Milena Milatović
Foto: Promo/Predsedništvo Crne Gore

Piše: Bojana Paunović

Stajling, tačnije rečeno haljina Milene Milatović, supruge crnogorskog predsednika Jakova Milatovića, na proslavi Dana državnosti 13. jula, usijao je Tviter, Fejsbuk, Instagram i ostala moderna sredstva komunikacije.

Na stotine komentara nizalo se jedan za drugim, a na kraju je morao da se oglasi i sam prvi čovek Crne Gore.

OBJAŠNJENJE

Pa da krenemo od kraja, to jest od tog objašnjenja Jakova Milatovića.

„Moram da razočaram tvitersku javnost. Ne radi se o telesnom, već o tekstilnom“, poručio je predsednik Crne Gore na Tviteru.

Milena Milatović

Predsedništvo Crne Gore

 

Ova njegova objava, u stvari, bila je reakcija na polemiku koja se na društvenim mrežama povela oko haljine Milene Milatović koju je nosila na prijemu.

Mnogi tviteraši i ostali korisnici društvenih mreža kleli su se da je njena haljina, inače vrlo elegantna i svedena, bila takva da su joj se ocrtavale grudi. I onda se, kao što to uglavnom biva na mrežama, a posebno na Tviteru, ta tema razvlačila do beskonačnosti.

„Malo je vulgarno za jednu prvu damu da ovo nosi“, napisao je jedan tviteraš, opisujući Mileninu haljinu zlatne boje. I tako dalje, sve u sličnom tonu...

Bilo je, naravno, i onih koji su branili stajling prve dame i objašnjavali da to što se nekima priviđa nema veze sa realnošću.

„Kao i uvek, kritika više govori o onom ko je izriče nego o onom na koga se odnosi“, glasio je jedan od komentara.

TEGET ODELO

S druge strane, Jakov Milatović je nosio teget odelo, uz zlatnu kravatu iste nijanse kao haljina njegove supruge, pa je jasno da su odeću za svečani prijem zajedno birali.

Milena i Jakov Milatović

Printscreen

 

Milena i Jakov su u jednom trenutku na svečanosti i zaplesali, dobivši ogroman aplauz prisutnih.

Podsetimo, i na nedavnoj inauguraciji Jakova Milatovića njegova supruga je privukla pažnju odevnom kombinacijom. Tada se, međutim, pisalo samo o njenoj lepoti i eleganciji.

 

 

Lidija nosila preskupe haljine

Lidija Đukanović, sada već bivša prva dama Crne Gore, takođe se mnogo puta našla na meti kritika, ali zbog papreno skupih odevnih kombinacija koje je birala. Tako je početkom maja Milo Đukanović sa suprugom Lidijom prisustvovao ceremoniji krunisanja britanskog kralja Čarlsa Trećeg i njegove supruge Kamile u Vestminsterskoji opatiji u Londonu. Ono što je svima zapalo za oko je haljina koju je ovom prilikom nosila prva dama Crne Gore, a koja košta neverovatnih 11.000 dolara.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading