DEVOJČICA KOJU JE SILOVAO MALČANSKI BERBERIN "Napokon je gotovo"
Prinstcreen/Facebook

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija su saopštili da je osuđenik Ninoslav Jovanović (48) poznatiji pod nadimkom Malčanski berberin preminuo sinoć. Ninoslav Jovanovića iz sela Malča, poznatiji kao "Malčanski beberin", 5. januara prošle godine osuđen je na doživotnu robiju zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja čija je žrtva bila dvanaestogodišnjakinja.

Nakon vesti o smrti Malčanskog berberina, devojčica M. K. je, uz pristanak roditelja, pričala za "Novosti".

"Napokon je gotovo. Mene čeka jednog dana da okrenem novi list, da se posvetim sebi", kazala je i dodala da će "sada napokon slobodno da hoda ulicama".

Podsetimo, u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije ističu da je osuđeniku N. J. sinoć pozlilo posle 22 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoć i odmah je urađen EKG srca.

Nakon toga je zavodskim sanitetom i u pratnji medicinskog tehničara prebačen u Opštu bolnicu Požarevac na Odeljenje intenzivne nege. Posle nekoliko sati on je tamo preminuo. O svemu su obavešteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija. Naložena je obdukcija u skladu za zakonom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading