JEZIVA TRKA SMRTI Četvoro mladih poginulo u dve stravične saobraćajne nesreće u Šapcu i Malom Zvorniku
Foto: Alo.rs

Crni četvrtak! Troje mladih poginulo je u noći između srede i četvrtka u stravičnoj nesreći kod Šapca! Prema nezvaničnim saznanjima, mladići su se trkali i prilikom preticanja su se zakucali u drugi auto!

U sredu uveče oko 22 sata, u selu Trbušac na putu Šabac-Obrenovac, dogodila se nesreća u kojoj su poginuli Danijel Č. (34) iz sela Provo, Siniša B. (26) i Damjan Š. (20), obojica iz sela Zvezd kod Šapca. Njih trojica su se nalazila u automobilu „pežo“, koji se direktno sudario s „audijem“ koji je išao iz suprotnog pravca. Dvojica su poginula na licu mesta, dok je treći, Damjan Š., preminuo u bolnici.

JEZIVA TRKA SMRTI Četvoro mladih poginulo u dve stravične saobraćajne nesreće u Šapcu i Malom Zvorniku

Foto: Alo.rs

Damjan Š.

Damjana pratile tragedije

Prema rečima poznanika, poginuli Damjan Š. je imao težak život koji su obeležile tragedije.

- Dva brata su mu stradala u saobraćajnim nesrećama. Pre nekoliko godina brat od strica je imao udes na motoru i jedva je izvukao živu glavu. Drugi brat mu je poginuo u sudaru s kamionom. Njegovu familiju život nije mazio - kaže jedan od njegovih poznanika.

- Siniša je radio kod Danijela u automehaničarskoj radnji. Zajedno su popravljali „pežo“, a zatim su odlučili da ga isprobaju i provozaju se. Njima se pridružio i Damjan - navodi izvor Alo!, i dodaje da  postoji sumnja da su se trojica drugova trkala sa nekim.

JEZIVA TRKA SMRTI Četvoro mladih poginulo u dve stravične saobraćajne nesreće u Šapcu i Malom Zvorniku

Foto: Alo.rs

Siniša B.

- Za volanom je bio Danijel. Prilikom preticanja sudarili su se direktno sa „audijem“ za čijim volanom je bio N. B. (31) iz Lazarevca, koji je teško povređen. Sumnja se da je Danijel bio pijan - navodi izvor.

JEZIVA TRKA SMRTI Četvoro mladih poginulo u dve stravične saobraćajne nesreće u Šapcu i Malom Zvorniku

Foto: Alo.rs

Ivan S.

Ivan (22) poginuo pred sestrom

Iste večeri posle ponoći dogodila se još jedna tragedija na putu Loznica - Mali Zvornik, kod sela Sakara. Ivan S. (22) je poginuo, a njegova rođena sestra Maja (25) lakše je povređena, kada su se zakucali u parkiranu kamionsku prikolicu. Njihov BMW kojim je upravljao Ivan iznenada je prešao u levu kolovoznu traku i na proširenju udario prikolicu. Od siline udarca vozilo im je potpuno smrskano. Vatrogasci su morali da seku lim sat vremena da bi došli do brata i sestre. Ivanu je smrt konstatovana u Domu zdravlja u Malom Zvorniku - tvrdi izvor, i dodaje da se sumnja da je uzrok neprilagođena brzina.

Ivan i Maja su deca lokalnog biznismena i vlasnika pilane u kojoj su oboje radili. Kako navode rođaci, kobne večeri bili su na proslavi u vikendici, gde se okupila cela rodbina.

- Ivan je bio dete za primer. Završio je Šumarski fakultet u Beogradu. Sve je ispite davao, bio je odličan student, nije pio, nije imao nikakav porok, bio je sportista. Maja je srećom samo ugruvana i stabilno je. Ne znamo kako je došlo do tragedije. Roditelji su im očajni - kažu rođaci.

Vozač „audija“ prevezen je sanitetom u šabačku bolnicu, odakle je prebačen u Beograd.

- N. B. ima prelom karlice i rebara - navodi izvor.

Poznanici trojice poginulih su u šoku jer je, kako kažu, reč o dobrim mladićima iz dobrih porodica.

- Danijel je bio vredan i dobar mladić. Celo Provo je u šoku. Znamo da je bio za volanom, ali šta se tačno dogodilo, još nikome nije jasno. Siniša je iza sebe ostavio dvoje male dece, od godinu i dve godine, ženu, majku i dve sestre. Otac mu je preminuo pre dve godine. Strašna tragedija je zadesila tu porodicu. Dvoje male dece neće ni pamtiti oca. Damjan je takođe divan dečko, ali slabo smo ga viđali u Zvezdu jer je većinu vremena provodio kod oca u drugom selu - kažu poznanici nesrećnih mladića.

Porodica nastradalog Danijela Č. nije želela da priča za medije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading