LJUBOMORA JE UZROK SVEGA Isplivali stravični detalji zločina u Kruševcu
Printskrin

– Samo je na trenutak pustio moju desnu ruku, verovatno da uhvati bombu i da je aktivira, a ja sam u tom momentu pritisla na tabli za automatsko otključavanje vrata i, verujte, ne znam ni sama kako sam potrefila to dugme. Tri sekunde su bile u pitanju. Čula sam da je otvoreno, pala dole iz auta, bomba je pala istog momenta – svedoči u potresnoj ispovesti V. P. N. (48), koja je juče čudom preživela eksploziju ručne bombe, u kojoj je poginuo njen suprug Saša Nedeljković (52), u porti crkve u Čitluku kod Kruševca.

– Kad sam ustala, on je ležao u kolima. Posle par sekundi, otvorio je vrata, ustao i pao. To je bilo to….

– Sačekao me je ispred kapije, predložio da idemo do crkve, pa smo krenuli – priča ona za medije.

– Pričali smo najnormalnije usput, o namirnicima koje sam kupila. Kad sam parkirala, zaključao je auto, vadi bombu i kaže: "Sad umiremo zajedno! Zašto, kako, pitam….”Ti mene varaš”.”Sa kim te varam, aman, sa kim, daj kaži mi nešto, razlog mi daj”…Onda mi je rekao da je našao račun za kafu, a to je bio račun zaista za dve kafe, za koleginicu i mene na pumpi, po povratku sa posla.

POLICIJA TRAGA ZA BAHATIM VOZAČEM Žena iz Obrenovca u teškom stanju, još ne zna da joj je muž preminuo

Pokušala je V. P. N. da razuveri Sašu da ga ne vara, ali nije vredelo.

– Ti mene varaš, ti mene varaš, ja to ne mogu da podnesem, priznaj mi, pa počinje da me udara u glavu – priseća se nesrećna žena.

– U jednom trenutku se složio da izađemo iz auta, da se umijem na izvoru vode u porti, seli smo na klupu. Čak nas je i video jedan prolaznik, pitao da li je sve u redu. Saša je rekao da jeste, a mislila sam da će taj čovek pozvati policiju, video me je krvavu… I to bi Sašin život spasilo.

Posle kraćeg sedenja na klupi, suprug je nasilno vraća u auto, zaključava se i poručuje joj da će pozvati njenu ćerku "da vidi majku poslednji put". Okreće broj, ali ćerka se nije javljala na telefon.

– Pokušavala sam da izađem, ali pri svakom pokušaju da otvorim, on me udara – nastavlja ona.

– Kako možeš da me udaraš od tolike ljubavi. A jeste me voleo, kao i ja njega. Kaže, ja tebe mnogo volim, zato te ubijam, i mene i sebe!

Na kraju, Saša je aktivirao napravu, zadobija teške telesne povrede i umire nešto kasnije u bolnici. Ona je ostala sa povredama glave i nezalečenim ranama u duši.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
svašta nešto...

21.03.2022 20:40

...ma baš je tako bilo, pravi motiv, gola istina,.... al za malu decu. Naročito mi ovo zgodno u izjavi, kaže: došla iz noćne smene, on je čeka ispred kuće, kaže ajmo do crkve da prošetamo. Pa ko bi normalan u to poverovo, to je tako normalno, da kad dođeš umoran iz noćne, ideš malo u šetnju ko da ti je malo zajeb..... od sinoć, pa da malo razgovaraš...nađi nešto bolje, ne drži ti vodu.