Stara planina
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

"Prodajem seosko domaćinstvo, renoviranu kuću od 70 kvadrata, sa 4,5 hektara, od čega je 1,5 hektara šume, 30 ari voćnjaka, a ostalo su njive i livade, neke od njih i pored reke. Kuća ima struju, a na 30 metara ispod nje protiče reka. Vlasništvo je 1/1", piše u oglasu za prodaju ove kuće.

Nalazi se na prelepoj Staroj planini, inače najvećoj planini u istočnoj Srbiji.

U oglasu piše, može i zamena

Cena? Vlasnik traži 14.500 evra za sve navedeno, a budući da je zvanična prosečna cena kvadrata u Beogradu - 2.500 evra, to znači da u našoj prestonici za traženu sumu možete dobiti svega 6 kvadrata stambenog prostora. U oglasu piše da je gazda imanja raspoložen i za zamenu.

Kuća koja se nudi na prodaju

Ono što je impresivno u vezi sa ovom nekretninom nije njeno stanje, već sama lokacija i ono što nudi, a to je velika prirodna i plodonosna površina, tako da možda možete razviti i biznis sa voćem.

Stara planina je, inače, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija godinama unazad, budući da nudi kvalitetno skijalište i zimsku zabavu zimi, a odmor i užitak u netaknutoj prirodi leti. Visokoplaninski masiv se prostire kao prirodna granica prema Bugarskoj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading