NOVINARI NAGRNULI NA MIKU ALEKSIĆA NAKON SUĐENJA Stao pred kamere zbog izjave, ali nije hteo da odgovori na JEDNO PITANJE
TANJUG

Aleksić je deo odbrane iznosio danas od 10 do 13:30 časova, uz pauzu od 15 minuta, a sudeći po obimu njegovog iskaza, ne zna se kada će završiti.

Nastavak suđenja zakazan je za 1. mart u 10 časova ujutru, a sledeća dva ročišta početkom i krajem aprila.

Po završetku suđenja, Aleksić je izašao iz Palate pravde u pratnji svog advokata Zorana Jakovljevića, a na molbu novinara pristao je da stane pred kamere.

Nakon što je njegov advokat počeo da priča o detaljima s današnjeg saslušanja, pristutna novinarka je upitala Aleksića kako je moguće da baš svih sedam devojaka, kako oni tvrde, ne govore istinu, piše Informer.

Čim je čuo to pitanje, Aleksić je okrenuo leđa novinarima i brzo se udaljio, ostavivši svog advokata pred predstavnicima sedme sile, navodi ovaj portal.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ma

02.02.2022 19:29

mog kolegu su osam smradova ljudskih, godinama mobingovali na poslu, jer su bili prijatelji sefovog sina. To se nikako "nije moglo dokazati", cak su kolegu prozvali labilnim, psihoticnim, rekli mu da ide na bolovanje i svasta jos. Tek kad smo jednog dana, nas dvojica otisli "ranije s posla", pa se iznenada vratili jer smo zaboravili nesto, i uhvatili ih mobilnim na delu kako podmecu neke dokumente pod kompjuter, otkrilo se da su svih osam povezani i u dogovoru!! Kao i ove milenine drugarice.