LUKSUZ SA ČETIRI ZVEZDICE Otvoren Hotel Centar No. 1 u Kolarčevoj ulici (FOTO)

Garni Hotel Centar No. 1, koji se nalazi u Kolarčevoj ulici u Beogradu, u bivšoj zgradi Jugoeksporta je počeo sa radom 26.07.2019. godine.

Hotel
Hotel, Foto: Promo

Jedna od najlepših zgrada u Beogradu, izgradjena je davne 1923. godine po projektu najpoznatijeg češkog arhitekte toga vremena Matije Bleha. Pre drugog svetskog rata bila je filijala Jugoslovenske banke, da bi 1947. godine postala vlasništvo Jugoeksporta. Nakon kupovine zgrade 2016. godine, IM Matijević je uz investiciju od gotovo 15 miliona eura, ovu reprezentativnu gradjevinu sagradjenu u duhu akademizma, rekonstruisala i pretvorila u luksuzni hotel sa 4 zvezdice. Prilikom renoviranja, fasada je ostala nepromenjena u odnosu na njen prvobitni izgled i kao takva predstavlja kulturno dobro grada Beograda.

Hotel
Hotel, Foto: Promo

Hotel raspolaže sa 68 moderno opremljenih smeštajnih jedinica različitih tipova i veličina, koje su prilagodjene zahtevima pre svega poslovnih gostiju, ali i onih koji u Beograd dolaze turistički, a očekuju najviši nivo usluge. Svaka soba i apartman nose prepoznatljivi spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna, koje uz komfor krasi i fantastičan pogled na Trg Republike.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi