NASTRADAO ZBOG NAKITA IZ GOSPODARA PRSTENOVA Šta se krije iza smrti Filipa Stevanovića (27) u Banjičkoj šumi?
Alo

Međutim, svima je i dalje misterija šta ga je navelo da se polije benzinom i zapali.

Dragica Tomić, njegova majka, ispričala je šta se desilo kobnog dana:

"Išao je na posao uglavnom vozom u devet sati, ali, prema nekim podacima, nije otišao vozom, već je otišao ka Kanarevom brdu. Pozvala sam ga posle dva sata i bio je nedostupan. Zvala ga je i tetka, takođe je bio nedostupan. Sutradan smo videli da je njegov mobilni telefon bio na „avionskom režimu“, ali nam nije jasno kako je onda zvao policiju" - kaže majka.

Filip je u 17 sati pozvao policiju, a zatim i Hitnu pomoć. Poziv sa Hitnom trajao je više od četiri minuta.

- Pozvao je onda opet policiju. Policija je posle zvala nas da pita gde je Filip i „da li nas za**bava“ jer su primili poziv da je u šumi i da se zapalio - nastavlja Zoran, mladićev otac, i dodaje da su iz policije rekli da su proverili Banjičku šumu, ali da ga tamo nisu pronašli.

Otac je dodao da su njegovog sina u šumi potom pronašli drug i drugarica.

- Jedan od Filipovih drugova tražio je od nas da mu damo lanac i na njemu okačen prsten koji je moj sin nosio. Rečeno nam je da su to prsten i lanac iz trilogije „Gospodar prstenova“.

Dimitrije Pastuović, stručnjak za sekte, komentarisao je zahtev Filipovog druga.

-"Ako lančić i prsten nisu replika, onda bi moglo da bude reči o delovanju sekte. Nelogičnost mi je račun za benzin koji nije izgoreo, to što se 2013. na istom mestu ubila jedna žena. Dva Filipova druga su se već ubila, a Filip je treći u nizu" , kaže Pastuović. E. A.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading