DOŠAO JE KOD MENE DA PRIZNA ZLOČIN Transvestit Anči zadavio ljubavnika Danijela u invalidskim kolicima, oglasila se rođaka žrtve (FOTO)
M. O.

 

Transvestit Milan Anči Spasić (38) golim rukama zadavio je u sredu uveče svog ljubavnika Danijela Crnjina (43) koji je bio u invalidskim kolicima. 

Ubistvu je prethodila svađa dugogodišnjih partnera, transvestita i žrtve, koja je u sredeu uveče eskalirala nezapamćenim nasiljem u Novom Bečeju.

Kako za "Alo!" kaže sestra od tetke ubijenog Danijela, Ilona Đ., partneri su bili desetak godina u vezi, a svađe između ljubavnika su bile učestale.

- Nakon što je zadavio Danijela došao je kod mene i priznao da ga je ubio. Ja sam odmah pozvala hitnu pomoć. Anči je doktorima rekao da je ubio Danijela jer više nije mogao da ga trpi i da neće da beži - rekla je Ilona Đ. (45).

Ona kaže da je Danijel od 2013. godine bio u invalidskim kolicima, jer je pao sa bandere i od tada je primao socijalnu pomoć.

- Bubrezi su mu otkazali, povredio je i kičmu, operisan je i nikada nije prohodao.

Transvestit Milan Spasić, kojeg su svi zvali Anči, bio je rodom iz Beograda. Obojica su živeli u Danijelovoj trošnoj kući na periferiji Novog Bečeja.

- Anči se oblačio kao žensko, a upoznali su se u zatvoru. Danijel je robijao zbog silovanja jedne žene, a transvestita je doveo u Novi Bečej kao devojku kad je izašao iz zatvora. Zvao je i rodbinu da je pokazuje. Milan, zvani Anči oblačio se kao žensko, šminkao se i nosio brushalter - kaže Danijelova rođaka Ilona.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading