BLISKA BUDUĆNOST NA DLANU Zvezde otkrivaju: Tramp se seli iz Bele kuće?!

Suzana Ban prognozira još dve teške godine

Amerika, SAD, Donald Tramp
Foto: Tanjug/AP

Ko će pobediti na predsedničkim izborima u SAD? Kakvi će biti odnosi Hrvatske i Srbije? Da li će se rešiti problem Kosova i Metohije?

Čuveni srpski astrolog Suzana Ban u godišnjem specijalnom izdanju "Trećeg oka" je najavila poraz Kolinde Grabar-Kitanović i pobedu Zorana Milanovića. Pitali smo je šta bi to astrološki moglo da znači za samu državu Hrvatsku, ali i za njen odnos prema Srbiji i Srbima?

Ukupan broj glasova: 241

  • Donald Tramp: 92% (221)
  • Džo Bajden: 8% (20)

Kosovo?

Već sam pričala da je 2020. jako teška i izazovna. U horoskopu Srbije aktivirano je 10. polje, i to ne samo kroz teške tranzite, već i kroz progresije. Kada se ista konstelacija ponavlja kroz razne astrološke tehnike, onda je prognoza više nego izvesna. Nešto što je trebalo da se odigra od marta do jula, ponovo "dolazi na sto" od decembra i početkom naredne godine. Kosovo je veliki izazovi za našu zemlju, a naročito za vladajuću strukturu.

- Za Hrvatsku, pobeda Zorana Milanovića predstavlja stabilizaciju u političkom životu, jer je energetski nadmoćniji od Kolinde, a pošto je u prošlosti imao uspone i padove, njegova politička zrelost je sada pristigla. On će u budućnosti još dugo biti jedna od najvažnijih figura na hrvatskom političkom nebu - kaže Suzana Ban.

Milanović neće popraviti odnose sa Srbijom.
Što se tiče Srbije u toj konstelaciji, Suzana Ban misli da neće biti neke velike promene.

- Živimo na podneblju koje direktno diktira nijansu karaktera koji se hiljadama godina razvijao. U univerzumu ne postoje države, religije, granice... sve je to ljudska izmišljotina čiji je cilj upravljanje masama - objašnjava Suzana Ban.

Ako tako posmatramo stvari, smatra ona, onda je jasno zbog čega na Balkanu vlada velika međusobna netrpeljivost. Da bi novouspostavljene združene celine zvane države opstale, neophodan je strah od komšije, jer nam je on najbliži i najbolje poznaje sve naše slabosti.

- Taj strah, pretočen u mržnju, gradi identitet naroda, koji bi bez toga teško pronašao razlog svog odvajanja - objašnjava Suzana Ban.

Pre nekoliko godina je prognozirala kandidaturu i pobedu Donalda Trampa, a onda je iznela pretpostavku da će Džon Bajden biti demokratski kandidat na predsedničkim izborima 2020.

Suzana Ban
Suzana Ban, Foto: V. Danilov

Ko će pobediti?

Mnogo ću se iznenaditi ako Bajden izgubi.

- Bez obzira na to što mi mnogi kažu da Tramp ima veće šanse, ja ću se zaista mnogo iznenaditi ako Bajden izgubi. U svakom slučaju, njihova borba će biti neobično prljava - kaže Suzana Ban.

Iako znamo na šta je sve Donald Tramp spreman, Bajden nije nimalo naivan. Šta bi bilo bolje, drugo je pitanje.

Bajden je opasan čovek...
Mislim da je Džon Bajden veoma opasan čovek i da, ako on dođe na čelo Amerike, stvari mogu postati mnogo komplikovanije u ova teška vremena - kaže Suzana Ban.

Šta je izazvalo rasne nemire u SAD i dokle će trajati?

Situacija u SAD se odražava na svet, a kod njih je aktivan Pluton u Jarcu - koji traži korenite transformacije.

Srbija?

Lične planete aktuelnih političara, koji su u poziciji odlučivanja, smeštene su u 10. polje srpskog mundanog horoskopa, pa je jasno da su pred nama teške dve godine tokom kojih ćemo, plašim se, doživljavati neprijatna iznenađenja. Vlast mora da bude odmerena. Srbija ne sme da ide na sve ili ništa.
- U horoskopu Amerike vidljiv je težak period kroz koji ova država prolazi. Kako god pogledali, kroz tranzite, progresije, aktiviran je Pluton u Jarcu, koji traži ozbiljne, korenite transformacije. Rasne nemire ne bih samo tako nazvala, ovo je slika pobune gladnog (ojađenog) naroda. Problemi s Afroamerikancima samo su okidač - kaže Suzana Ban.

Svet klizi ka redefinisanju života na Zemlji

- Nije neobično to što se u njihovom mundanom horoskopu vidi da će ozbiljna kriza potrajati još minimum dve godine. Nadajmo se da neće pribeći svojim oprobanim metodama: ratnim pohodima - zaključuje.

Više o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi