Pokušaj ubistva nasred ulice u centru Leskovca: Maloletnik  izbo medicinskog tehničara!
Foto: Alo.rs

Kako saznajemo, pokušaj ubistva dogodio se oko 23 časa, kada je medicinski radnik završio smenu i krenuo kući.

- Maloletnik je bio sa svojim vršnjakom kada je lekar naišao. Oni su se najpre s njim posvađali, nakon čega su nasrnuli na njega. Jedan od njih ga je udario pesnicom u glavu, a potom je uhapšeni tinejdžer izvukao nož i zario mu ga u stomak. To je potvrdila i porodica napadnutog - navodi naš izvor iz istrage.

Kolege: On je dete bez problema

Kolege medicinskog tehničara izjavile su posle incidenta da su šokirani što je on napadnut.

- On je tih i povučen. Doslovno je „dete bez problema“. Nije nam jasno zašto bi se njemu tako nešto dogodilo - izjavile su kolege.

Kako dodaje, mladići su žrtvu posle napada ostavili na ulici u lokvi krvi i pobegli.

- Policija je odmah pokrenula potragu za njima i ubrzo ih je pronašla. Šesnaestogodišnjak je uhapšen zbog pokušaja ubistva, dok je protiv njegovog vršnjaka podneta krivična prijava zbog učestvovanja u tuči - objašnjava naš sagovornik.

Lazarova Majka Miljana Perišić izjavila je za medije da ju je sin pozvao posle incidenta i rekao joj da je izboden.

- Moje dete nikad ni sa kim nije imalo konflikt. On je jedan primeran dečko. Zaposlen je, radio je u kovid ambulanti i vraćao se s posla. Oni su išli iz suprotnog pravca i presreli ga - objasnila je potresena majka.

Nakon što je teško povređeni medicinski tehničar operisan, direktor Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević izjavio je da je zahvat uspešno prošao i da mladiću život nije ugrožen.

- On se oseća dobro. Ima rane od uboda nožem ispod pupka. Mogu da kažem da je imao sreće jer ubod nije zahvatio njegovu bešiku. Bitno je da se on oporavlja i da nije životno ugoržen - rekao je Dimitrijević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading