KASAPIO SUPRUGU, PA POKUŠAO DA SE UBIJE Ženu tukao sekirom, komšije ga skinule s vešala
Alo.rs/Dejan Briza

Drama na Zvezdari! Goran S. (54) izudarao je svoju suprugu Sanju P. (48) sekirom, a zatim je pokušao da se obesi! Njega su s vešala skinule komšije, a zločin je otkriven zahvaljujući njihovoj ćerki (17) koja je vrištala nasred dvorišta: „Otac mi je ubio majku!“.

Teška drama odigrala se juče ujutru u Ulici Ilije Kolarevića u beogradskoj opštini Zvezdara. Suprug je nasrnuo na ženu, a zatim je pokušao da se obesi o merdevine. Oboje su preživeli, ali su zadobili teške povrede.

KASAPIO SUPRUGU, PA POKUŠAO DA SE UBIJE Ženu tukao sekirom, komšije ga skinule s vešala

Alo.rs/Dejan Briza

 

- Sekirom je udario u potiljak. Čuli smo neki vrisak i izleteli smo na ulicu. Videli smo njihovu maloletnu ćerku koja je vikala: „Otac mi je ubio majku“. Ubrzo smo videli i Sanju koja je izletela sva krvava. Bio je stravičan prizor, nismo mogli da verujemo šta se dešava. Nju smo stavili na stolicu tu na ulici. Toliko je bila krvava da smo uzeli crevo kako bismo je oprali vodom. Vikala je: „Pomozite mi!“. Krv je šikljala na sve strane. Imala je veliku otvorenu ranu na potiljku - priča jedan od komšija za Alo! i dodaje da je zatim usledio još veći šok.

Talas nasilja: Preminula žena iz Vranja

Srbiju je poslednjih nedelju dana zahvatio talas porodičnog nasilja, u kojem su muževi napadali svoje supruge, ali i sinovi svoje roditelje. Poslednje u nizu porodično nasilje dogodilo se u Vranju kada je P. D. (45) nožem dugim 20 centimetara izbo suprugu D. P. (45). Napad se dogodio naočigled njihove ćerke, koju je i samu posekao, jer je pokušala da zaštiti majku. Uprkos borbi lekara, D. P. je, nažalost, preminula. 

- U tom trenutku smo videli Gorana da je uzeo merdevine i napravio omču da se obesi. Već ju je stavio sebi oko vrata. Pritrčali smo i spasli ga. On je u teškom stanju, a navodno je Sanja stabilno. Ne možemo da verujemo da se ovako nešto dogodilo. Uvek su bili fini i nismo čuli da su imali problema. Imaju dvoje zajedničke dece, a ona ima i dete iz prvog braka. Verujte, u šoku smo - kaže naš sagovornik.

KASAPIO SUPRUGU, PA POKUŠAO DA SE UBIJE Ženu tukao sekirom, komšije ga skinule s vešala

Alo.rs/Dejan Briza

 

Kako saznajemo, Goran i Sanja su 20 godina živeli u vanbračnoj zajednici, a do sada nije bilo prijava policiji za porodično nasilje, iako je bilo incidenata.

- Pokušao je da je zadavi 31. oktobra prošle godine, i to golim rukama. Nije htela da podnese krivičnu prijavu zbog dece. Goran je imao problema s alkoholom. Znala sam donekle da možda on nju psihički maltretira, ali nije je pre toga napadao. Kad je kod nas dolazio, uvek se normalno ponašao, mada je uvek bio sirovina i nije mogao čovek sa njim da se našali. Nakon što ju je davio, otišao je poslom u Šabac. Tada je zvao telefonom decu i rekao: „Znate, vaš otac će da skoči s mosta“. Nije to uradio - ispričala je juče Sanjina sestra, koja je zamolila za anonimnost, a onda poslala poruku svim ženama.

- Odmah prijavite nasilnike, ma i kad prvi put dignu ruku, odmah ih prijavite - poručila je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading