Nude 9 kvadrata ruine za 10.600 evra
Foto: Printscreen/Printscreen
Nude 9 kvadrata ruine za 10.600 evra

Printscreen

 

Pošteni prodavci su bar jasno rekli da je u pitanju ostava, mada bi se po ceni kvadrata moglo reći da je neki fin stan, s obzirom na to da svaki od devet kvadrata dođe kao kvadrat lepo opremljenog stana na periferiji, odnosno skoro 1.200 evra.

Izgled ostave takođe navodi na pitanje kako vlasnici misle da privuku kupce, jer se na jednom od četiri zida nalaze vrata, a na vratima i jedini prozor.

Kao da čuda već nije dosta, ovaj objekat smešten na Zvezdari, u naselju Slavujev venac, definisan je kao kuća. Navodi se da je uknjižen, ima devet kvadrata.

„Postoji mogućnost da se napravi stambeni prostor nadgradnjom. U suprotnom može se koristiti kao ostava. Ne postoji mogućnost za garažu“, dodaje se dalje u oglasu.

Pretpostavka korisnika društvenih mreža je da su vlasnici poneseni divljanjem cena nekretnina u srpskoj prestonici zbog velikog broja Rusa i Ukrajinaca. Međutim, pretpostavlja se da se talas ovih novih sugrađana zaustavlja, očekuje se i pad cena, tako da teško da će se ova ostava - stan - poslovni prostor brzo prodati.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading