JEZIVI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U SOMBORU Zaklao ženu, ubio ćerke, pa se obesio!
Foto: Alo.rs

Zdravko Goranović (59) iz Sombora ubio je juče suprugu Miru i ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15). Posle krvavog pira zapalio je kuću, pa se obesio o gredu!

Užas u domu Goranovića u Ulici Sime Šolaje otkrili su vatrogasci, na poziv Zdravkovog i Mirinog sina koji je po dolasku zatekao kuću u plamenu. Kako nam je rečeno u policiji, požar je prijavljen pre 12 sati.

- Kako su vatrogasci gasili vatru, sukcesivno su pronalažena tela. Reč je o kući površine od oko 150 kvadratnih metara. Požar je gasilo deset vatrogasaca sa tri vozila. Ekipe za uviđaj i Hitna pomoć su takođe stigli na mesto porodične tragedije - kaže naš izvor blizak istrazi.

JEZIVI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U SOMBORU Zaklao ženu, ubio ćerke, pa se obesio!

Foto: Alo.rs

Žrtva Anastasija Goranović foto: Fejsbuk

Kako saznajemo, Zdravko je pre nekoliko dana izašao iz zatvora, gde je navodno boravio zbog nasilja u porodici i imao je zabranu prilaska ženi i deci. Ta zabrana prilaska nije ga sprečila da pobije svoje najmilije.

JEZIVI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U SOMBORU Zaklao ženu, ubio ćerke, pa se obesio!

Foto: Alo.rs

Žrtva Anabela Goranović foto: Instagram

- Prvi rezultati istrage ukazuju da je nožem preklao suprugu Miru, a zatim ubacio bombu u sobu u kojoj su mu bile ćerke. Posle krvavog pira, podmetnuo je požar, a zatim se obesio o gredu. On je dugo psihički i fizički maltretirao ukućane i očigledno nije hteo da prihvati činjenicu da oni više ne žele to da trpe - rekao je izvor.

Porodici tužioca pretio bombom!

Goranović je hapšen i 2010, najpre kada su mu pronađene bombe, a potom i jer je pretio tužiocu koji ga je gonio zbog toga! On je u dvorištu njegove kuće ostavio kartonsku kutiju i u njoj kopiju ručne bombe uz poruku:

„Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sledeći put u paketu može biti nešto eksplozivno“.

Da se nešto čudno dešava, prvi je primetio Zdravkov i Mirin sin, kada se iz nabavke vratio kući. Primetio je požar i o tome je obavestio vatrogasce i policiju. Tek po gašenju požara otkrivena su tela. Komšije su nam rekle da je Goranović nekada radio u policiji, ali da je zbog svog ponašanja iz nje i otpušten.

- On je bio veoma problematičan. Radio je ranije u policiji, posle toga je više vremena proveo po zatvorima. Pretio je svojevremeno i nekom tužiocu, ma svašta je bilo. Bio je prek - ispričala je jedna komšinica.

Protiv Zdravka je nedavno podignuta optužnica zbog nasilja u porodici. Njemu je prvobitno bilo određeno zadržavanje, a na završnoj reči na glavnom pretresu predloženo mu je i produženje pritvora. Međutim, sud ga je pustio na slobodu. Na ovu odluku suda reagovao je tužilac koji je uložio žalbu na rešenje na koje još nije doneta odluka iako je žalba napisana 23. decembra i odmah ekspendovana. On je pušten 24. decembra i, kako komšiluk veruje, od tada je smišljao način kako da naudi svojima.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading