoje mesto.

LJUBAV: Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo, želite da se neke stvari na ovom planu promene! Uskoro ćete imati priliku za neko veoma zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nogama su mogući kod vas. Povedite računa o mogućim povredama, istegnućima i tome sl. Ako ste fizički aktivni posebno se pazite danas.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da očekujete komplikacije na polju posla tokom današnjeg dana. Preuzmite odgovornost za neke greške koje ste napravili. Vreme je da se suočite sa posledicama.

LJUBAV: Više vam odgovara da osobu koja vam se dopada posmatrate iz daleka. Niste još spremni za konkretne korake sa njom. Moguće je da postoje stvari oko kojih se dvoumite.

ZDRAVLJE: Problemi sa temperaturom su naglašeni kod vas. Moguća su stanja vezana za infekcije i zapaljenske procese. Posavetujte se sa lekarom ako vas bilo šta muči.

LAV

POSAO: Rado prihvatate nove obaveze i želite da date svoj maksimum na poslovnom planu! Imate mnogo energije i elana! Možete da očekujete neku novu poslovnu priliku uskoro.

LJUBAV: Nerazumevanje postoji u vašem braku i zbog toga imate veće probleme. Iz dana u dan je situacija sve teža. Očekuje vas period u kojem ćete razmišljati o prekidu.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Moguće je da ste se u prethodnoj fazi preforsirali i da ste se na neki način opteretili problemima. Potrudite se da izdvojite dovoljno vremena za san.

DEVICA

POSAO: Moguće je da je u vašem poslovnom okruženju došlo do nekih promena na koje sada treba da se naviknete. Nije vam lako da prihvatite situacije koje su van vaše kontrole.

LJUBAV: Nije vam lako da napravite kompromis jer vas emocije vuku na jednu, a razum na drugu stranu. Pred vama je emotivna dilema. Moguće je da ćete duže vreme biti pod pritiskom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom su naglašeni kod vas. Moguće je da je došlo do neke promene kada je u pitanju dioptrija. Preporuka je da posetite oftamologa.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete imati manji konflikt sa nekom osobom sa kojom imate poslovnu saradnju. Pred vama je dan u kojem može biti dosta tenzije i napetosti oko vas.

LJUBAV: Niste dovoljno posvećeni svom partneru i to počinje da se odražava na vaš odnos. Moguće je veće udaljavanje u narednom periodu. Ako ste slobodni, nema većih promena.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku jer su mogući manji problemi vezani za anemiju. U narednom periodu bi bilo dobro da menjate neke navike koje ste stekli.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da je pred vama neki poslovni problem sa kojim morate da se suočite. Ali ne brinite, uspećete da ga rešite! Važno je samo da budete uporni i da ne odustajete.

LJUBAV: Moguće je da ponekad pokušavate da kontrolišete odluke koje donosi vaš partner. Potrebno je da budete opušteniji. Dajte mu dovoljno poverenja i fleksibilnosti.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji i zbog toga se osećate loše. Moguće je da vam je potrebno više aktivosti kako bi iz sebe mogli da izbacite negativnu energiju koja se nagomilala.

STRELAC

POSAO: Danas vas faktor sreće neće poslužiti i stvari neće ići onako kako ste zamislili. Najbolje je da ništa ne forsirate. Nemojte da rizikujete i posvetite se samo uobičajenim obavezama.

LJUBAV: Delujete pomalo napadno u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Probajte da promenite svoj pristup. Važno je da shvatite i njene potrebe i razmišljanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disanjem. Generalno je današnji dan teži za vaše zdravlje. Ako imate hronične tegobe, alergije ili astmu pogotovo budite oprezni danas.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Nemojte dopustiti da bilo ko utiče na vaše odluke, niti da zapadate pod atmosferu pritiska koja vlada na vašem poslovnom planu. Važno je da uvek mislite svojom glavom.

LJUBAV: Moguće je da ste veoma tolerantni prema voljenoj osobi i da nekada trpite i više nego što biste hteli da priznate. U nekom trenutku bi moglo da dođe do kulminacije nezadovoljstva.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda, osetljivi ste. Današnji dan ukazuje na neke rizike koji neće dobro da se završe po vas. Kada je u pitanju zdravlje nemojte da se igrate sa bilo čim.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete tokom celog dana imati neke sitne probleme i kočnice ali neće biti ozbiljnijih posledica po vaš posao. Generalno se potrudite da izbegavate bilo kakve rizike.

LJUBAV: Ne dopada vam se stav koji je zauzeo vaš partner i deluje vam da nećete moći još dugo da ostanete zajedno. Moguće je da će se promena desiti brže nego što mislite.

ZDRAVLJE: Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete danas biti osetljiviji. Izbegavajte namirnice nepoznatog porekla i potrudite se da pazite na sebe.

RIBE

POSAO: Mogući su manji konflikti sa nekim od vaših pretpostavljenih ali ne biste trebali da imate veće probleme. Do kraja dana ćete uspeti da smirite situaciju u kojoj ste se našli.

LJUBAV: Moguće je da vaš partner očekuje od vas više od onoga što možete da mu pružite. Za sada nekako površno gledate na tu vezu. Moguće je da niste spremni za veće obaveze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o pritisku koji bi mogao da varira kod vas. Srčani problemi su naglašeni, pogotovo ako ste do sada već imali tegobe na tom polju. Posetite lekara.