Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Povoljan je dan za regulisanje zakonskih obaveza. Ukoliko imate zakazano ročište na sudu vaša elokvetnost i argumenti će povoljno uticati na donošenje presude u vašu korist.

ZDRAVLJE: Glava i grlo su prilično osetljivi. Problem je što očekujete da problemi spontano prođu. Jako je važno da odmah odreagujete na pojavu bilo kog simptoma.

BIK

POSAO: Rukavice su skinute i sada nadređeni otvoreno komentariše vaš način rada i sugeriše vam određene promene. Tvrdoglavi ste i ne želite da menjate ono što dobro funkcioniše.

LJUBAV: Ne možete da izdržite i uspostavljate komunikaciju sa simpatijom. Sve vam se dopada: njen glas, njena priča, način razmisljanja, smeh... Stalno vam je u mislima.

ZDRAVLJE: Nervi su vam osetljivi i neophodno je da se posvetite stvarima u kojima uživate i koje vam podižu raspoloženje. Gledajte da izađete iz kuće i da se opustite.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate o pronalasku drugog posla. Toliko ste potonuli i negativni da nemate veru da potraga za novim poslom može da da pozitivan rezultat.

LJUBAV: Vi potvruđujete da se ljubav ne može sakriti. Jako ste pričljivi tako da o svojim emocijama pričate ili voljenoj ili najbližima koji stiču utisak da ste sa idealnom osobom.

ZDRAVLJE: Kosti su osetljive. Skloni ste bolovima u leđima, problemima sa rukama i nogama. Budite obrazrivi. Ako sebi napravite problem trebaće vam vreme da ga prevaziđete.

RAK

POSAO: Raspoloženi ste za poslovne obaveze i sa mnogo optimizma krećete da rasčišćavate nagomilane poslovne probleme. Niste uplašeni od ogromne količine posla koja vas čeka.

LJUBAV: Na emotivnoj ste raskrscnici. Svesni ste emotivnog nezadovoljstva koje se taloži dugi vremenski period. Sa druge strane nemate hrabrosti za promene koje priželjkujete.

ZDRAVLJE: Fizička neaktivnost uzima danak. Donosite odluku da je došlo vreme da uradite nešto konkretno po pitanju svog zdravlja. Realizaciju planova ostavljate za sutrašnji dan.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Totalno ste demoralisani situacijom na poslu. Vaši napori ne postižu željeni rezultat. Uporni ste po navici, ali vas nedostak vidljivog rezultata i uspeha ozbiljno frustrira.

LJUBAV: Započinjete redovnu komunikaciju sa novom poznanicom. Dopada vam se njena vedrina i otvorenost. Još uvek joj ne dajete do znanja koliko vam je interesantna.

ZDRAVLJE: Pripazite se slučajnih i neplaniranih nezgoda. Postoji mogućnost da se opečete, izgorite, isečete. Kuvanje i nije vaš fah pa bi mogli da naškodite sebi.

DEVICA

POSAO: Previše obaveza i odgovornosti uzima danak. Nervozni ste. Teško vam je da radite pod pritiskom okruženi ljudima koji nemaju iste poslovne standarde kao i vi.

ZDRAVLJE: Nervozni ste. Do nervoze je došlo na poslu i uneli ste je u kuću. Odlučujete da se dobro odmorite i naspavete jer vam to provereno pomaže kada su vam nervi slabi.

VAGA

POSAO: Donosite odluku da razvijete saradnju sa strancima. U tom cilju inicirate komunikaciju sa njima i čekate da vidite ko će prvi da reaguje na vašu poslovnu ponudu.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i sigurni u emocije partnera. Kritika je urodila plodom. Partner se povinovao vašim zahtevima i sada vas obasipa ljubavlju i pažnjom. Presrećni ste zbog toga.

ZDRAVLJE: Polako kristališete u glavi kada ćete i šta konkretno uraditi po pitanju fizičke aktivnosti. Za vas je donošenje odluke isto kao da ste pola posla već odradili.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Hronično ste nezadovoljni situacijom na poslu. Imate utisak da se svakodnevno borite sa problemima i da ne uspevate da nađete konačno rešenje. Obuzima vas beznađe.

LJUBAV: Posvećeni ste introspekciji. Vagate šta je dobro u vašoj vezi i šta bi vam nedostajalo u slučaju da se odlučite za raskid. Partnerka je nesvesna vaših razmišljanja.

ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo. Eliminatorsni sistem je nadražen. Pripazite na ishranu, jer postoji mogućnost da vam neka hrana ne prija pa je organizam odbacuje.

STRELAC

POSAO: Imate utisak da sve možete i da je nebo granica. Samopouzdanje i uspešni rezultati vas motivišu da postavite poslovne ciljeve na još više nivo i da budete još bolji.

LJUBAV: Preispitujete svoje motive, postupke prema partnerci. Imate utisak da ste mnogo grešili, a da toga uopšte niste bili svesni. Na zreo način razmišljate o greškama.

ZDRAVLJE: Donosite odluku da u najkraćem mogućem roku počnete da se rekreativno bavite sportom. Da se ne bi predomislili zakazujete sa prijateljima termin za rekreaciju.

JARAC

POSAO: Urogentialni sistem je osetljiv. Imate učestalu potrebu za mokrenjem što vam smeta. Ne odlazi vam se kod doktora tako da odlučujete da sačekate još malo da problem nestane.

LJUBAV: Planirate sastanak sa partnerkom. Svesni ste da je patnerka iznenađenja vašom ljubomorom pa želite da joj pokažete da imate i dobre strane. Razmišljate o poklonu.

ZDRAVLJE: Jako ste tromi i fizički neaktivni. Imate utisak da ste bez snage i to vam ne prija. Razmišljate u smeru fizičkog aktiviranja odnosno kojim sportom bi mogli da se bavite.

Planeta Mars, horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Imate previše poslovnih obaveza. Zbog toga ste pod ogromnim stresom. Za vas je bolje da neke obaveze ostavite za drugi dan nego da celog dana budete nervozni.

LJUBAV: Emotivno ste vezani za partnerku. Emotivne potrebe su naglašene. Prija vam njena ljubav i podrška. Prepuštate se emocijama, jer je to način na koji punite baterije.

ZDRAVLJE: Previše vremena provodite pred ekranom kompjutera. To uzima danak u smislu da se vid pogoršava ili imate utisak da su vam oči umorne. Odmorite se.

RIBE

POSAO: Brinu vas finansije. Za ovu oblast vezana su ograničenja. Več neko vreme pažljivo rukujete finansijama, ali vam fali mogućnost da povremeno potrošite neplanirano novac.

LJUBAV: Imate naglašenu potrebu za emotivnom bliskošću. Druga strana vas donekle razume, ali ima potrebu da sama organizuje svoje vreme i da se posveti i drugim ljudima.

ZDRAVLJE: Nedostaje vam fizička aktivnost. Razmišljate šta da uradite po tom pitanju. Dvoumite se između odlaska na bazen, masaže ili prijatne šetnje u prirodi.