Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Vaše poslovno umeće i talenti koje imate dolaze do izražaja. Pred vama je veoma povoljan dan. Možete da očekujete da ćete dobiti podršku od strane okruženja.

LJUBAV: Niste spremni za ozbiljnije korake na polju emocija. Jednostavno ne možete da date partneru ono što on sada traži od vas. Moguće je udaljavanje i kriza u emotivnoj vezi.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje. Ne osećate se baš dobro tokom današnjeg dana i podložni ste brojnim problemima. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu.

BIK

POSAO: Nudi vam se nova prilika za zaposlenje. Ukoliko ste u potrazi za radnim mestom danas je vaš srećan dan! Moguća je i pomoć od strane neke starije muške osobe.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije dovoljno posvećena vašem odnosu i da je na neki način počela da se hladi od vas. Očekuje vas period emotivnog preispitivanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Povedite računa o svojoj ishrani kao i o tome da idete na redovne lekarske kontrole. Ako ne budete pazili na navike stanje će se pogoršati.

BLIZANCI

POSAO: Mogući su manji konflikti sa poslovnim okruženjem. Povedite računa da ne preterate sa grubim rečima. Dajte sve od sebe da nađete kompromisna i diplomatska rešenja.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često srećete ali niste sigurni da li je ona vas primetila. Očekuje vas zanimljiv dan za flert. Možete da se nadate promenama i lepim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Povedite računa da ne dođe do prehlade. Uzimajte više toplih čajeva i vitamina C, izbegavajte hladne gazirane napitke i alkohol.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Niste se dovoljno posvetili obavezama u prethodnom periodu, pa zato sada možete imati više posla nego inače. Moguće je da vam nije lako da se organizujete.

LJUBAV: Današnji dan vam je veoma povoljan kada je u pitanju polje emocija. Upoznajete onog pravog! Spremni ste da date svoj maksimum kako biste uspeli da privučete tu osobu.

ZDRAVLJE: Prati vas hroničan umor koji može da vam stvara veće smetnje. Pred vama je teži period za polje zdravlja i bilo bi dobro da povedete više računa o stanju svog organizma.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na polju finansija i posla. Odgovara vam stanje kakvo jeste i ne planirate promene. Možete da očekujete sasvim miran i stabilan dan.

LJUBAV: Nećete pogrešiti ako budete slušali svoja osećanja. Pred vama je dan u kom će vam unutrašnji osećaji reći sve. Slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom. Teži vam je dan i osećate veliki pritisak u glavi a mogući su i problemi zbog stresa. Potrudite se da pazite na sebe i da redovno idete kod lekara.

DEVICA

POSAO: Želite da napravite predah od posla i vreme je da tako i uradite. Posvetite se nekim drugim stvarima koje bi mogle da vam budu podjednako važne, npr. porodične obaveze.

LJUBAV: Sigurni ste u svoje emocije prema partneru i nemate nikakve dileme. Pred vama je dobar dan ako ste u braku ili vezi. možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na organe vida. Pred vama je faza u kojoj su mogući problemi sa osetljivim očima, očnim pritiskom, kataraktom i tome sl. Obavezno se javite lekaru.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Dolazi vam mogućnost da poboljšate svoju zaradu. Moguće je da ćete imati priliku da se bavite sa dva različita posla. Zadovoljni ste što imate novu priliku za zaradu.

LJUBAV: Vreme je da sa voljenom osobom dođete do kompromisa i da zaboravite na stare probleme. Možete da očekujete da će vaš odnos napredovati u budućnosti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Priuštite sebi neki vid relaksacije. Idite na masažu ili u spa centar, malo se opustite i izmestite iz svakodnevnog stresnog okruženja.

ŠKORPIJA

POSAO: Zadovoljni ste stanjem na ovom polju. Sve protiče sasvim mirno i ne očekuju vas veće promene. Možete da se nadate generalno povoljnoj poslovnoj situaciji sada.

LJUBAV: Potrebno je da malo više vremena posvetite voljenoj osobi. Izvedite je negde na večeru ili u pozorište. Pokažite joj da ste spremni da joj ugodite i da joj pružite više.

ZDRAVLJE: Menjajte režim ishrane. Vreme je da se posvetite vašem zdravlju i da uradite sve ono što možete kako biste uspostavili fizički ali i emotivni i duhovni balans.

STRELAC

POSAO: Vreme da menjate neke stvari koje vam ne odgovaraju. Imate mogućnost da utičete na okolnosti u kojima se nalazite. Nemojte da sedite i da čekate da se stvari same preokrenu.

LJUBAV: Možete da očekujete značajne pomake kada je u pitanju ljubavno polje. Ako postoji osoba koja vam se dopada sada ćete konačno uspeti da dođete do veze sa njom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Vi ste ponekada skloni opijatima a to ne može da bude dobro za vaše zdravlje. Važno je da poradite na stvaranju zdravijih navika.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Nije vam preterano povoljna faza za polje posla pa lako možete da napravite neku grešku iako ne želite. Potrudite se da poradite na boljoj koncentraciji u narednom periodu.

LJUBAV: Osećate se nekako zapostavljeno pored partnera i pitate se da li će se njegovo ponašanje promeniti. Moguće je da ste na korak od depresije zbog nezadovoljstva.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Može vas pratiti ukočenost takođe. Preporuka je da posetite fizioterapeuta i da se posvetite vežbama koje će vam prijati.

VODOLIJA

POSAO: Uspevate da poboljšate odnos sa nekom osobom sa kojom ste ranije imali konflikt. Shvatićete da zapravo imate dosta sličnosti i da vam ona jako odgovara kao saradnik.

LJUBAV: Važno je da nađete dovoljno vremena koje ćete posvetiti samo vašem partneru jer vas je željan. Možete da očekujete poboljšanje odnosa nakon toga.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Ne bi trebalo da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Dan je povoljan za rešavanje tegoba iz prošlosti i za opšte poboljšanje.

RIBE

POSAO: Nemojte da donosite nagle odluke jer biste već sutradan mogli da se pokajete. Pustite da se neke stvari slegnu. Nije momenat da rizikujete kada je u pitanju posao i novac.

LJUBAV: Vreme je da pokažete da ste spremni da voljenoj osobi date malo više poverenja i razumevanja. Morate da dokažete da je gledate kao osobu koja je ravnopravna sa vama.

ZDRAVLJE: Problemi sa visokim pritiskom su naglašeni kod vas i važno je da u narednom periodu povedete dosta više računa o svom zdravlju. Izbegavajte stres i naprezanje.