Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Susrećete se sa manjim problemima na polju posla ali uspevate da ih rešite brže nego što ste očekivali. Možete da očekujete da ćete imati i pomoć vaših saradnika.

LJUBAV: Kao da ljubav polako odlazi. Između vas i voljene osobe postoji sve manje nežnosti i romantike. Pred vama je period u kojem biste mogli da upoznate nekog novog za sebe.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor i opuštanje u narednom periodu. Kada je u pitanju zdravlje, nastupa period u kojem biste mogli da budete skloni manjim problemima zbog stresa.

BIK

POSAO: Shvatili ste da većinu posla morate da preuzmete na sebe i da se danas na saradnike ne možete osloniti. Očekuje vas period u kojem ćete biti pod tenzijom na poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete solidnu situaciju u vezi sa voljenom osobom. Pred vama je generalno povoljan dan za emocije. Ostvarićete balans i harmoniju sa partnerom.

ZDRAVLJE: Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite pozitivno stanje na polju zdravlja. Mogli biste da nađete bačin da se rešite problema i tegoba koje imate iz prošlosti.

BLIZANCI

POSAO: Niste spremni da prihvatite nove odgovornosti. Dajete sebi vremena da malo odmorite od novih poslovnih poduhvata. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti prilično pasivni.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da razmislite da li ste spremni za bračnu zajednicu. Moguće je da imate utisak da vaš partner trenutno vrši preveliki pritisak na vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete skloni problemima na polju zdravlja.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Nepovoljan dan za promene na polju posla. Nove ponude dobro razmotrite i vidite da li se iza njih nešto krije. Moguće je da neće baš svi saradnici biti iskreni prema vama.

LJUBAV: U potrazi ste za novim poznanstvima. Međutim, nije vam lako da otpustite kočnice i da zauzmete opušteniji stav. Pred vama je period u kojem će biti nekih poteškoća.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta, pa ako se za takav korak odlučite u narednom periodu možete da ostvarite zaista jako dobre rezultate na ovom polju. Posavetujte se sa nutricionistom.

LAV

POSAO: Ako ste planirali da pokrenete novi posao današnji dan vam je povoljan. Imaćete podršku poslovnog okruženja koje će pokazati da je maksimalno na vašoj strani.

LJUBAV: Ukoliko ste u emotivnoj vezi pred vama su nove važne odluke o budućnosti sa partnerom. Vaš stav bi mogao da bude napadan, pa povedite računa o tome.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Posetite vašeg stomatologa kako biste utvrdili da li je sve kako treba.

DEVICA

POSAO: Ukoliko planirate da se bavite pitanjem formalnosti, papirologije ili suda, današnji dan vam je povoljan. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Želite da uđete u novu vezu ali je osoba do koje vam je stalo na neki način daleko od vas. Na ljubavnom planu dolazi do odlaganja susreta sa osobom do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzrok vaših problema sa zdravljem. Potrudite se da razvijate zdravije navike kako bi vam i stanje bilo bolje.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Dobićete pomoć koja vam je neophodna kako biste rešili probleme na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da rešite poslovne probleme.

LJUBAV: Vaša ljubomora bi mogla da napravi veće probleme u emotivnoj vezi. Pred vama je faza svađa i tenzija koje bi mogle da vam poremete odnos sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa nesanicom u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti napeti i pod stresom, što će se svakako odraziti na vaše zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Nećete dobiti posao koji očekujete. Nakon manjeg razočarenja dolazi vreme da nastavite dalje. Potrebno je da se više usmerite na poboljšanje poslovnih sposobnosti.

LJUBAV: Partner deluje nervozno i smeta vam to što konstantno unosi tenziju u vaš odnos. Ukoliko ste slobodni, današnji dan vam nije povoljan za nova ljubavna poznanstva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom na vreme oko svega što vas muči.

STRELAC

POSAO: Morate da pokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite svojim obavezama. Bliži vam se unapređenje koje može da vam bude veoma značajno na ovom polju.

LJUBAV: Ohladili ste se od voljene osobe i ozbiljno razmišljate o mogućem prekidu veze. Pred vama je period u kojem ćete biti sve udaljeniji i sve hladniji jedno prema drugome.

ZDRAVLJE: Mogući su neki hronični problemi kod vas u narednom periodu. Pogotovo možete da budete skloni tegobama vezanim za kašalj, kao i za disajne puteve.

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Nemojte da se prepuštate u ruke drugim ljudima i tuđim odlukama. Vreme je da se oslonite više na sebe i da budete spremni da preuzmete odgovornost za svoje odluke.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa osobom koja će u vama probuditi radoznalost. Spremni ste da joj otvorenije pokažete svoja osećanja i interesovanje.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte krvni pritisak kako biste se uverili da li vam je sa zdraavljem sve uredu. Moguće je da ćete biti skloni manjim komplikacijama.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas biti previše umorni da biste mogli da izvučete maksimum iz poslovnog dana. Očekuje vas period u kojem vam nedostaje motivacije da se posvetite poslu.

LJUBAV: Vraća vam se osećaj nezadovoljstva koji ste imali i ranije u vašem braku. Ponekad vam je teško da se sa svim tim izborite. Između vas i partnera postoji dosta problema.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv. Nastupa period koji neće biti preterano povoljan za vaše polje zdravlja. Idite kod lekara.

RIBE

POSAO: Ukoliko budete pokazali upornost možete da očekujete poslovne rezultate koji su više nego zadovoljavajući za vas. Važno je da ne odustajete od zacrtanih ciljeva.

LJUBAV: Moguće je da trenutno vlada zatišje između vas i osobe koja vam se dopada i da teško prihvatate okolnosti u kojima se nalazite. Voleli biste da vam veza bude kao nekad pre.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude jako osetljivo. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa prehladom ali i upalama grla.