CRNA GORA IMA SUDBINSKI ZADATAK Zemlja pred ponorom i ide ka samouništenju, postoji samo jedan spas
Foto: Youtube/Printscreen

-  Ta i takva Crna Gora je objavila otvoreni rat sopstvenoj istoriji i autentičnom identitetu, na sve moguće i nemoguće načine i usput postala privatni posed jednog milijardera i moćnika, lažnog cara Mila Đukanovića. Njegovo roblje - rekao je Dragoslav Bokan.

- Srećom, u Crnoj Gori ima i te kako onih koji su protiv ovakvih nenormalnosti i grozota, onih koje je sam Bog okupio u litije duhovnog otpora sramnom putu njegovih antinarodnih vođa i gospodara - dodaje Bokan.

On smatra da Crna Gora nema budućnost bez vraćanja svom svetosavskom, otadžbinskom nasleđu, tj. svemu suprotnom od onog što propagira Milo Đukanović.

- Crna Gora ide u smeru propasti, stradanja i samouništenja, sem ukoliko nova vlada Crne Gore ne bude našla snage, mudrosti I hrabrosti da trajno promeni ovaj kobni antiruski i antisrpski kurs i vrati Crnu Goru samoj sebi i svom originalnom svetosavskom, otadžbinskom nasleđu. To je sudbinski zadatak onih koji su na sebe preuzeli ovu dužnost i obavezu nakon avgustovskih izbora. Ja se iskreno nadam da će u tome uspeti, ako ne oni, a ono njihovi naslednici – u sigurno najvećoj bici u istoriji Crne Gore.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading