PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV DEJANA ZA TRI KRIVIČNA DELA Upucao partnerku jer je sumnjao da mu je ona prenela koronu
Alo.rs/ M. Š.

Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv Dejana Martinovića (55) iz Orljeva kod Malog Crnića, zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela: ubistvo u pokušaju, neovlašćeno nošenje vatrenog oružja i teško delo protiv opšte sigurnosti

On se sumnjiči da je 16. decembra prošle godine došao u kuću svoje partnerke Svetlane Bogdanović (55) iz Sibnice kod Žabara, noseći pištolj za koji je posedovao dozvolu, ali samo za držanje, ne i za nošenje.

Bio je besan na nju, jer je sumnjao da mu je ona prenela koronu i počeo je da je juri po dvorištu. Po ulasku u kuću, ona i njena majka su ga odgurnule i tad je došlo do samoopaljenja pištolja. 

Hitac je pogodio Svetlanu u ruku, a njenu majku okrznuo. Tada je u  kući bio i suprug Svetlanine ćerke, inače zamenik komandira policijske stanice u Žabarima, ali i komandir lično. Njih dvojica su ga savladala, oduzela mu oružje i on je uhapšen i sproveden u pritvor u kome se  nalazio od 16. decembra prošle, do 9. marta ove godine.

Od izlaska iz  pritvora, on se nalazi u kućnoj izolaciji, sa zabranom izlaska sve do  suđenja. Više tužilaštvo optužnicu proitv njega dostavilo je Višem  sudu na razmatranje. Ukoliko ona bude potvrđena, biće zakazan i glavni pretres.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading