pokloni
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Takav jedinstveni poklon od firme imala je sreću da dobije Dragica za svoj 61. rođendan. Njoj su, kao prvoj radnici u kompaniji, uručili novi ugovor o radu po kome će do penzije da radi skraćeno uz zadržavanje iste plate i uslova. Firma je Dragicu predstavila na njihovom zvaničnom Instagram nalogu, objavivši kratak video o njoj, u znak zahvalnosti što je sa njima provela 13 godina svog života, koje je poklonila kolegama i klijentima.

poklon

Foto: Shutterstock

 

 

"Toliko je lično proživljavala sve naše podvige i poraze, da se potpuno stopila sa firmom. Zauzvrat je samo tražila šolju jake domaće kafe jer odbija da prihvati da se ostali kofeinski bućkuriši nazivaju kafom", piše u opisu objave na Instagramu.

Kompanija je za to vreme imala priliku da dobro upozna Dragicu i otkrije njena interesovanja za koja će ubuduće imati mnogo više vremena.

"Najveća strast joj je uređenje vrta, pa se nadamo da će sate koje ne mora da provede u kancelariji, provesti upravo u svom dvorištu. Dado, Srećan ti rođendan, idemo sad preostalih 50" poručuje kompanija u videu.

Izvor:Biz life

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading