DETALJI NASILJA NAD DEVOJKOM NA DIVČIBARAMA Lomio joj rebra, pa rekao da je ku*va i smeće!
Foto: Alo.rs

Dva meseca posle brutalnog premlaćivanja devojke, kojoj je polomio tri rebra i usred noći je ostavio pored puta, u selu Bogdanica u opštini Gornji Milanovac, osumnjičeni S. M. (21) iz Beograda je na prvom saslušanju izneo sramnu odbranu - da nije kriv!

DETALJI NASILJA NAD DEVOJKOM NA DIVČIBARAMA Lomio joj rebra, pa rekao da je ku*va i smeće!

Foto: Alo.rs

Žrtva

Nasilnik koji se sumnjiči da je uoči Vaskrsa u noći između 23. i 24. aprila, u vikendici na Divčibarama posle svađe nasrnuo na svoju bivšu devojku N. G. (27) iz Beograda i naneo joj teške povred zbog kojih joj je ugroženo zdravlje, saslušan je pre dva dana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

DETALJI NASILJA NAD DEVOJKOM NA DIVČIBARAMA Lomio joj rebra, pa rekao da je ku*va i smeće!

Foto: Alo.rs

Preteća poruka

Kako Alo! saznaje, on pred tužiocem nije pokazao ni trunku kajanja, već se pravdao da je devojka bila pijana i da se sama nagrdila!

Odbranu osumnjičenog je potvrdio i njegov drug, koji je kobne noći, prema izjavi žrtve date u policiji, mirno gledao kako je tuče, dok je devojci prilikom davanja iskaza nekoliko puta pozlilo, usled čega je saslušanje bilo prekidano.

Mladić se sumnjiči da je satima tukao devojku u vikendici, a posle toga ju je, usred noći, izbacio pored puta i naredio joj da ponese i kesu sa đubretom, govoreći: „Evo ti, ku*vo, ponesi i đubre pošto ni ti nisi ništa bolja“, zbog čega se tereti da nije hteo da joj ukaže pomoć. Kada je uspela malo da odmakne, on je seo u svoj automobil, sustigao je, ugurao je unutra i vratio u vikendicu, gde je nastavio da je bije. Tek kada je zaspao, devojka je uzela ključeve od njegovog auta i odvezla se u Hitnu pomoć u Čačku.

DETALJI NASILJA NAD DEVOJKOM NA DIVČIBARAMA Lomio joj rebra, pa rekao da je ku*va i smeće!

Foto: Alo.rs

Sandra Tansković Savić foto: Dejan Briza

Nije mu izrečena zabrana prilaska

Pozvali smo advokatsku kancelariju Sandre Tanasković Savić da bismo proverili da li su mladić i žrtva bili suočeni na saslušanju, ali nam je advokatska pripravnica Anđela Blagojević rekla da je žrtva saslušana odvojeno, kao i da osumnjičenom uopšte nije izrečena zabrana prilaska.

 - Saslušanje je potvrdilo činjenicu na koju je upozorila Sandra Tanasković Savić da je nedopustiv propust učinjen time što osumnjičenom nije određeno zadržavanje od 48 sati i što odmah posle toga nije saslušan u tužilaštvu, već je to učinjeno tek posle dva meseca. To je osumnjičenom dalo prostora da utiče na svedoka i da unapred pripremi svoju odbranu i izjavu druga, koji je bio očevidac događaja – izajvila je Anđela Blagojević.

- Ona je te noći popila dve flaše alkohola i nije znala šta radi! Napadala me je naočigled mog druga, koji je bio sa nama u vikendici. Ponašala se nenormalno, udarala me je i nanela mi povrede, a onda je sama sebi čupala kosu i grebala se po vratu. Pretpostavljam da je rebra polomila tako što se sama udarila o drvenu bravu - kaže naš izvor.

Devojka je detaljno prepričala nemili događaj i objasnila kakvu je traumu doživela.

- Navela je kakve je povrede pretrpela, što potvrđuje i medicinska dokumentacija. Dok je pričala o užasu iz vikendice, bila je uznemirena i neprekidno je plakala, zbog čega je zamenik tužioca nekoliko puta morao da prekida saslušanje - kaže naš sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading