GARSONJERA 250, DVOSOBAN STAN 350 EVRA Ovo su cene kirija na najtraženijim beogradskim lokacijama
Foto: Alo/Vladimir Markovic

Tržište je sada dosta stabilnije, a kirije su 30 odsto niže u odnosu na prethodnu godinu.

Kirije za studente u Beogradu

Prošle godine, studenti su plaćali najveće kirije koje su zabeležene u poslednjih par godina. Cene iznajmljivanja su nerealno rasle iz meseca u mesec, ali došlo je do promene. 

Kirije u Beogradu i dalje su skuplje na lokacijama poput Mirijeva, Karaburme, Voždovca, Rakovice i Čukarice, a ovu su i najčešće lokacije za koje se studenti odlučuju kada je reč o životu u Beogradu. 

Vukov Spomenik

Jednosoban stan na lokaciji Vukov Spomenik izdaje se po ceni od 360 evra. Ovaj stan ima 36 metara kvadratnih. Stan je potpuno namešten i nalazi se blizini tehničkih fakulteta, kao i Pravnog fakulteta.

Stan od 28 kvadrata izdaje se po ceni od 300 evra. Potpuno je opremljen i odmah useljiv. U objavi je naglašeno da se stan izdaje za studente.

Palilula

U opštini Palilula oglašen je stan za izadavanje od 35 metara kvadratnih po ceni od 350 evra. Ima jednu sobu i odmah je useljiv, a od dodatne opreme poseduje klimu, lift i terasu.

Stan od 37 kvadrata na Bogosloviji se izdaje za 480 evra. Stan je potpuno renoviran i namešten, odmah je useljiv. Mesečne režije iznose 80 evra.

Mirijevo

Stan od 28 kvadrata u Mirijevu izdaje se po ceni od 250 evra. Stan je namešten i odmah useljiv. Ima baštu, parking mesto i klima uređaj, takođe je naglašeno da je pogodan za studente.

U istom naselju oglašen je stan za izdavanje od 35 kvadrata po ceni od 300 evra. Mesečne režije iznose 3.000 dinara. Stan je odmah useljiv i namešten, a zgrada poseduje video nadzor i parking.

Čukarica

Jednosoban stan na Čukarici od 30 kvadrata izdaje se za 350 evra. Radi se o standardnoj gradnji, nalazi se u prizemlju zgrade. Potpuno je opremljen i odmah useljiv. Od sigurnosne opreme ima vrata, interfon i video nadzor. U oglasu je naglašeno da je stan renoviran i opremljen novom tehnikom.

U istoj opštini izdaje se stan po ceni od 320 evra. Ima 33 kvadrata, nalazi se na lokaciji Bele vode (Žarkovo). Stan se izdaje za najviše dve osobe na duže vreme. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, hodnika i kupatila, a kompletan prostor se greje na gas.

Banjica

Garsonjera na Banjici od 18 kvadrata izdaje se po ceni od 200 evra. Garsonjera za jednu osobu odmah je useljiva, a mesečni troškovi iznose 30 evra. Garsonjera se nalazi na drugom spratu zgrade.

Jednosoban stan od 36 metara kvadratnih izadaje se po ceni od 280 evra. Stan je potpuno renoviran i odmah useljiv. Od mesečnih troškova plaća se samo struja.

Novi Beograd

Garsonjera na Novom Beogradu izdaje se za 390 evra i ima 45 kvadrata. Stan je potpuno namešten, a sve komunalije uključene su u cenu. Stan ima zaseban ulaz na spratu porodične kuće, a u njemu može da stanuje najviše dvoje ljudi.

Jednosoban stan se izdaje po ceni od 250 evra, ima 44 metra kvadratna, nalazi se u Bloku 11 na granici Novog Beograda i Zemuna. Stan je smešten na 5 spratu od 11. Kompletno je namešten, a plaćanje kirije je mesečno, a obavezan je i depozit.

Rakovica

Na Vidikovcu u opštini Rakovica izdaje se dvosoban stan za 300 evra. Stan ima 43 kvadrata. Namešten jei odmah useljiv. Nalazi se na trećem spratu šestospratne zgrade. Ima i teresu kao i klimu.

Stan u ulici Patrijarha Joanikija izdaje se za 320 evra. Stan ima 30 kvadrata i nalazi se na drugom spratu zgrade. Odmah je useljiv i pogodan za studente.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading